mmajeczkaa 06.04.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ale miałam nosa, żeby się a forum "przyczołgać" Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Sprawa ma się tak- stolarze wyszli 10 minut temu, na razie jest totalne burdello:o luby poszedł montować roletę rzymską i żyrandol:wiggle: a ja siedzę na forum:lol2:Bibliotek wyszła jak dla nas cudnie, biurko jeszcze bardziej się udało- blacik jest szarawy:rolleyes:Jest jeden malutki zonk:mad: w postaci zawiasów retro w bibliotece- nigdzie nie ma w kolorze starego srebra i na razie są w chromie- będą do wymiany jak znajdziemy:sick: Na razie nie mogę Wam cyknąć żadnej fotki, bo musimy ogarnąć ten bałagan po montażu i luby musi skończyć montować roletę i lampę.Chciałam zrobić zdjęcia za dnia, ale nie wiem czy to mi się dzisiaj uda.... Jeżeli nie to najpóźniej fotki będą jutro:rolleyes:Tymczasem zmykam do sprzątania:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Wiola, Maja zaopatrzcie się w duuużżżą ilość popcornu :lol2:http://www.mmaplayground.com/forums/i/pi/667125_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.04.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Wiola, Maja zaopatrzcie się w duuużżżą ilość popcornu :lol2:http://www.mmaplayground.com/forums/i/pi/667125_1.gif Wstręciucha :P:P Człowiek tu z ciekawości umiera, a ta wpada, apetytu narobi i ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Jeszcze jestem:lol2: Wpadłam, żeby Wam powiedzieć, ze możecie puścić kciuki:wiggle: Maju, no jak mam zrobić zdjęcie, jak na podłodze mnóstwo folii i pianek oraz drabina, a na niej luby:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.04.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Maju, no jak mam zrobić zdjęcie, jak na podłodze mnóstwo folii i pianek oraz drabina, a na niej luby:lol2: No jak to jak ... normalnie Luby na drabinie ... tego jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Luby na drabinie ... tego jeszcze nie było I nie będzie:P:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.04.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 O to ja mam wielką prośbę ... obfoć dokładnie swój żyrandol ... Muszę w ten, natychmiast coś kupić ... bo zamęczę siebie tymi poszukiwaniami, a których i tak nic nie wynika ... Nie znalazłam takiego, który wywołałby efekt WOW Przez to forum to się bardziej wybredna stałam, chociaż ja wiem ... nie, chyba zawsze taka byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.04.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 I nie będzie:P:lol2: Tak myślałam Luby by Cię z chałupy wypędził, jakby się dowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Noo właśnie.. NORMALNIE... A co to nam burdel porobotowy dziwny.. My z ciekawości tu siedzimy, a ty mam mówisz, że mamy suchą karmę jeść... noo i czekać do jutra... Ja to poszłam i moją nalewkę wiśniową już wytoczyłam... Mniaaaammm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 A Lubemu to zrób zdjęcie od tyłu i od dołu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.04.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ja to poszłam i moją nalewkę wiśniową już wytoczyłam... Mniaaaammm.... O i to jest myśl ... idę po kieliszek wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Już ze trzy kieliszeczki wypiłam i wisienki zjadłam..(mmm jaka pyyycha..) No i chyba na trzeźwo się nie doczekam.. Aga.. rób fotki szybciej.. bo się opijemy.. i to za dnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 O to ja mam wielką prośbę ... obfoć dokładnie swój żyrandol ... Muszę w ten, natychmiast coś kupić ... bo zamęczę siebie tymi poszukiwaniami, a których i tak nic nie wynika ... Nie znalazłam takiego, który wywołałby efekt WOW Przez to forum to się bardziej wybredna stałam, chociaż ja wiem ... nie, chyba zawsze taka byłam Maju, mogę obfocić, ale raczej nic więcej nie zobaczysz niż na zdjęciu producenta. on pewnie nie wywoła efeltu WOW, ale do gabinetu Bóg wie czego nie szukałam... Ten jest jeszcze bardzo ładny, ale lepszy w wersji 5 ramiennej http://allegro.pl/abazurowy-zyrandol-wiszacy-zwis-chrom-czarny-oslo-i3082181228.html Luby by Cię z chałupy wypędził, jakby się dowiedział Dokładnie:lol2: Noo właśnie.. NORMALNIE... A co to nam burdel porobotowy dziwny.. My z ciekawości tu siedzimy, a ty mam mówisz, że mamy suchą karmę jeść... noo i czekać do jutra... Ja to poszłam i moją nalewkę wiśniową już wytoczyłam... Mniaaaammm.... Arniczko, nalewkę możemy wypić-czemu nie:p Sucha karma... dobre:rotfl: W gabinecie nie ma nawet jak sie teraz ruszyć, gratów pełno, luby zły bo męczy się z żyrandolem:sick: Jeszcze mu kazałam biały kabel zamienić na przeźroczysty:rolleyes: A Lubemu to zrób zdjęcie od tyłu i od dołu.. Chciałabyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Dziewczyny no to siuphttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/party1.gif właśnie luby orzekł, ze nie da się wymienić białego kabla:mad: podobno jest nierozkręcana ta część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Niooo On jest z całą pewnością młodszy model od mojego Wczoraj coś musiałam wypełnić z napisaniem naszego wieku.. no i ja standardowe pytanie.. rocznikowo czy tyle ile mam? a mężowi wstawiłam i rocznikowo i rzeczywisty wiek.. i dopadł mnie niesamowity śmiech.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 A jaki ma znaczenie kolor kabla po którym płynie prąd???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.04.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Maju, mogę obfocić, ale raczej nic więcej nie zobaczysz niż na zdjęciu producenta. on pewnie nie wywoła efeltu WOW, A dlaczego tak sądzisz ... może to właśnie będzie wielkie WOW Zdjęcie producenta to tylko zdjęcie producenta, dużo lepiej widzę daną rzecz u kogoś w domu ... Ten jest jeszcze bardzo ładny, ale lepszy w wersji 5 ramiennej http://allegro.pl/abazurowy-zyrandol-wiszacy-zwis-chrom-czarny-oslo-i3082181228.html A znam, znam ... mam Go w swoich zapiskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Niooo On jest z całą pewnością młodszy model od mojego Wczoraj coś musiałam wypełnić z napisaniem naszego wieku.. no i ja standardowe pytanie.. rocznikowo czy tyle ile mam? a mężowi wstawiłam i rocznikowo i rzeczywisty wiek.. i dopadł mnie niesamowity śmiech.. Wiola, Ty już odstaw tą nlewkę:rotfl: A jaki ma znaczenie kolor kabla po którym płynie prąd???????? Oczywiście, ze nie ma:lol2: Ale biały rzuca się w oczy, a przeźroczysty nie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.04.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Dziewczyny no to siuphttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/party1.gif właśnie luby orzekł, ze nie da się wymienić białego kabla:mad: podobno jest nierozkręcana ta część Oj Aguś ... Ty nasza perfekcjonistko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts