agawi74 06.04.2013 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 A dlaczego tak sądzisz ... może to właśnie będzie wielkie WOW Oby, oby Maju A znam, znam ... mam Go w swoich zapiskach Noo i co nie chcesz? Oj Aguś ... Ty nasza perfekcjonistko Ano taka się już urodziłam:rolleyes: I wkurza mnie ten biały kabel:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.04.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Noo i co nie chcesz? A zdziwisz się jak powiem, że NIE WIEM :lol2: Muszę koniecznie wrzucić fotki u siebie tego co mi się podoba, może mi coś podpowiecie ... Ano taka się już urodziłam:rolleyes: I wkurza mnie ten biały kabel:sick: Ech Aguś ja zaczynam walczyć z tym swoim perfekcjonizmem, bo zaczynam dobijać i siebie i mojego m ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 A zdziwisz się jak powiem, że NIE WIEM :lol2: Nie jestem zdziwiona:rotfl: Ech Aguś ja zaczynam walczyć z tym swoim perfekcjonizmem, bo zaczynam dobijać i siebie i mojego m ... Ja już się dawno sama dobiłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.04.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Nie jestem zdziwiona:rotfl: Proszę nie przeszkadzać, próbuję wybrać lampę,zamówić i mieć święty spokój ... i tak cudów tam nie wsadzę, bo pomieszczenie jest niskie i to co mi się podoba to tam nie pasuje :bash: Ja już się dawno sama dobiłam:lol2: Ja się staram już trochę inaczej do pewnych rzeczy podchodzić, trochę odpuszczać, trochę przymykać oko ... ale jak mi to ciężko przychodzi ... :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.04.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aga jeszcze świeci słoneczko, więc ja mam nadzieję, że zdjęcia będą jednak dziś Strasznie jestem ciekawa tej biblioteczki i biurka oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.04.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aga u mnie chyba wisi ten sam żyrandol w sypialni. To ten z czarnymi abażurami? Kabla nie widać na białym suficie. U mnie są 4 ogniwka łańcucha. Mąż tylko przerobił go żeby swiecił na 2lub 3 żarówki. Ale chyba jakoś go rozbieral i zmienił kabel. Wieczorem zapytam. Miałam też przygodę w pierwsza noc z tym żyrandolem. Żarowka się rozprysla na łóżko i spadł abażur. Też czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Napij się nalewki, piwka albo czegoś innego.. wyluzuj.. i niech ten biały kabel świeci... No ileż na to będziesz zwracała uwagę? Nooo ile? Ja już tyyyle rzeczy odpuściłam, że masakra... Chciałabym skończyć salon i zacząć i skończyć łazienkę.. ale... co będę robiła gdy wszystko będzie skończone??? Nooo i w moich planach jest wreszcie wypoczynek całą rodziną,,,, ale koniecznie tam gdzie krioterapii nie będę mieć gdy nogę do wody włożę.... Chyba marzy mi się słonko.... Będą te fotki czy nie.. już przestałam pić.. bo chcę je na trzeźwo zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.04.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Już wiem. Ten cycek od spodu się odkręca, tylko jest przyklejony i trzeba czymś owinąć i potraktować szczypcami. My zmieniliśmy na kabel 3 żyłowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.04.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Oho! Aga pucuje pewnie gabinecik, żeby nam jutro na widok gabinetu, bez wahania, szczeny pospadały:D Aguś tylko plisss, nie każ nam czekać na fotki długo , dawaj szybciochem do śniadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.04.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Oho! Aguś tylko plisss, nie każ nam czekać na fotki długo , dawaj szybciochem do śniadania .... podpisuje się i jutro czekam na foty przy porannej kawie skoro świt tzn ... około 11:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aguś super, że meble Wam się podobają:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.04.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aga, okrutnie jestem ciekawa Twojej biblioteki Jutro, nakarmię Jakuba i 8 rano jestem Luby by Cię z chałupy wypędził, jakby się dowiedział Dokładnie:lol2: A chociaż bibliotekę by pozwolił zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aguś, Przyleciałam i spać nie pójdę jak chociażby jednego zdjątka nie zobaczę, więc bądź litościwa, bo deficyt snu mam wielki. No ale przeca nie usnę, bo mnie ciekawość zżera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 ja o 6 będe już po kawie a Aga pewnie zdjęcia popołudniu wstawi:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Dziewczynki moje kochane:hug: Przepraszam, ze tak zniknęłam po angielsku, ale luby mnie zawołał do pomocy, potem wzięliśmy się za sprzątanie, kolację i zrobiła się 22:sick: Jestem dzisiaj padnięta, ale fotki jakieś zrobiłam http://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/phi.gifhttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/phi.gif ostatkiem sił ulitowałam się nad Wami:rotfl: Musicie wiedzieć, ze pokój jest mały i strasznie trudno tam cokolwiek rozsądnego pstryknąć. Na szybko dzisiaj sesja wieczorna, postaram się jeszcze wkrótce o dzienną. Biurko nie ma jeszcze krzesła, a ściana przy nim tapety:bash:No ale słowo się rzekło więc pokazuję Te same ujęcia z fleszem i bez. Ściany są jaśniutko bezowe, a biblioteka ma kolor ecru. W rzeczywistości jest ogromna, ale zdjęcia tego nie oddają http://img843.imageshack.us/img843/8706/dscf0786q.jpg http://img21.imageshack.us/img21/423/dscf0787u.jpg http://img210.imageshack.us/img210/6929/dscf0790ga.jpg http://img541.imageshack.us/img541/1006/dscf0791o.jpg http://img594.imageshack.us/img594/7339/dscf0794a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 To by było na tyle, a teraz idę się schowaćhttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/dziura.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.04.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 To by było na tyle, a teraz idę się schowaćhttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/dziura.gif A dlaczego? Do zdjęć Ilutka Ci daleko To co widać jest faajne Podoba mi się ta dwukolorowość biurka: jasny blat-ciemne nogi. Pasiasta roleta. Nieprzytłaczająca biblioteka. Apetyt na ładne rzeczy chwilowo zaspokojony. Wrócę jutro, jak zgłodnieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 A dlaczego? Do zdjęć Ilutka Ci daleko Dziękuję Pani Psor:lol2:Starałam się, ale przy sztucznym świetle tak sobie wychodzą pomimo, że są bardzo wysokiej rozdzielczości. To co widać jest faajne Podoba mi się ta dwukolorowość biurka: jasny blat-ciemne nogi. Pasiasta roleta. Nieprzytłaczająca biblioteka. Apetyt na ładne rzeczy chwilowo zaspokojony. Wrócę jutro, jak zgłodnieję Dzięki Aniu Dobrze, ze głodna nie pójdziesz spać bo miałabym wyrzuty:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aga super wyszło:wiggle: czemu ja myslałam , że biblioteka ma byc czarna???:lol2: blat rewelacja - jak olejowany:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aga super wyszło:wiggle: czemu ja myslałam , że biblioteka ma byc czarna???:lol2: blat rewelacja - jak olejowany:wiggle: Ooo Anetka- a miałaś być o 6 rano:lol2: Może pomyliłaś moją bibliotekę z Marjelkową? Nie powiem- chciałabym czarną, ale pokój jest za mały:mad: Dzięki kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts