agawi74 05.04.2013 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Dziewczynki nie ma dzisiaj kompletnie czasu:( także odwiedzę Was wieczorkiem.Tymczasem miłego weekendu dla wszystkich http://www.pic4ever.com/images/grouphugg.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.04.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Dzięki Kasiuka, a gdzie Ty się ostatnio podziewasz? Jak tam Wasze sprawy? Coś ruszyło? Buziaki weekendowe:D Agus ostanie tygodnie mialam tak zajete ze w Wielki Piatek nie bylam w stanie powiedziec jaki jest dzien i miesiac:( maz wystraszony zarzadzil wyjazd na 5 dni, zarezerwowal hotel i jestem Mu za to ogromnie wdzieczna tego mi bylo trzeba zwiedzilismy kolejne miejsca w Irlandii:D a dodatkowo byly duze zakupy (maz marudzil zebym wiecej sobie kupowala rzeczy:lol2: do czego to doszlo:lol2:) Teraz do niedzieli mam wolne, a pozniej od nowa... ale w polowie kwietnia mam egzamin i bedzie luzik A nasze sprawy masakra za ten domek co chcialam powiedzieli taka cene ze padlam mam nadzieje ze za kilka miesiecy zobacza ze cena jest kosmiczna i ja zmienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.04.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Hej Kasiu, szkoda, ze z domkiem nie wypaliło... Dziwne, że w dobie kryzysu dali taką wyśrubowaną cenę trzymam kciuki, to może coś innego znajdziecie:D Super, ze Święta mieliście tak udane- u na była pogodowa masakra. Ale masz fajnego męża- żeby mój mi tak pomarudził o więcej rzeczy dla mnie:lol2: Kasiu dbaj o siebie i się nie przemęczaj kochana- połowa kwietnia już blisko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.04.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Przeniosłam laptop chwilowo do jadalni, bo gabinet jest zupełnie pusty- tylko podłoga ściany:lol2: czekamy na jutrzejszy montaż Oczywiście jutro luby być może zdąży zamontować roletę i żyrandol i zrobi się wreszcie domowo:D:cool: Trzymajcie kciuki, żeby wszystko odbyło się bez żadnych ZONKÓW:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.04.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Aguś, Jak tam są emocje przed montażem? Ja im bliżej końca tym emocjonuję się mocniej. Jestem bardzo ciekawa Twojego gabinetu. Trzymam kciuki za pomyślność całej operacji i oczywiście z niecierpliwością czekam na fotki. Jak znam Ciebie to przez kilka dni szczęki nie będę mogła domknąć. Do jutra Kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.04.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Agus kciuki trzymam mocnoooooo Tez mnie zdziwila cena domu:( od dwoch lat domki sa coraz tansze, a oni walneli cene jak przed kryzysem ja licze ze z czasem zmienia zdanie:cool: teraz mam inne zajecia ale trzymam reke na pulsie:D Co do meza to On bardzo lubi zakupy, chyba nawet bardziej ode mnie:lol2: nigdy nie slyszalam od Niego ze nie wolno mi czegos kupic:cool: ale ja za to zawsze 10 razy pomysle jak mam wydac wieksza sume, a pozniej przewaznie juz nie ma tego co chcialam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.04.2013 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Dzięki Aniu za kciukasy:hug: Wiesz co, cieszę się oczywiście, ze skończy się ten bałagan, ale jednocześnie jestem już zmęczona tym urządzaniem:( Na szczęście niewiele już zostało- jakieś pojedyncze komódki i witryna do jadalni, której nie mogę znaleźć Jak znam życie, to znowu będziemy za chwilę robić ją na zamówienie:lol2: Na pewno u mnie nie pogubicie szczęk, bo wszyscy zrobili już to u Ciebie:yes: Miłego weekenduhttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/banan.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.04.2013 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Agus kciuki trzymam mocnoooooo Tez mnie zdziwila cena domu:( od dwoch lat domki sa coraz tansze, a oni walneli cene jak przed kryzysem ja licze ze z czasem zmienia zdanie:cool: teraz mam inne zajecia ale trzymam reke na pulsie:D Co do meza to On bardzo lubi zakupy, chyba nawet bardziej ode mnie:lol2: nigdy nie slyszalam od Niego ze nie wolno mi czegos kupic:cool: ale ja za to zawsze 10 razy pomysle jak mam wydac wieksza sume, a pozniej przewaznie juz nie ma tego co chcialam:lol2: Kasiu dzięki bardzo:hug: Jeżeli właściciele chcę sprzedać ten domek, to muszą obniżyć cenę Chyba, że tak naprawdę to nie chcą tej sprzedaży i tak sobie walnęli cenę z kosmosu:mad: Twój mąż jest wyjątkowy, jeżeli chodzi o zakupy:lol2: Muszą przyznać, ze ja też nie jestem- podobnie jak Ty -zakupoholiczką ani gadżeciarą. Nadmiar różnych ozdóbek w domu mnie męczy- tak samo jak np. otwarte półki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.04.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Zgadzam sie Agus z otwartymi polkami:yes: ja z wlasnej wygody preferuje polki za szklem/drzwiami:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.04.2013 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Zgadzam sie Agus z otwartymi polkami:yes: ja z wlasnej wygody preferuje polki za szklem/drzwiami:cool: Ja tak samo Kasiu:D Wyjątkiem mogłaby być tylko biblioteka, ale na taką też się nie zdecydowaliśmy ze względu na kurz. Miałam otwarte półki w kuchni w starym mieszkaniu i powiem Ci -masakra:sick: Kurz widoczny na wszystkich gadżetach po 2 dniach, na dodatek jak to w kuchni wszystko zaczynało się lepić:(Nigdy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.04.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Agus zgadzam sie w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.04.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Kochana ja uciekam spac milych snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.04.2013 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Kochana ja uciekam spac milych snow Pa Kasiu, kolorowych snów i miłego weekednu http://www.bangla.pl/forum/images/smilies/1_cmok.gifhttp://www.bangla.pl/forum/images/smilies/1_cmok.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.04.2013 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Od rana kciuki zaciskam i na relację czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.04.2013 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ja też czekam niecierpliwie na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Wpadłam powiedzieć, że kciuki trzymam i czekam na fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.04.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Hej Aga, fotki blatu rzeczywiście słabe, ale wygląda na to, że wyszedł bardzo ładnie. Przepaść między poprzednią wersją, a obecną jest ogromna. Na korzyść tej drugiej oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.04.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Hej Aguś ...pisać mi się nie bardzo chce, ale sobie poczekam na montaż ...mam nadzieję ,że jest już w "trakcie'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Od rana kciuki zaciskam i na relację czekam Ja też czekam niecierpliwie na relację Wpadłam powiedzieć, że kciuki trzymam i czekam na fotki... Dzieffczynki jesteście kochane- Gosiu, Diano, Arniko - dzięki za kciukasy:hug: Hej Aga, fotki blatu rzeczywiście słabe, ale wygląda na to, że wyszedł bardzo ładnie. Przepaść między poprzednią wersją, a obecną jest ogromna. Na korzyść tej drugiej oczywiście Cieszę się Dropko, że blacik Ci się podoba- faktycznie nowa wersja jest o niebo lepsza:rolleyes: Dzięki za opinię Hej Aguś ...pisać mi się nie bardzo chce, ale sobie poczekam na montaż ...mam nadzieję ,że jest już w "trakcie'? Hej Beatko, kopę lat Jak to Ci się pisać nie chce? przecież jesteś po urlopie:lol2: Mam nadzieję, że wyjazd Wam się udał:wiggle:Zaraz napisze o montażu:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 To ja już czekam i oczy szykuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts