Arnika 06.04.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aga to to Co Pokazywałaś ? takie w brązach? tzn na zdjeciu w brązach było:p Nooo .. i jak się nie mylę i krzesło było i biblioteka też była w brązach... Stąd te różnice w zdaniach i pamięci mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aneta.. pasował by brąz.. do podłogi;) Aga.. nie mogłam po żonie m się powstrzymać... Spoko Wiolu, już mnie dzisiaj nic nie zdziwi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Nooo .. i jak się nie mylę i krzesło było i biblioteka też była w brązach... Stąd te różnice w zdaniach i pamięci mam... Biblioteka była w bielonym dębie... ale mniejsza o większość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.04.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aguś, dobrze żem u Ilutka doczytała, że u Ciebie jakieś foty. No wiecie co - przegapiłabym taką cudną bibliotekę Biurko - genialne! SUper to połaczenie kolorów. Zrób zbliżenie na uchwyty- z daleka pięknie wyglądają. Jestem ciekawa co to takiego??? To "mini-kołatki"??? Biblioteka taka "na bogato", ale bardzo fajnie gra z tym biureczkiem i prostą lampką na nim - podoba mi się Rolety w błyszczące pasy to nie moja bajka Ale jakoś zbytnio mi tu nie przeszkadzają - więc nie mam się do czego przyczepić A tak w ogóle to ściskam poświątecznie:hug: Bo ja świnia jestem i czas świąteczny na forum całkowicie przegapiłam - nikomu życzeń nie złożyłam, sama za te od was nie podziękowałam Muszę iść nadrobić zaległości... Ale to wszystko przez to, że potwornie się pochorowałam na święta A co gorsza - 12 dni minęło, a ja równie chora jak na początku Tak długo mi się chyba jeszcze nigdy choróbsko nie ciągnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.04.2013 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aga, świetne meble Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Hej Madziulku- jak miło Cię widzieć co ja czytam- choróbsko Cię dopadło? Kuruj się kochana, mam nadzieję, że bierzesz antybiotyk, bo 12 dni to długo to już trwa... Nic się nie przejmuj jakimiś życzeniami- nadrobisz za rok:hug: Dzięki za gabinetową opinię:wiggle:Powiem Ci tylko, ze roleta jest za dnia matowa- tam delikatnie mieni się tylko jasny kolor- reszta mat. Widocznie tak wyszła z fleszem:mad: Biblioteka w realu nie wygląda na tak bogatą na całe szczęście. Ozdobna miała być tylko korona- reszta to maskownice. Uchwyty to nie mini kołatki- chciałam,ale zrezygnowaliśmy, bo małe trudno chwytać.. Nasze są austriackiej firmy SIRO- wklejam Ci póki co link ze zdjęciem producenta, bo nowych fot nie dam rady teraz zrobić... http://www.akcesoria.meble.pl/p29187,uchwyt-1577-110-z-kolekcji-sullivan-stare-srebro.html http://www.akcesoria.meble.pl/p29191,galka-1579-37-z-kolekcji-sullivan-stare-srebro.html Dzięki za odwiedzinki i zdrówka kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aga, świetne meble Bardzo mi się podoba Dziękuję Nelciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aga, Mam nadzieję, że z "układania" biblioteki będziecie mieli mnóstwo frajdy. Ja dzisiaj zamówiłam pieczątkę z czerwonym atramentem A&K i będę opieczętowywała książki pakując, bo zdarza mi się (chociaż co raz rzadziej, bo ludzie rozumu uczą) książki pożyczać, a potem się nie pamięta, albo trudno wyegzekwować zwrot... Dobrej nocki i miłej niedzieli Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.04.2013 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Hej Madziulku- jak miło Cię widzieć co ja czytam- choróbsko Cię dopadło? Kuruj się kochana, mam nadzieję, że bierzesz antybiotyk, bo 12 dni to długo to już trwa... Nic się nie przejmuj jakimiś życzeniami- nadrobisz za rok:hug: Dzięki za gabinetową opinię:wiggle:Powiem Ci tylko, ze roleta jest za dnia matowa- tam delikatnie mieni się tylko jasny kolor- reszta mat. Widocznie tak wyszła z fleszem:mad: Biblioteka w realu nie wygląda na tak bogatą na całe szczęście. Ozdobna miała być tylko korona- reszta to maskownice. Uchwyty to nie mini kołatki- chciałam,ale zrezygnowaliśmy, bo małe trudno chwytać.. Nasze są austriackiej firmy SIRO- wklejam Ci póki co link ze zdjęciem producenta, bo nowych fot nie dam rady teraz zrobić... http://www.akcesoria.meble.pl/p29187,uchwyt-1577-110-z-kolekcji-sullivan-stare-srebro.html http://www.akcesoria.meble.pl/p29191,galka-1579-37-z-kolekcji-sullivan-stare-srebro.html Dzięki za odwiedzinki i zdrówka kochana:hug: To nie kołatki:o Na zdjęciach dałabym sobie głowę uciąć, że je widzę Pięknie grają te gałeczki z Twoim biurkiem. Antybiotyku nie biorę U lekarza nie byłam... no znacie mnie już przecież troszkę - ja się nigdy nie leczę. Czekam, aż samo przejdzie Tylko tym razem jakoś dłużej mi się schodzi na tej walce z wirusami... no cóż, miejmy nadzieję, ze w końcu mój organizm wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.04.2013 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Biblioteka piękna duża przestronna oj będzie super, no a roleta to już wogóle znakomicie się tam komponuje i jest śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.04.2013 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Wiola, Ty już odstaw tą nlewkę Oczywiście, ze nie ma:lol2: Ale biały rzuca się w oczy, a przeźroczysty nie:p Już pelerynę niewidkę potrafią zrobić.... to dopiero byłby szał gdyby kable można było w nią ubierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.04.2013 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Jestem Ciut przed czasem, ale już jasno. I gdzie zdjęcia? Magda, idź może jednak do lekarza 12 dni to długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.04.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 A propos żyrandola to mojej sroczkowej naturze bardzo przypadło do gustu wielkie jajo w LM - gdy świeciły żarówki blask bił na pół sklepu a do robienia wow to na przykład proszę Hope lub tu albo jeszcze tego typu, tylko jak to wszystko myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.04.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Dopiero nadrobiłam zaległości ale tak trochę po łebkach - tak czy siak gabinet rewelacyjny, i aż szkoda, że tak cudnej urody biblioteka jest schowana w tak małym pomieszczeniu... a nie na widoku... u mnie miałaby więcej miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 07.04.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 alee biblioteka!! zdolnego stolarza znalazłaś, że Ci takie cudo wystrugał. nie mogę się napatrzeć na tę koronę. biurko fajne leciutkie, zaskoczyłaś mnie z jego kolorami. będę miała chyba podobny stół. jak znowu czegoś nie pomylą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.04.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Aga czekałam wczoraj ale się nie doczekałam Za to dziś z rana (11:20 ) mam sporo do nadrobienia co mnie cieszy Biblioteka świetna! Genialnie ją zaprojektowałaś Świetnie zagospodarowała przestrzeń a dzięki temu, że jest na całą ścianę nie rzuca się tak w oczy mimo, że jest na pewno ogromna Biurko cudne - ten blat boski! Lampka, żyrandol, roleta - wszystko super zgrane Już sobie wyobrażam jak to będzie jak dojdzie tapeta i krzesełko Genialnie Ci to wyszło po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.04.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Aguś ,wczoraj nie dałam już rady zajrzeć do Ciebie ,ale dzisiaj już j obecność podpisuję !No cóż ..dziewczyny juz wszystko napisały ....gabinet zachwyca .Robota stolarza rewelacyjna..fajnie ,ze udało się osiągnąć cel dogadując wszystko " na odległość .Biurko wygląda lekko i proporcjonalnie...natomiast mam jedną uwagę co do biblioteki ,bezapelacyjnie mebel jest piękny ,ale ja mimo wszystko zostawiłabym górę otwartą ,tzn , półki,przynajmniej te boczne,Wiem ,ze chciałaś uniknąć osiadania kurzu,ale w takim wydaniu to dla mnie jest to piękny kredens...sorki ,ale ja tak to widzę ... Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.04.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Aga...biblioteka jasna, przestronna i przytulna! Świetnie wygląda:) Super roletka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.04.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Aga, a nie możesz czegoś czasem sknocić, żebyśmy tu mogły poubolewać, jak to nie pasuje i że tak jakoś nie za bardzo? Eeee, jestem rozczarowana Niestety...piękna biblioteka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.04.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 :rotfl: Dobre Tola.... wystarczyło by aby Aga dała zdjęcia do wnętrzarskiego działu, a tam ... żona m dałaby upust, ze nie tak... Sorki ... Aga.. nie mogłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts