agawi74 08.04.2013 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Aguś ładna tapeta Dobrze rozumiem(kawa jeszcze nie wypita ) że te pasy są łączone - tzn na jednej tapecie różne pasy? http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif Aguś dzięki:D Mam nadzieję, że nie przedobrzyłam:lol2:Tak, dobrze rozumujesz- zdjęcie pokazuje całą szerokość tapety czyli będą rożne pasy... i w kolorze i w szerokości:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.04.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Przybiegłam nadrabiać a tutaj miła niespodzianka i od razu fotki : Piękna biblioteka i świetny dobór kolorków Biblioteczka jest ogromna a nic a nic nie przytłacza. Ja tam lubię kredensy wiec mnie się bardzo podoba A biureczko genialne, śliczne, cudne ja też kcem takie Fajnie wyszedł ten jasny blat choć przyznam że miałam obawy ale wiadomo jak Aga coś wymyśli to musi być szał Tapeta bardzo ciekawa oj nie mogę się doczekać efektu na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 08.04.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Tapeta bardzo ciekawa oj nie mogę się doczekać efektu na ścianie. Tapetka fajna , tez czekam na efekt na ścianie ale kredensik wymiata Ślicznie i pomysłowo jak cały domek zresztą :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.04.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Aga, a mnie by u Ciebie pasowała piękna, elegancka krata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.04.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Aga w takim razie tapeta jest bardzo interesting I nie mogę się doczekac aż ja położycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.04.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 To były już te zdjęcia? Tapeta ciekawa. Ja tam lubię paski.Ciekawa jestem bardzo efektu na ścianie.Aga, kiedy tapetujecie? W najbliższą sobotę?Byłoby super, bo mam wizytę u dentysty i bym sobie umiliła odchodzenie znieczulenia ładnymi fotkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.04.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Tapeta interesująca...nie widziałam jeszcze takiej, Też czekam na efekty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.04.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Aguś...daleka byłam od tego, by Cię obrazić ...mam nadzieję ,że mojej uwagi nie odebrałaś źle... chociaż jestem w tak podłym nastroju ,że może faktycznie nieopatrznie coś chlapnęłam ... sorry Swego czasu robiłam przymiarkę u siebie w biblioteczce z drzwiczkami bocznymi i bez ,pamiętasz? ostatecznie zdecydowałam ,ze będą polki otwarte,bo chciałam by widoczne były książki i naprawdę nie kurzy się aż tak bardzo . książki odkurzane są dwa razy do roku.... Powtórzę jeszcze raz .... Gabinet masz piękny ,meble cudowne ,a tapeta będzie przysłowiową wisienką na torcie:yes:brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Agulku, Takiej tapety jeszcze nie widziałam. Jestem jej bardzo ciekawa, ale i trochę się jej boję. Może nie starcza mi wyobraźni? Czekam na efekt końcowy, bo pewnie będzie oszałamiający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2013 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Przybiegłam nadrabiać a tutaj miła niespodzianka i od razu fotki : Piękna biblioteka i świetny dobór kolorków Biblioteczka jest ogromna a nic a nic nie przytłacza. Ja tam lubię kredensy wiec mnie się bardzo podoba A biureczko genialne, śliczne, cudne ja też kcem takie Fajnie wyszedł ten jasny blat choć przyznam że miałam obawy ale wiadomo jak Aga coś wymyśli to musi być szał Tapeta bardzo ciekawa oj nie mogę się doczekać efektu na ścianie. Hej Twosiu, kope lat:lol2: Dzięki kochana:hug: Ja tez miałam obawy, co do blatu, ale na szczęście niepotrzebnie:D Zamówisz sobie podobne:lol2: Tapeta będzie w sobotę- mam nadzieję Tapetka fajna , tez czekam na efekt na ścianie ale kredensik wymiata Ślicznie i pomysłowo jak cały domek zresztą :yes: Dziękuję Zuziu Aga, a mnie by u Ciebie pasowała piękna, elegancka krata Dropko, trafiłaś w dziesiątkę, bo przymierzałam się do kratki lub pepitki:lol2: ... ale stchórzyłam przed wprowadzeniem kolejnego wzoru... może niepotrzebnie... trudno. Tapetę na szczęście można zmienić jak okaże się lwem z grzywą Aga w takim razie tapeta jest bardzo interesting I nie mogę się doczekac aż ja położycie Aguś mówisz, że fajna? Bo chwilowo mi się od podobała:lol2: Nie, no żartuję. Mam nadzieję, ze jakoś wyjdzie- zaciekawiła mnie różnorodność pasków i kolorów w stonowanych barwach. W sobotę luby kładzie:D To były już te zdjęcia? Nie było:p:lol2: Tapeta ciekawa. Ja tam lubię paski. Ciekawa jestem bardzo efektu na ścianie. Aga, kiedy tapetujecie? W najbliższą sobotę? Byłoby super, bo mam wizytę u dentysty i bym sobie umiliła odchodzenie znieczulenia ładnymi fotkami. Aniu, współczuje dentysty:hug:Jak nic się nie wydarzy, to w sobotę luby wytapetuje, a ja mu będę asystować. Przeciez nie będziemy wołać ekipy do 2 rolek tapety:lol2: Tapeta interesująca...nie widziałam jeszcze takiej, Też czekam na efekty:) Dzięki Beatko Aguś...daleka byłam od tego, by Cię obrazić ...mam nadzieję ,że mojej uwagi nie odebrałaś źle... chociaż jestem w tak podłym nastroju ,że może faktycznie nieopatrznie coś chlapnęłam ... sorry Swego czasu robiłam przymiarkę u siebie w biblioteczce z drzwiczkami bocznymi i bez ,pamiętasz? ostatecznie zdecydowałam ,ze będą polki otwarte,bo chciałam by widoczne były książki i naprawdę nie kurzy się aż tak bardzo . książki odkurzane są dwa razy do roku.... Powtórzę jeszcze raz .... Gabinet masz piękny ,meble cudowne ,a tapeta będzie przysłowiową wisienką na torcie:yes:brawo! Beatko aż się wróciłam do postu, zeby przeczytać co tam napisałam do Ciebie... Kochana zwariowałaś? Obrażać się na Ciebie? A za co?:hug:Ja też lubię widoczne książki, ale u nas strasznie się kurzyły- co tydzień odkurzanie, a raz w miesiącu trzeba było je wyjmować i odkurzać za nimi... Poza tym potrzebowaliśmy kilka ukrytych półek na płyty, pisma branżowe, które nie nadają się do pokazywanie- stąd taka decyzja. buziaki:) Agulku, Takiej tapety jeszcze nie widziałam. Jestem jej bardzo ciekawa, ale i trochę się jej boję. Może nie starcza mi wyobraźni? Czekam na efekt końcowy, bo pewnie będzie oszałamiający Aniu, no wiem, ze bgłaś za gładką raczej. Przyznaję, ze zaryzykowałam, ale to tylko gabinet- a nie salon lub jadalnia. Najwayżej zmienimy, jak okaże się straszna. Sama jestem ciekawa efektu... i też się boję Mam nadzieję, ze zrobi się przytulniej, a pasy dodadzą charakteru. Dzięki za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Aguś, Nie bój się. Ty najlepiej wiesz jaki chcesz mieć gabinet, jakie masz w nim światło, i jeżeli wybrałaś tę tapetę po tak długim namyśle, to na pewno będzie super. Twoje decyzje są zawsze trafione. Zresztą to Twój gabinet. Moja sypialnia tez budzi kontrowersje, ale jakbym nie spróbowała, to gryzłabym się do następnego remontu. W końcu położenie tapety to nie operacja na otwartym sercu. Ryzyko prawie żadne a efekt może być piorunujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2013 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Dzięki Anulka za słowa otuchy i wiarę Decyzje nie zawsze mam trafione, ale próbuję I też tak sobie myślę, że tapetę zawsze można kiedyś wymienić Śpij dobrze http://i282.photobucket.com/albums/kk274/olabsnan/thGoodNight-emoticon.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.04.2013 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Tapeta śliczna uwielbiam szarości a te pasy będą tam idealnie pasować i wogóle to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2013 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Tapeta śliczna uwielbiam szarości a te pasy będą tam idealnie pasować i wogóle to dzień dobry Dzień dobry [ATTACH=CONFIG]182430[/ATTACH] Cześć girlsy:hug: Dzięki Diano A tak w ogóle, to czy Ty będziesz miała jakąś galeryjkę? Blog fajny widziałam, ale co z wnętrzami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.04.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Aguliśka Masz najpiękniejsze biureczko świata W połączeniu z biblioteką tworzą piękny duet Podoba mi się to że jedno jest białe, drugie czarne plus bilony blat- rewelacja!!!! Jak dojdzie tapeta, krzesełko i wszystkie dodatki to zejdę na zawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2013 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Aguliśka Masz najpiękniejsze biureczko świata W połączeniu z biblioteką tworzą piękny duet Podoba mi się to że jedno jest białe, drugie czarne plus bilony blat- rewelacja!!!! Jak dojdzie tapeta, krzesełko i wszystkie dodatki to zejdę na zawał Oo Martusia się pojawiła:D Dziękuję kochana:hug: Nie przesadzaj, Twój gabinecik masz przecudny:yes: Ale z biurka jestem zadowolona- tyle było z nim zamieszania:lol2: Jak zdrówko? Polepszyło się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.04.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Oo Martusia się pojawiła:D Dziękuję kochana:hug: Nie przesadzaj, Twój gabinecik masz przecudny:yes: Ale z biurka jestem zadowolona- tyle było z nim zamieszania:lol2: Jak zdrówko? Polepszyło się? Najważniejsze , że wyszło pięknie, tak jak założyłaś, to tak wygląda Dziękuję ze pytasz:hug: , zdrówko dobrze, nie mam forumowej weny i tak jakoś nie chcę wam smęcić , no i mniej mnie troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Siostro, Ty nigdy nie smęcisz:hug: Z Tobą zawsze jest wesoło:D:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.04.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Siostro, Ty nigdy nie smęcisz:hug: Z Tobą zawsze jest wesoło:D:lol2: Jak tylko podładuje baterie energią słoneczną to wracam ze swoimi schizami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts