aneta s 06.04.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Marjelkowa to wiem, że czarna będzie cała ale Twojej Białej nie zakodowałam:lol2: o 6 też będę , jeszcze się nie położyłam:lol2: popijam z dziewczynami u mnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Marjelkowa to wiem, że czarna będzie cała ale Twojej Białej nie zakodowałam:lol2: o 6 też będę , jeszcze się nie położyłam:lol2: popijam z dziewczynami u mnie:lol2: Anetko, Ty już lepiej nic mnie pij:lol2: Przeca Marjelka ma już czarną bibliotekę od dawna:rotfl: Teraz robi tylko biurko:p A u Ciebie we wątku sodoma i gomora:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 ŁŁŁŁaaaałłłłłł No super A ja myślałam nie wiedzieć dlaczego, że będzie brązowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aga, Gabinet wyszedł śliczny. Po kolei: - masz mój ulubiony wzór rolet - biurko bardzo, ale to bardzo eleganckie. Jak to dobrze, że dobrałaś do niego jasny blat, wygląda lekko i stylowo - biblioteka :jawdrop: Nie wiem co ja sobie wyobrażałam, ale chyba nie takie cudo, bo zaskoczyła mnie ogromnie i zauroczyła z miejsca. Myślę też, że bardzo dobrze się stało, że tapety jeszcze nie kupiłaś. Jak patrzę na Twój gabinet to najbardziej widziałabym w nim jakąś mięsistą ale o w miarę jednolitym deseniu tapetę. Poszłabym nie we wzór ale w fakturę. Całość pięknie dopełnia żyrandol. Gratuluję. Masz wspaniały gabinet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Anetko, Ty już lepiej nic mnie pij:lol2: Przeca Marjelka ma już czarną bibliotekę od dawna:rotfl: Teraz robi tylko biurko:p A u Ciebie we wątku sodoma i gomora:lol2: Aguś mam problemy z artykulacją:lol2: pisząc , że Marjelkowa będzie cała czarna - miałam na myśli że cały gabinet - biblioteka i biurko:lol2::lol2: tylko jakoś rodzajniki mi się pochrzaniły:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.04.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 ha, to nie muszę zrywać sie jutro zbyt wcześnie Aguś, pięknie wam ten gabinet wyszedł, chociaż nie lubię czarnych mebli, to jednak to biureczko jest bossskie:jawdrop:, ukradłabym ci go, więcej ochów zostawię na kolejną dzienna sesje coby sie nie powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 ŁŁŁŁaaaałłłłłł No super A ja myślałam nie wiedzieć dlaczego, że będzie brązowa... Dzięki Wiolu:wiggle:Widzę, ze co do kolorystyki, to żadna z Was nie wiedziała jaki kolor będzie:lol2: Aga, Gabinet wyszedł śliczny. Po kolei: - masz mój ulubiony wzór rolet - biurko bardzo, ale to bardzo eleganckie. Jak to dobrze, że dobrałaś do niego jasny blat, wygląda lekko i stylowo - biblioteka :jawdrop: Nie wiem co ja sobie wyobrażałam, ale chyba nie takie cudo, bo zaskoczyła mnie ogromnie i zauroczyła z miejsca. Myślę też, że bardzo dobrze się stało, że tapety jeszcze nie kupiłaś. Jak patrzę na Twój gabinet to najbardziej widziałabym w nim jakąś mięsistą ale o w miarę jednolitym deseniu tapetę. Poszłabym nie we wzór ale w fakturę. Całość pięknie dopełnia żyrandol. Gratuluję. Masz wspaniały gabinet Aniu lejesz miód na moje serce:hug: Mam nadzieję, że to szczere:lol2:Żartowałam. Bardzo się cieszę, zę Ci się podoba- szczególnie biblioteka, bo jej się bałam najbardziej Biureczko tez mi się podoba- ten jasny blat wyszedł fajnie- wygląda jak olejowany a jednak ma subtelny lakier. Zadałaś mi ćwieka z tapetą, bo wczoraj coś szukałam i znalazłam nawet mięsista, ale w pasy:lol2: Taki pasiasty mix w kolorach rolety... Sama już nie wiem jaką chcę Aguś mam problemy z artykulacją:lol2: pisząc , że Marjelkowa będzie cała czarna - miałam na myśli że cały gabinet - biblioteka i biurko:lol2::lol2: tylko jakoś rodzajniki mi się pochrzaniły:lol2::lol2: Aaaa z artykulacją W taki razie wszystko jasne Anetko To efekt upojenia alkoholowego:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 ha, to nie muszę zrywać sie jutro zbyt wcześnie Aguś, pięknie wam ten gabinet wyszedł, chociaż nie lubię czarnych mebli, to jednak to biureczko jest bossskie:jawdrop:, ukradłabym ci go, więcej ochów zostawię na kolejną dzienna sesje coby sie nie powtarzać Vesi, Bóg zapłać dobra kobieto:hug: Wiesz, ze ja też za czarnymi meblami nie przepadam? Ale biurko chciałam i się nie pomyliłam- wygląda dość charakternie nawet z tym jasnym blatem. Kochana nie wiem czy jutro będzie sesja, bo planujemy jutro załadować cały mebel zawartością kartonówi, które stoją aktualnie na środku holu:sick: Poczekajcie parę dni, jak położymy tapetę, cooo? No i muszę wreszcie zamówić krzesełko:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 O nie na krzesełko nie będę czekała. Niech ma osobna sesję. Mam przeczucie, że krzesło może odwlec sesję w czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aga a krzesło juz wybrane???? kurcze ja chyba naprawdę mam problemy z kumacja dzisiaj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Mam przeczucie, że krzesło może odwlec sesję w czasie... Zgadłaś Aniu:lol2: to może potrwać... Aga a krzesło juz wybrane???? kurcze ja chyba naprawdę mam problemy z kumacja dzisiaj..... Anetko znalazłam takie fajne z Radomska, ale kosztuje prawie tysiaka i wciąż szukam i szukam tańszego odpowiednika:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aniu lejesz miód na moje serce:hug: Mam nadzieję, że to szczere:lol2:Żartowałam. Mam nadzieję Aguś, wiesz dobrze, że potrafię to co myślę prosto w oczy wywalić Człowiek z miodem na serce przychodzi a tu takie posądzenia i żarty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Mam nadzieję Aguś, wiesz dobrze, że potrafię to co myślę prosto w oczy wywalić Człowiek z miodem na serce przychodzi a tu takie posądzenia i żarty... No już, nie fochaj się kochana :hug: Wiem, wiem, ze szczerze i bardzo Ci dziękuję. Nie lubię sztucznych zachwytów i sama tez tego nie robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aga to to Co Pokazywałaś ? takie w brązach? tzn na zdjeciu w brązach było:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aga to to Co Pokazywałaś ? takie w brązach? tzn na zdjeciu w brązach było:p TAK!!! Zakumałaś Anetko:lol2: Na zdjęciu było w brązach, ale wybralibyśmy czarne:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 No już, nie fochaj się kochana :hug: Wiem, wiem, ze szczerze i bardzo Ci dziękuję. Nie lubię sztucznych zachwytów i sama tez tego nie robię. Aga A z Anetą nie jest tak źle. Może pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 normalnie i ja się zaraz zafoszę przecież wiadomo, że to brązowe to by Ci nie pasowało kolorystycznie:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aga A z Anetą nie jest tak źle. Może pić Ania dobrze prawi:lol2: normalnie i ja się zaraz zafoszę przecież wiadomo, że to brązowe to by Ci nie pasowało kolorystycznie:lol2::lol2: Anetko http://www.sherv.net/cm/emo/valentine/i-love-you.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Noo i jak tu ma człowiek/kobieta za tymi kolorami.. pokazują brąz jest prawie biały.. pokazują brąz będzie czarny... Noo ja już nie kumam.. Poczekam na całość.. No i ślubny dobrze powiesił i żyrandol i roletę, a zdjęć brak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aneta.. pasował by brąz.. do podłogi;) Aga.. nie mogłam po żonie m się powstrzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts