illusjon 15.04.2013 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Aguś zmykam do wyrka. Dobrej nocki i kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.04.2013 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Pa Anulka i wzajemnie http://www.bangla.pl/forum/images/smilies/1_cmok.gifTeż zaraz zmykam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.04.2013 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 przepięknie i elegancko wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.04.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Łaaaaaaaaaaałłłłłłł Mnie się bardzo podoba... Taki bardzo elegancki, dopracowany pokoik... Jak dla mnie na razie za sterylny, bo nie ma nic oprócz lapka na biurku... i żadnych gadżetów i kwiatków (ale Ty nie lubisz..) Naprawdę bardzo ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 16.04.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Agawi pięknie jest ! stylowo , tapeta świetnie się wpasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Czort się wita Wyszło bardzo eligancko tapetę wczoraj widziałam na allegro (to Rasch? ) chyba pewnie bym się nie odważyła. Dla mnie ciut za agresywno-nastolatkowa, ale skoro mówisz że dodała przytulności to wierzę na słowo, bo zdjęcia to zawsze tylko zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.04.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 A dla mnie tapeta genialna! Bardzo fajne nawiązuje do rolety No i super zdobi tą ścianę Jest naprawdę elegancko i z klasą i w takim gabinecie to nawet ja mogłabym się zmusić do popracowania Biblioteka jest cudowna! Okropnie zazdroszczę Dla mnie całość rewelka Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Aguśka Ale dałaś z tym gabinetem:eek: Jak tak można:eek: Czy ty nie wiesz, ze w jednym nie dużym pokoju nie może być wszystko wow, że coś musi być nijakie, żeby to drugie wydało się piękne;) A, u Ciebie wszystko jest piękne! biblioteka, biurko, lampka, roleta,tapeta:P Teraz musisz kupić byle jakie krzesło , lub tandetny zegar bo inaczej szczele focha nie da się oglądać tyle cudów na raz A teraz poważnie, choć bym chciała się czepić nie da się jest perfekcyjnie!!! Urządziłaś wspaniały gabinet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.04.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Hej Aga:)Wpadłam na fotki....jak zwykle wszystko dopracowane w 100%!!!!! Świetnie wyszło.Miłego dnia...buźka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.04.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Aga, nie obraź się , ale jak dla mnie, tapeta przyćmiła wszystko w tym pokoju Świetnie się prezentuje! Jak widać, nie należy się obawiać wyrazistych wzorów na niewielkich powierzchniach. Miałaś oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 16.04.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Tapeta śliczna (no dobra może jestem nieobiektywna bo pasy kocham od lat ), i mega podobają mi się te szprosy w szybkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.04.2013 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 przepięknie i elegancko wyszło No to super Gosiu Łaaaaaaaaaaałłłłłłł Mnie się bardzo podoba... Taki bardzo elegancki, dopracowany pokoik... Jak dla mnie na razie za sterylny, bo nie ma nic oprócz lapka na biurku... i żadnych gadżetów i kwiatków (ale Ty nie lubisz..) Naprawdę bardzo ładnie... Dzięki Wiolu Kwiatków nie będzie, ale kilka gadżetów tak:yes:Na biurku nie lubię bałagany, bo nie ogarniam. Najwyżej mogą leżeć tak organizery:) lub papiery jak pracuję. Agawi pięknie jest ! stylowo , tapeta świetnie się wpasowała Dzięki serdeczne Kamilciu Nie wiem, czy już u mnie byłaś (?) ale na wszelki wypadek witam Cię serdecznie http://www.smallbusinessbrief.com/forum/images/smilies/welcome.gif Czort się wita Wyszło bardzo eligancko tapetę wczoraj widziałam na allegro (to Rasch? ) chyba pewnie bym się nie odważyła. Dla mnie ciut za agresywno-nastolatkowa, ale skoro mówisz że dodała przytulności to wierzę na słowo, bo zdjęcia to zawsze tylko zdjęcia Witaj Czorcie:lol2: Tapetę zamawiałam przez Artfunk- niemiecka, ale nie Rash. Venus rozumiem- tez miałam obawy co do tej tapety, ale dla mnie na pewno nie jest nastolatkowa- wręcz przeciwnie. Do salonu bym jej nie dała, ale do gabinetu lub sypialni jak najbardziej. Pastelowych w gabinecie nie chciałam, bo w połączeniu z tą sielską biblioteką byłoby mdło. I dzięki za gabinecik:hug: A dla mnie tapeta genialna! Bardzo fajne nawiązuje do rolety No i super zdobi tą ścianę Jest naprawdę elegancko i z klasą i w takim gabinecie to nawet ja mogłabym się zmusić do popracowania Biblioteka jest cudowna! Okropnie zazdroszczę Dla mnie całość rewelka Aguś Dzięki pysiaczku:hug:Mówisz, że mogłabyś się zmusić do pracy? To zapraszam. Cieszę sie, ze ta tapeta wywołała tyle kontrowersji- jednym się podoba, innym nie:lol2: Aguśka Ale dałaś z tym gabinetem:eek: Jak tak można:eek: Czy ty nie wiesz, ze w jednym nie dużym pokoju nie może być wszystko wow, że coś musi być nijakie, żeby to drugie wydało się piękne;) A, u Ciebie wszystko jest piękne! biblioteka, biurko, lampka, roleta,tapeta:P Teraz musisz kupić byle jakie krzesło , lub tandetny zegar bo inaczej szczele focha nie da się oglądać tyle cudów na raz A teraz poważnie, choć bym chciała się czepić nie da się jest perfekcyjnie!!! Urządziłaś wspaniały gabinet! Martuś dziękuję Siostro:hug:I kto to mówi- ta co ma idealny gabinecik:mad: Wszystko co napisałaś to prawda, w związku z tym strzelę sobie badziewny zegar:lol2: Na tandetne krzesło bym nie liczyła, bo zamówiłam u Pani Iwonki:lol2: więc mam nadzieję, ze będzie fajne:cool: Tak mi posłodziłaś, że przestanę od dzisiaj używać cukru:D:D Hej Aga:) Wpadłam na fotki....jak zwykle wszystko dopracowane w 100%!!!!! Świetnie wyszło. Miłego dnia...buźka:) Dzięki Beatko:hug:Wzajemnie miłego i słonecznego:) Aga, nie obraź się , ale jak dla mnie, tapeta przyćmiła wszystko w tym pokoju Świetnie się prezentuje! Jak widać, nie należy się obawiać wyrazistych wzorów na niewielkich powierzchniach. Miałaś oko Aniu, ja się na nic nie obrażam:D Dobrze, ze tapeta to mocny akcent, bo uwierz mi- w gabinecie było mdło:( Ale już nie jest:lol2: Tapeta śliczna (no dobra może jestem nieobiektywna bo pasy kocham od lat ), i mega podobają mi się te szprosy w szybkach Dzięki mrówciu:hug:Szprosiki tez uwielbiam A gdzie Ty się podziewałas kochana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.04.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Aga tapeta po położeniu wygląda :jawdrop: Stanowi taką świetną przeciwwagę dla biblioteki - efekt jest niesamowity Nie wiedziałam do końca jak te pasy są szerokie, ile razy się powtórzą - jest idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 16.04.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Pięknie Agawi, teraz moje książki czują się jeszcze lepiej w biblioteczce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 16.04.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Kurcze Aga ta biblioteka jest boska i na dodatek z moim ulubionym kształtem pilastrów. Jestem zachwycona całym pomieszczeniem oczywiście - tapeta bomba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.04.2013 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Aga tapeta po położeniu wygląda :jawdrop: Stanowi taką świetną przeciwwagę dla biblioteki - efekt jest niesamowity Nie wiedziałam do końca jak te pasy są szerokie, ile razy się powtórzą - jest idealnie Aguś to kamień z serca-naprawdę. Dzięki wielkie:hug: Dobrze to ujęłaś, bo mam takie samo zdanie, że tapeta jest doskonałą przeciwwagą dla biblioteki- właśnie o taki efekt mi chodziło:D Buziaki wieczorne:hug: Pięknie Agawi, teraz moje książki czują się jeszcze lepiej w biblioteczce . Pendraczku dziękuję:hug:Wiesz, ze nawet nasze książki nie zmieściły się wszystkie? Jak nic będziemy robili drugą na piętrze:yes: Kurcze Aga ta biblioteka jest boska i na dodatek z moim ulubionym kształtem pilastrów. Jestem zachwycona całym pomieszczeniem oczywiście - tapeta bomba:yes: Tutli bardzo się cieszę, ze Ci się podoba:hug:To strasznie fajne, ze to co sobie wymyśliłam spotkało się z ogromną aprobatą z Waszej strony:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.04.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Aguś ,gabinet wyszedł pieknie!:jawdrop:super to sobie wymyśliłaś ..tapeta nawiązuje do rolety i przez to zrobiło sie bardzo przytulnie! jak to tak pieknie wyglada na fotce to juz mozna sobie wyobrazić jak wygląda w realu! po prostu cud ,miód!! Całuski!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.04.2013 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Aguś ,gabinet wyszedł pieknie!:jawdrop:super to sobie wymyśliłaś ..tapeta nawiązuje do rolety i przez to zrobiło sie bardzo przytulnie! jak to tak pieknie wyglada na fotce to juz mozna sobie wyobrazić jak wygląda w realu! po prostu cud ,miód!! Całuski!! Dziękuję Beatko Zapraszam do oglądania na żywo:D może się pomieścimy jakoś w tej klitce:lol2: Ściskam mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.04.2013 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Miałam opowiedzieć Wam wczoraj o garnkach, ale nie zdążyłam... Nadrabiam teraz. Otóż w ostatnią sobotę oglądałam na żywo w salonie Berghoffa garnki ceramiczne i bardzo mi się spodobały. Mają same zalety (nieprzywierająca powłoka, zimne uchwyty, sitka do odcedzania w pokrywkach) i jedną wadę- nie można ich myć w zmywarce. Teraz się waham czy je kupować czy nie. Chodzi o model Virgo. Są trzy wersje kolorystyczne- biała, czerwona i brązowo-grafitowe. http://s3.amazonaws.com/evmanya3/system/urun_resims/resims/4707/img_zoom/9224.JPG?1285763331 http://static1.tradoro.pl/1416/garnki-sztuki/2304624.jpg http://www.olex.com.pl/garnki-berghoff/2304525.png Pytanie do Was- czy któraś może użytkuje ceramiczne garnki? Jakie wrażenia? Czy warto się poświęcać i myć je ręcznie:eek: Czekam na opinie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.04.2013 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Ja nie używałam, zastanawiam się czy one na indukcje mogą być, mam koleżankę co sobie bardzo chwali, ale ja jestem zdania ze jak się samemu nie przetestuje to nie ma się co sugerować, choć ta pokrywka do odlewania rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts