Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś, dobrze żem u Ilutka doczytała, że u Ciebie jakieś foty. No wiecie co - przegapiłabym taką cudną bibliotekę :o

Biurko - genialne! SUper to połaczenie kolorów. Zrób zbliżenie na uchwyty- z daleka pięknie wyglądają. Jestem ciekawa co to takiego??? To "mini-kołatki"???

Biblioteka taka "na bogato", ale bardzo fajnie gra z tym biureczkiem i prostą lampką na nim - podoba mi się:yes:

Rolety w błyszczące pasy to nie moja bajka ;) Ale jakoś zbytnio mi tu nie przeszkadzają - więc nie mam się do czego przyczepić ;)

A tak w ogóle to ściskam poświątecznie:hug: Bo ja świnia jestem i czas świąteczny na forum całkowicie przegapiłam - nikomu życzeń nie złożyłam, sama za te od was nie podziękowałam :( Muszę iść nadrobić zaległości...

Ale to wszystko przez to, że potwornie się pochorowałam na święta :( A co gorsza - 12 dni minęło, a ja równie chora jak na początku :( Tak długo mi się chyba jeszcze nigdy choróbsko nie ciągnęło :(

Hej Madziulku- jak miło Cię widzieć:hug:

co ja czytam- choróbsko Cię dopadło? Kuruj się kochana, mam nadzieję, że bierzesz antybiotyk, bo 12 dni to długo to już trwa...:(

Nic się nie przejmuj jakimiś życzeniami- nadrobisz za rok:hug:

Dzięki za gabinetową opinię:wiggle:Powiem Ci tylko, ze roleta jest za dnia matowa- tam delikatnie mieni się tylko jasny kolor- reszta mat. Widocznie tak wyszła z fleszem:mad: Biblioteka w realu nie wygląda na tak bogatą na całe szczęście. :lol2: Ozdobna miała być tylko korona- reszta to maskownice.

Uchwyty to nie mini kołatki- chciałam,ale zrezygnowaliśmy, bo małe trudno chwytać.. Nasze są austriackiej firmy SIRO- wklejam Ci póki co link ze zdjęciem producenta, bo nowych fot nie dam rady teraz zrobić...

http://www.akcesoria.meble.pl/p29187,uchwyt-1577-110-z-kolekcji-sullivan-stare-srebro.html

http://www.akcesoria.meble.pl/p29191,galka-1579-37-z-kolekcji-sullivan-stare-srebro.html

Dzięki za odwiedzinki i zdrówka kochana:hug:

Aga,

Mam nadzieję, że z "układania" biblioteki będziecie mieli mnóstwo frajdy.

Ja dzisiaj zamówiłam pieczątkę z czerwonym atramentem A&K i będę opieczętowywała książki pakując, bo zdarza mi się (chociaż co raz rzadziej, bo ludzie rozumu uczą) książki pożyczać, a potem się nie pamięta, albo trudno wyegzekwować zwrot... :sick:

Dobrej nocki i miłej niedzieli Aguś :bye:

Hej Madziulku- jak miło Cię widzieć:hug:

co ja czytam- choróbsko Cię dopadło? Kuruj się kochana, mam nadzieję, że bierzesz antybiotyk, bo 12 dni to długo to już trwa...:(

Nic się nie przejmuj jakimiś życzeniami- nadrobisz za rok:hug:

Dzięki za gabinetową opinię:wiggle:Powiem Ci tylko, ze roleta jest za dnia matowa- tam delikatnie mieni się tylko jasny kolor- reszta mat. Widocznie tak wyszła z fleszem:mad: Biblioteka w realu nie wygląda na tak bogatą na całe szczęście. :lol2: Ozdobna miała być tylko korona- reszta to maskownice.

Uchwyty to nie mini kołatki- chciałam,ale zrezygnowaliśmy, bo małe trudno chwytać.. Nasze są austriackiej firmy SIRO- wklejam Ci póki co link ze zdjęciem producenta, bo nowych fot nie dam rady teraz zrobić...

http://www.akcesoria.meble.pl/p29187,uchwyt-1577-110-z-kolekcji-sullivan-stare-srebro.html

http://www.akcesoria.meble.pl/p29191,galka-1579-37-z-kolekcji-sullivan-stare-srebro.html

Dzięki za odwiedzinki i zdrówka kochana:hug:

To nie kołatki:o Na zdjęciach dałabym sobie głowę uciąć, że je widzę ;) Pięknie grają te gałeczki z Twoim biurkiem.

Antybiotyku nie biorę :( U lekarza nie byłam... no znacie mnie już przecież troszkę - ja się nigdy nie leczę. Czekam, aż samo przejdzie ;) Tylko tym razem jakoś dłużej mi się schodzi na tej walce z wirusami... no cóż, miejmy nadzieję, ze w końcu mój organizm wygra ;)

Aga czekałam wczoraj ale się nie doczekałam :D

Za to dziś z rana (11:20 :lol2: ) mam sporo do nadrobienia co mnie cieszy :yes:

Biblioteka świetna! Genialnie ją zaprojektowałaś :yes: Świetnie zagospodarowała przestrzeń a dzięki temu, że jest na całą ścianę nie rzuca się tak w oczy mimo, że jest na pewno ogromna :yes:

Biurko cudne - ten blat boski! Lampka, żyrandol, roleta - wszystko super zgrane :) Już sobie wyobrażam jak to będzie jak dojdzie tapeta i krzesełko :yes:

Genialnie Ci to wyszło po prostu :yes:

Aguś ,​wczoraj nie dałam już rady zajrzeć do Ciebie ,ale dzisiaj już j obecność podpisuję !No cóż ..dziewczyny juz wszystko napisały ....gabinet zachwyca :eek:.Robota stolarza rewelacyjna..fajnie ,ze udało się osiągnąć cel dogadując wszystko " na odległość .Biurko wygląda lekko i proporcjonalnie...natomiast mam jedną uwagę co do biblioteki ,bezapelacyjnie mebel jest piękny ,ale ja mimo wszystko zostawiłabym górę otwartą ,tzn , półki,przynajmniej te boczne,Wiem ,ze chciałaś uniknąć osiadania kurzu,ale w takim wydaniu to dla mnie jest to piękny kredens...sorki ,ale ja tak to widzę ... Edytowane przez Beauty

Aga, a nie możesz czegoś czasem sknocić,

żebyśmy tu mogły poubolewać,

jak to nie pasuje i że tak jakoś nie za bardzo?

Eeee, jestem rozczarowana ;)

Niestety...piękna biblioteka :yes: