Beauty 13.04.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Dzięki Twosiu Będę zdawała Wam relację z tapetowania po każdym przyklejonym pasku:lol2: I jak tam ? gdzie ten pierwszy pasek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 A Aga bibliotekę tapetuje czy sypialnie.. bo jak ta drugą, to może przerwę mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.04.2013 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 To w takim razie jestem za 12 w dodatku będzie praktyczniejszy (a ogólnie to kojarzy mi się z moim dziadkiem, pamiętam że jak byłam mała to miał garnitur z takiego materiału) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.04.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Aguśka jak tapetka? dawaj tu jakieś focie , bo zniese jajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.04.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Aguś jasne Ty na żywo na pewno lepiej widzisz te kolorki, więc zadecyduj tak jak Ci serce podpowiada I gdzie te fotki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 14.04.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Będę zdawała Wam relację z tapetowania po każdym przyklejonym pasku:lol2: I jak tam ? gdzie ten pierwszy pasek? Aga pewnie opija coby sie trzymalo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.04.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Aga, No ja nie mogę, Przychodzę na fotki popatrzeć, a tu nic? O Kolażeneczko, bardzo proszę natentychmiast się poprawić Miłego i słonecznego tygodnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 15.04.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Agus jak po tapetowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.04.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Aga !! mogę się przywitać, wstyd ale przymierzałam się od roku, motywację miałam jak się u mnie przywitałaś i nawet w pociągu wiernie wciągałam strony wątku HELLOŁ Gabinet będzie piękny biurko fantastyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.04.2013 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Hej dziewczynki- wiem, wiem, ze miały być fotki w weekend- przepraszam, ale w sobotę padałam na pyszczek, a w niedzielę nas nie było Dzisiaj dopiero teraz znalazłam chwilkę i zaraz coś wstawię I jak tam ? gdzie ten pierwszy pasek? Już dawno na ścianie Beatko A Aga bibliotekę tapetuje czy sypialnie.. bo jak ta drugą, to może przerwę mają... Bibliotekę Wiolu:rotfl: To w takim razie jestem za 12 w dodatku będzie praktyczniejszy (a ogólnie to kojarzy mi się z moim dziadkiem, pamiętam że jak byłam mała to miał garnitur z takiego materiału) Dzięki za opinię Diano- a nawet nie miałam czasu i jeszcze krzesełka nie zamówiłam:bash:Muszę się streszczać, bo oczekiwanie to 3 tyg:eek: A wiesz, ze jak mam płaszczyk w podobnym materiale? Aguśka jak tapetka? dawaj tu jakieś focie , bo zniese jajo Martuś chwilunia i wstawiam:hug: Aguś jasne Ty na żywo na pewno lepiej widzisz te kolorki, więc zadecyduj tak jak Ci serce podpowiada I gdzie te fotki co Dzięki pysiu Będzie 12 na bank. A fotka za momencik:cool: Aga pewnie opija coby sie trzymalo:lol2: Zgadłaś tereniu Aga, No ja nie mogę, Przychodzę na fotki popatrzeć, a tu nic? O Kolażeneczko, bardzo proszę natentychmiast się poprawić Miłego i słonecznego tygodnia życzę Już się poprawiam Aniu:oops: Tak się złożyło:( Wzajemnie miłego wieczoru:D piękne mamy dziś słoneczko, nieeee? Agus jak po tapetowaniu? Hej Kasiu, jakoś żyję Tapetowanie w sumie długie nie było, ale zeszło nam się z pakowaniem całej biblioteki i rozpakowywaniem kartonów:mad: Aga !! mogę się przywitać, wstyd ale przymierzałam się od roku, motywację miałam jak się u mnie przywitałaś i nawet w pociągu wiernie wciągałam strony wątku HELLOŁ Gabinet będzie piękny biurko fantastyczne. Ojojoj co za gość Venusko http://www.smileyvault.com/albums/basic/smileyvault-welcome.gif Ty to jesteś aparakta i czort- czytała nawet w pociągu i się nie odezwała:mad: Bardzo mi miło- zapraszam jak najczęściej, chociaż u mnie- z braku czasu- nie jest tak intensywnie jak u Ciebie:D I właśnie z tego powodu i ja nie zawsze nadążam w Twoim wątku:lol2: Dzięki za gabinecik:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.04.2013 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Wstawiam obiecane fotki, chociaż powiem Wam, że strasznie trudno zrobić dobre zdjęcie w dzień pod światło no i pomieszczenie małe...Tapetę mamy tylko na jednym zdjęciu- w realu wygląda naprawdę ciekawie, dodała przytulności i charakteru:yes: Fotki jeszcze bez sztukaterii na górze, która pojawiła się wieczorem. Brakuje tam jeszcze galerii na ścianie, jakiegoś zegara no i krzesełka.Zrobiłam też zbliżenia uchwytów dla Dropki i nie pamiętam jeszcze kogo:p http://img837.imageshack.us/img837/4489/dscf0807ev.jpg http://img825.imageshack.us/img825/2364/dscf0806q.jpg http://img845.imageshack.us/img845/8594/dscf0809t.jpg http://img202.imageshack.us/img202/4679/dscf0811t.jpg http://img689.imageshack.us/img689/3346/dscf0813je.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.04.2013 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Dziewczynki, nie zdążę Was już teraz odwiedzić, postaram się wieczorkiem wpaść i nadrobić ogromne zaległości:eek:Podzielę się też z Wami informacją, jakie garnki oglądałam w sobotę i coś mi może doradzicie...Buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.04.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Agawi jest super, ja ciagle zachwycam się roletami, wyglądają wspaniale, tapeta też fajnie się prezentuje, kilka drobiazgów i już będzie cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 15.04.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Agus bylam ciekawa efektu tapetowania I jestem pod wrazeniem bardzo mi sie podoba szkoda ze nie ma zdjecia ze sztukateria ktora pewnie dopelnila calosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.04.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Agawi jest super, ja ciagle zachwycam się roletami, wyglądają wspaniale, tapeta też fajnie się prezentuje, kilka drobiazgów i już będzie cacy Agus bylam ciekawa efektu tapetowania I jestem pod wrazeniem bardzo mi sie podoba szkoda ze nie ma zdjecia ze sztukateria ktora pewnie dopelnila calosci Diano i Kasiu- dzięki serdeczne:hug: Macie rację- pokój potrzebuje kilku drobiazgów:yes: Zamówiłam właśnie krzesło do biurka, więc fotki będą jeszcze kiedyś Kurczę, miałam Was wszystkie poodwiedzać wieczorkiem, ale jakoś nie mam weny do pisania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.04.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Aga, Gratuluję wyboru i decyzji. Pamiętasz? Ja bałam się tych pasów - niepotrzebnie. Masz gust i nosa do wybierania najwłaściwszych rozwiązań. Bardzo piękna i interesująca tapeta. Jak już kiedyś pisałam - nie widziałam takiej wcześniej. Bardzo, ale to bardzo trafny wybór. Śliczny będziecie mieli gabinet. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.04.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 świetnie ta tapeta wygląda:yes::yes: i roletka super nooo ale meble wymiatają wszystko:wave:ślicznie jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.04.2013 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Aga, Gratuluję wyboru i decyzji. Pamiętasz? Ja bałam się tych pasów - niepotrzebnie. Masz gust i nosa do wybierania najwłaściwszych rozwiązań. Bardzo piękna i interesująca tapeta. Jak już kiedyś pisałam - nie widziałam takiej wcześniej. Bardzo, ale to bardzo trafny wybór. Śliczny będziecie mieli gabinet. Brawo! [ATTACH=CONFIG]183959[/ATTACH] Aniu, jeżeli Tobie się podoba, to jestem już spokojna:hug:Chodziła mi po głowie krata lub pepitka na ścianę, ale to jest raczej za mały pokój, żeby wprowadzać kolejny wzór.... Dlatego zostały pasy- są trochę inne niż zwykle, a kolory zgrały się z roletą idealnie:yes: świetnie ta tapeta wygląda:yes::yes: i roletka super nooo ale meble wymiatają wszystko:wave:ślicznie jak zawsze Dzięki słonko:hug:ale słodko się zrobiło:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 15.04.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 No Ślicznie przybiegłam zobaczyć czy tapetka położona a tu nawet zdjęcia są Aga super wyszło wszystko tworzy spójną całość Bardzo Bardzo Mi sie podoba :yes: a do tapetki ideał, jeszcze tylko krzesełko i finito :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.04.2013 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 No Ślicznie przybiegłam zobaczyć czy tapetka położona a tu nawet zdjęcia są Aga super wyszło wszystko tworzy spójną całość Bardzo Bardzo Mi sie podoba :yes: a do tapetki ideał, jeszcze tylko krzesełko i finito :yes: Dziękuję Zuziu Krzesełko już zamówione, jeszcze powieszę kilka zdjęć, może zegar i będzie można uznać urządzanie gabinetu za zakończone:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts