agawi74 09.04.2013 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 I can't waithttp://www.kiwibiker.co.nz/forums/images/smilies/popcorn.gifhttp://www.kiwibiker.co.nz/forums/images/smilies/popcorn.gifhttp://www.kiwibiker.co.nz/forums/images/smilies/popcorn.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2013 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Wiecie co, przyszła dzisiaj tapeta:eek: luby odebrał i nie chce zdradzić mi rąbka tajemnicy:mad: Muszę czekać do późnego popołudnia:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 09.04.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Agnieszko prawie mnie tu już nie ma......, ale mam słabość do Twojego wątku. Biureczko jak i cała reszta wyszła cudnie, gabinet wyszedł elegancko , inaczej chyba nie mogło być. Kto jak kto, ale umiesz zadbać o to coś... Buziale i pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2013 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Agnieszko prawie mnie tu już nie ma......, ale mam słabość do Twojego wątku. Biureczko jak i cała reszta wyszła cudnie, gabinet wyszedł elegancko , inaczej chyba nie mogło być. Kto jak kto, ale umiesz zadbać o to coś... Buziale i pozdrawiam cieplutko Hej Daila, właśnie się zastanawiałam, gdzie się podziewasz? Co słychać? kochana bardzo Ci dziękuję za uznanie:hug:super, że to właśnie na mój wątek padło z Twoja słabością Wpadaj jak najczesciej:D Buziaki i miłego popołudnia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.04.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Cześć girlsy:hug: Dzięki Diano A tak w ogóle, to czy Ty będziesz miała jakąś galeryjkę? Blog fajny widziałam, ale co z wnętrzami:lol2: No własnie wnętrza nie takie jakie bym chciała są póki co ale powoli się coś kreuje, jak bedę miała co pokazać to założę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Wiecie co, przyszła dzisiaj tapeta:eek: luby odebrał i nie chce zdradzić mi rąbka tajemnicy:mad: Muszę czekać do późnego popołudnia:bash: Nie chce dać rąbka, niech odda całą rolkę... :lol2: Przez Venuskę mam głupawkę... :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.04.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Wiecie co, przyszła dzisiaj tapeta:eek: luby odebrał i nie chce zdradzić mi rąbka tajemnicy:mad: Muszę czekać do późnego popołudnia:bash: Toż to tortury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2013 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 No własnie wnętrza nie takie jakie bym chciała są póki co ale powoli się coś kreuje, jak bedę miała co pokazać to założę Ok, trzymam Cię za słowo:D Nie chce dać rąbka, niech odda całą rolkę... :lol2: Przez Venuskę mam głupawkę... :lol2: Dobre:lol2: ale nie przejdzie jak go znam:lol2: Toż to tortury On uwielbia się ze mną droczyć:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.04.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Hello LASECZKI Aguś wiesz mogłabyś coś innego pokazać ... bo ta biblioteka to nudna jest Ileż razy można ładne rzeczy oglądać i ciągle coś chwalić i chwalić No więc ... zaczynając przemowę ... Pięknie wyszło, no pięknie ... (blat biurka do mnie nie przemawia, ale Ty wiesz, że ja w takich nie gustuje) Dla mnie świetne jest to, że cała zabudowa jest zamknięta( niema otwartych półek ) ... na samo wspomnienie odkurzania książek to mnie ... :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Toż to tortury On uwielbia się ze mną droczyć:lol2: Dobrze, że żywym ogniem nie przypala Tortura, to tortura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2013 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Hej Majeczko, jesteś wreszcie:D Dzięki kochana:hug: I fajnie, ze jednemu podoba się to, a drugiemu tamto, za to mnie podoba się wszystko:lol2::lol2:W sumie cieszę się, ze jednak blatu nie zrobiłam czarnego, bo byłaby masakra. Na tym ani kurzu, ani żadnych rys nie ma szans zobaczyć Teraz zaczynam się rozglądać za kredensem do jadalni:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2013 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Dobrze, że żywym ogniem nie przypala Tortura, to tortura... Jeszcze by tego brakowało:lol2: Musielibyśmy się cofnąć Aniu do Średniowiecza:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.04.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Hej Majeczko, jesteś wreszcie:D Dzięki kochana:hug: I fajnie, ze jednemu podoba się to, a drugiemu tamto Bardzo fajnie Bo wyobraźcie sobie jakby każdemu podobało się to samo, to strasznie nudno by było A mój będzie czarny, czy będzie miał rysy, czy będzie się kurzył( choć ja maniaczka czystości, więc nie wiem czy on zdąży się zakurzyć) i tak będzie czarny :P:P Teraz zaczynam się rozglądać za kredensem do jadalni:stirthepot: Jakim, jakim ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2013 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 A mój będzie czarny, czy będzie miał rysy, czy będzie się kurzył( choć ja maniaczka czystości, więc nie wiem czy on zdąży się zakurzyć) i tak będzie czarny :P:P Ja z miłą chęcią pooglądam sobie Twoje czarne:lol2: Kiedy zamawiasz? Jakim, jakim ??? Ano wysłałam zapytanie o taki gotowy- chciałabym w kolorze drewna naturalnego, ale nie bielonego. Z dębu oczywiście http://romantic-home.com.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/Cabinet_Cote_Pla_4f01ef1fa4114.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.04.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ja z miłą chęcią pooglądam sobie Twoje czarne:lol2: Kiedy zamawiasz? Jak wynajmę ekipę, która wykończy mi górę ... bo na mojego m, to nie mam co liczyć :mad: Czytaj ... biurko będzie zamówione za 100 lat :lol2: Ano wysłałam zapytanie o taki gotowy- chciałabym w kolorze drewna naturalnego, ale nie bielonego. Z dębu oczywiście Ładny U mojej Babci był bardzo podobny, tylko część przeszklona była niższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2013 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Jak wynajmę ekipę, która wykończy mi górę ... bo na mojego m, to nie mam co liczyć :mad: Czytaj ... biurko będzie zamówione za 100 lat :lol2: To wynajmuj Maju, bo 100 lat to ja już nie pożyję Prawda jest taka, że dla siebie samego to się robi na końcu i nigdy nie ma czasu. Ładny U mojej Babci był bardzo podobny, tylko część przeszklona była niższa No to super. Ja jeszcze nie wiem- może zrobię cały przeszklony? Na razie szukam... bo już chcę zakończyć to meblowanie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.04.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 To wynajmuj Maju, bo 100 lat to ja już nie pożyję Prawda jest taka, że dla siebie samego to się robi na końcu i nigdy nie ma czasu. Ja też nie A szkoda Niema czasu, no niema Myśleliśmy, że jakoś to ogarniemy, ale ... Za dużo M ma pracy, no wiadomo dobrze, że jest, bo jest kasa, ale ... I tak wkoło i koło się zamyka M już mówi, że musimy kogoś wziąć ... ja się śmieję, że mogę kogoś pogryźć(czytaj, tych wynajętych pracowników ) ... No nic mamy dzisiaj usiąść i porozmawiać ... coś trzeba zrobić, żeby to ruszyć No to super. Ja jeszcze nie wiem- może zrobię cały przeszklony? Na razie szukam... bo już chcę zakończyć to meblowanie:bash: Cały przeszklony Aguś ale jeszcze pokoje na górze Ci zostały, czyż nie A swoją drogą, Ty ich chyba nigdy nie pokazywałaś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.04.2013 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 No nic mamy dzisiaj usiąść i porozmawiać ... coś trzeba zrobić, żeby to ruszyć Maju, to dobre rozwiązanie- ustalcie coś. Jak jesteś w stanie nadzorować tych pracowników, to może nie będzie tak źle. Najgorzej, to zostawić ich samych... Cały przeszklony Luby nie bardzo taki chce. A ja się waham:lol2: Aguś ale jeszcze pokoje na górze Ci zostały, czyż nie A swoją drogą, Ty ich chyba nigdy nie pokazywałaś ??? Tak Maju, ale one nie sa takie puste- coś tam stoi... Gościnny musimy wykończyć, ale jeść nie woła- u nas prawie nikt nie nocuje, bo wszyscy znajomi i rodzina są z Wawy. Chyba kiedyś dawno pokazywałam, ale co chcesz oglądać- podłogi i ściany?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.04.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Najgorzej, to zostawić ich samych... Wiesz,różnie to z nimi jest Luby nie bardzo taki chce. A ja się waham:lol2: Gdzieś kiedyś taki widziałam i mi się podobał Choć sama nie wiem czy u siebie nie zrobiłabym jednak z pełnym dołem i z przeszkloną górą, czyli dokładnie taki jak pokazałaś Tak Maju, ale one nie sa takie puste- coś tam stoi... Gościnny musimy wykończyć, ale jeść nie woła- u nas prawie nikt nie nocuje, bo wszyscy znajomi i rodzina są z Wawy. Chyba kiedyś dawno pokazywałam, ale co chcesz oglądać- podłogi i ściany?:lol2: Aha myślałam, że one biedne takie puściutkie stoją A tu jednak nie A podłogi i ściany nie są ciekawe ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 09.04.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 O matko! Omal nie przegapiłam takie cuda! Agnieszko - Ty sama zaprojektowałaś tę bibliotekę? jest niesamowita, a to pierwsze zdjęcie jest the best!!!! Biureczko jest takie lekkie, i eleganckie. No w szoku jestem normalnie. Tola ma rację- mogła byś coś sknocić choć raz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts