Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Aguś ładna tapeta :yes:

Dobrze rozumiem(kawa jeszcze nie wypita ;)) że te pasy są łączone - tzn na jednej tapecie różne pasy? http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif

Aguś dzięki:D Mam nadzieję, że nie przedobrzyłam:lol2:Tak, dobrze rozumujesz- zdjęcie pokazuje całą szerokość tapety :yes:

czyli będą rożne pasy... i w kolorze i w szerokości:D

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przybiegłam nadrabiać a tutaj miła niespodzianka i od razu fotki ::lol:

Piękna biblioteka i świetny dobór kolorków :yes: Biblioteczka jest ogromna a nic a nic nie przytłacza. Ja tam lubię kredensy wiec mnie się bardzo podoba :)

A biureczko genialne, śliczne, cudne :rolleyes: ja też kcem takie :cry:

Fajnie wyszedł ten jasny blat choć przyznam że miałam obawy :oops: ale wiadomo jak Aga coś wymyśli to musi być szał :yes:

Tapeta bardzo ciekawa :wiggle: oj nie mogę się doczekać efektu na ścianie.

To były już te zdjęcia?

Tapeta ciekawa. Ja tam lubię paski.

Ciekawa jestem bardzo efektu na ścianie.

Aga, kiedy tapetujecie? W najbliższą sobotę?

Byłoby super, bo mam wizytę u dentysty i bym sobie umiliła odchodzenie znieczulenia ładnymi fotkami.

Aguś...daleka byłam od tego, by Cię obrazić ...mam nadzieję ,że mojej uwagi nie odebrałaś źle... chociaż jestem w tak podłym nastroju ,że może faktycznie nieopatrznie coś chlapnęłam ... sorry:yes::hug:

Swego czasu robiłam przymiarkę u siebie w biblioteczce z drzwiczkami bocznymi i bez ,pamiętasz? ostatecznie zdecydowałam ,ze będą polki otwarte,bo chciałam by widoczne były książki i naprawdę nie kurzy się aż tak bardzo . książki odkurzane są dwa razy do roku....

Powtórzę jeszcze raz ....

Gabinet masz piękny ,meble cudowne ,a tapeta będzie przysłowiową wisienką na torcie:yes:brawo!

Przybiegłam nadrabiać a tutaj miła niespodzianka i od razu fotki ::lol:

Piękna biblioteka i świetny dobór kolorków :yes: Biblioteczka jest ogromna a nic a nic nie przytłacza. Ja tam lubię kredensy wiec mnie się bardzo podoba :)

A biureczko genialne, śliczne, cudne :rolleyes: ja też kcem takie :cry:

Fajnie wyszedł ten jasny blat choć przyznam że miałam obawy :oops: ale wiadomo jak Aga coś wymyśli to musi być szał :yes:

Tapeta bardzo ciekawa :wiggle: oj nie mogę się doczekać efektu na ścianie.

Hej Twosiu, kope lat:lol2: Dzięki kochana:hug:

Ja tez miałam obawy, co do blatu, ale na szczęście niepotrzebnie:D Zamówisz sobie podobne:lol2:

Tapeta będzie w sobotę- mam nadzieję:yes:

Tapetka fajna , tez czekam na efekt na ścianie ale kredensik wymiata :jawdrop: Ślicznie i pomysłowo jak cały domek zresztą :yes::yes::yes:

Dziękuję Zuziu:hug:

Aga, a mnie by u Ciebie pasowała piękna, elegancka krata :yes:

Dropko, trafiłaś w dziesiątkę, bo przymierzałam się do kratki lub pepitki:lol2:

... ale stchórzyłam przed wprowadzeniem kolejnego wzoru... może niepotrzebnie... trudno. Tapetę na szczęście można zmienić jak okaże się lwem z grzywą:D

Aga w takim razie tapeta jest bardzo interesting :yes:

I nie mogę się doczekac aż ja położycie :popcorn:

Aguś mówisz, że fajna? Bo chwilowo mi się od podobała:lol2: Nie, no żartuję. Mam nadzieję, ze jakoś wyjdzie- zaciekawiła mnie różnorodność pasków i kolorów w stonowanych barwach. W sobotę luby kładzie:D

To były już te zdjęcia?

Nie było:p:lol2:

Tapeta ciekawa. Ja tam lubię paski.

Ciekawa jestem bardzo efektu na ścianie.

Aga, kiedy tapetujecie? W najbliższą sobotę?

Byłoby super, bo mam wizytę u dentysty i bym sobie umiliła odchodzenie znieczulenia ładnymi fotkami.

Aniu, współczuje dentysty:hug:Jak nic się nie wydarzy, to w sobotę luby wytapetuje, a ja mu będę asystować. Przeciez nie będziemy wołać ekipy do 2 rolek tapety:lol2:

Tapeta interesująca...nie widziałam jeszcze takiej, Też czekam na efekty:):)

Dzięki Beatko:hug:

Aguś...daleka byłam od tego, by Cię obrazić ...mam nadzieję ,że mojej uwagi nie odebrałaś źle... chociaż jestem w tak podłym nastroju ,że może faktycznie nieopatrznie coś chlapnęłam ... sorry:yes::hug:

Swego czasu robiłam przymiarkę u siebie w biblioteczce z drzwiczkami bocznymi i bez ,pamiętasz? ostatecznie zdecydowałam ,ze będą polki otwarte,bo chciałam by widoczne były książki i naprawdę nie kurzy się aż tak bardzo . książki odkurzane są dwa razy do roku....

Powtórzę jeszcze raz ....

Gabinet masz piękny ,meble cudowne ,a tapeta będzie przysłowiową wisienką na torcie:yes:brawo!

Beatko aż się wróciłam do postu, zeby przeczytać co tam napisałam do Ciebie... Kochana zwariowałaś? Obrażać się na Ciebie? A za co?:lol2::hug:Ja też lubię widoczne książki, ale u nas strasznie się kurzyły- co tydzień odkurzanie, a raz w miesiącu trzeba było je wyjmować i odkurzać za nimi... Poza tym potrzebowaliśmy kilka ukrytych półek na płyty, pisma branżowe, które nie nadają się do pokazywanie- stąd taka decyzja.

buziaki:)

Agulku,

Takiej tapety jeszcze nie widziałam. :eek:

Jestem jej bardzo ciekawa, ale i trochę się jej boję. Może nie starcza mi wyobraźni?

Czekam na efekt końcowy, bo pewnie będzie oszałamiający :yes:

Aniu, no wiem, ze bgłaś za gładką raczej. Przyznaję, ze zaryzykowałam, ale to tylko gabinet- a nie salon lub jadalnia.

Najwayżej zmienimy, jak okaże się straszna. Sama jestem ciekawa efektu... i też się boję:lol2:

Mam nadzieję, ze zrobi się przytulniej, a pasy dodadzą charakteru.:) Dzięki za opinię:hug:

Aguś,

Nie bój się. :hug:

Ty najlepiej wiesz jaki chcesz mieć gabinet, jakie masz w nim światło, i jeżeli wybrałaś tę tapetę po tak długim namyśle, to na pewno będzie super.

Twoje decyzje są zawsze trafione.

Zresztą to Twój gabinet. :yes:

Moja sypialnia tez budzi kontrowersje, ale jakbym nie spróbowała, to gryzłabym się do następnego remontu.

W końcu położenie tapety to nie operacja na otwartym sercu. Ryzyko prawie żadne a efekt może być piorunujący :D

Tapeta śliczna uwielbiam szarości a te pasy będą tam idealnie pasować i wogóle to dzień dobry

Dzień dobry [ATTACH=CONFIG]182430[/ATTACH]

Cześć girlsy:hug:

Dzięki Diano:D A tak w ogóle, to czy Ty będziesz miała jakąś galeryjkę? Blog fajny widziałam, ale co z wnętrzami:lol2:

Aguliśka :hug:

Masz najpiękniejsze biureczko świata :jawdrop: W połączeniu z biblioteką tworzą piękny duet :yes:

Podoba mi się to że jedno jest białe, drugie czarne plus bilony blat- rewelacja!!!!

Jak dojdzie tapeta, krzesełko i wszystkie dodatki to zejdę na zawał :eek:

Oo Martusia się pojawiła:D Dziękuję kochana:hug:

Nie przesadzaj, Twój gabinecik masz przecudny:yes: Ale z biurka jestem zadowolona- tyle było z nim zamieszania:lol2:

Jak zdrówko? Polepszyło się?:)

Oo Martusia się pojawiła:D Dziękuję kochana:hug:

Nie przesadzaj, Twój gabinecik masz przecudny:yes: Ale z biurka jestem zadowolona- tyle było z nim zamieszania:lol2:

Jak zdrówko? Polepszyło się?:)

Najważniejsze , że wyszło pięknie, tak jak założyłaś, to tak wygląda :D

Dziękuję ze pytasz:hug: , zdrówko dobrze, nie mam forumowej weny i tak jakoś nie chcę wam smęcić , no i mniej mnie troszkę :D