pysiaczek 18.04.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Aga trzymam kciuki za torcik bezowy! Pamiętam, że był boski bo już go kiedyś odgapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 18.04.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Agus to chyba przez to, ze etap budowy u nas taki a nie inny i ja zamiast na tapete to na Twoje drzwi patrzylam i sie zachwycalam:lol2: Piekne som po prostu i za kazdym razem, gdy je widze to zachwycam sie od nowa:yes: Pani Prezes pewnie zapomniala to sie przypominam co by meza zapytala o te kanaly w stropiehttp://forum.barcis.pl/images/smilies/modli.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.04.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Aga nie wiem jak z dostępnością u nas, ja z No przytachałam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.04.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Aga.. no może i pisałyśmy.. ale zapomniałam... Garnki są super.. no ale srebrne.. i nie to, że na całe życie, ale z nimi absolutnie NIC się nie dzieje,.... no i są na indukcję, a jak je kupowałam to o indukcji zielonego pojęcia nie miałam... Te patelnie z Lidla są na indukcję też.. ja mam indukcję przecież i po co bym miała nabyć takie, które nie działają... Naprawdę fajne... i w sumie niewiele kosztują do innych.. są i mniejsze i większe.. i jakby rondle.. Bywają dość często.. ale zwróć uwagę które są.. bo są i zwykłe i te na indukcje... Miałam i ceramiczną z kinghoffa czy coś takiego, i lipa.. miałam z Ikei... i zła, do tego stopnia, że na kilka tygodni, bo teflon zaraz zszedł.. a te lidlowskie są naprawdę OK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2013 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Aga - Twoja biblioteka jest powalająca!!! Cudowna, dopracowana, oszałamiająca!!! Dodatki fantastyczne!!!!! Wiesz, prezentuje się lepiej, niż podobne w Almi Decor czy Maison Du Monde - możesz być z siebie dumna!!!! Aniu, jesteś niesamowita, wiesz?:hug: Mieliśmy na oku jedną bibliotekę z Innych Mebli, ale była o 0,5 m za mała, a nie było możliwości zrobienia jej na zamówienie:no: Także musiałam się zawziąć w sobie i poszukać wykonawcy- a łatwe to nie było:sick: A co u Ciebie słychać? Jak postępy? Aga trzymam kciuki za torcik bezowy! Pamiętam, że był boski bo już go kiedyś odgapiłam Dzięki pysiu NA serio robiłaś mój torcik?:lol2: I jak Ci się udał? Agus to chyba przez to, ze etap budowy u nas taki a nie inny i ja zamiast na tapete to na Twoje drzwi patrzylam i sie zachwycalam:lol2: Piekne som po prostu i za kazdym razem, gdy je widze to zachwycam sie od nowa:yes: Pani Prezes pewnie zapomniala to sie przypominam co by meza zapytala o te kanaly w stropiehttp://forum.barcis.pl/images/smilies/modli.gif Hej Teresko, przepraszam:hug: pamiętam, ale nie mam czasu- ostatnio prawie mnie tu nie ma... Zaraz biegnę do Ciebie:wiggle: Dzięki za drzwi:D masz pozwolenie na odgapienie:lol2: Aga nie wiem jak z dostępnością u nas, ja z No przytachałam:lol2: Tak myślałam Anetko:lol2: U nas szukałam 2 lata temu i nie znalazłam tytanu na indukcję. Może teraz już jest? Aga.. no może i pisałyśmy.. ale zapomniałam... Garnki są super.. no ale srebrne.. i nie to, że na całe życie, ale z nimi absolutnie NIC się nie dzieje,.... no i są na indukcję, a jak je kupowałam to o indukcji zielonego pojęcia nie miałam... Te patelnie z Lidla są na indukcję też.. ja mam indukcję przecież i po co bym miała nabyć takie, które nie działają... Naprawdę fajne... i w sumie niewiele kosztują do innych.. są i mniejsze i większe.. i jakby rondle.. Bywają dość często.. ale zwróć uwagę które są.. bo są i zwykłe i te na indukcje... Miałam i ceramiczną z kinghoffa czy coś takiego, i lipa.. miałam z Ikei... i zła, do tego stopnia, że na kilka tygodni, bo teflon zaraz zszedł.. a te lidlowskie są naprawdę OK... Arniczko, ale ja nie chcę srebrnych... Miałaś szczeście, że trafiłaś na taki dobry egzemplarz- super. Moja mama tez miała w starym domu jakieś wloskie i okazalo się, ze pasują na indukcję. Ale i tak dokupiła Bergfhoffa, bo miała starych za mało. Dzięki za cynk o patelniach:wiggle: Moje tefalowskie po 2 latach nadają się na smietnik:mad: a nie były duzo użytkowane, ani tanie- szajs i tyle. Za chwilkę tez muszę się rozejrzeć za nowymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 19.04.2013 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Trzymam kciuki za torcik, oj zjadłoby się kawałek do kawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2013 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Agusia w sprawie garnków - ja też z tych raczej myjących ręcznie, zawsze mam tyle talerzy i innych misek że wolę je szybko umyć żeby nie zajmowały pół zmywarki Ja wolę stalowe, żeby nie martwić się o powłokę - bo wiem że za jakiś czas takowa i tak się uszkodzi i zacznie się w takim garnku przypalać Co tam slychać w ogrodzie? - pewnie masz już pełno rosnących kwiatuchów ? Buziaki zostawiam i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.04.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Aj waj Nie mam nic do powiedzenia w obecny garnkowym temacie. Proszę znaleźć inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.04.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Tak myślałam Anetko:lol2: U nas szukałam 2 lata temu i nie znalazłam tytanu na indukcję. Może teraz już jest? znalazłam TAKĄ na indukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.04.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Aguś, Widzę, że u ciebie jak zwykle praca wre. A ja w opozycji do Narendilka proszę o dalszą dyskusję na temat garnków z linkami do polecanych modeli, bo jestem tematem żywotnie zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.04.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Dzięki pysiu NA serio robiłaś mój torcik?:lol2: I jak Ci się udał? Udał się i był pyszny :wiggle:Wszyscy chwalili i do tej pory mama mnie prosi żebym jej go zrobiła na jakieś tam różne uroczystości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 19.04.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ja też nie czuję się pewnie w garnkowym temacie, Ilu, komary trafią na każde piętro, jedyna nadzieja, że będą tak oszołomione Twoimi wnętrzami, że zapomną po co przyleciały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.04.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Aguś podczytuje garnkowe dywagacje może przy okazji uda mi się podejrzeć coś dla siebie Ja mam dwie patelnie i jeden garnek z tefala i jestem z nich bardzo zadowolona ale to jednak chyba trochę mało Tapeta wyszła pięknie, super zgrywa się z roletą no i w gabinecie od razu zrobiło się przytulniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.04.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Aguś .nie będę mogła złożyć Ci życzeń jutro :(zatem czynię to dzisiaj W Dniu Imienin spełnienia wszystkich marzeń ,tych najskrytszych ...zdrowia ,zadowolenia z każdego mijającego dnia i realizacji szalonych wnętrzarskich pomysłów:hug::hug: http://obrazy.widi.pl/img/p/216-1109-thickbox.jpg Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.04.2013 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Trzymam kciuki za torcik, oj zjadłoby się kawałek do kawki Dzięki Diano, zapraszam jutro na torcik- a właściwie to już dzisiaj:D Agusia w sprawie garnków - ja też z tych raczej myjących ręcznie, zawsze mam tyle talerzy i innych misek że wolę je szybko umyć żeby nie zajmowały pół zmywarki Ja wolę stalowe, żeby nie martwić się o powłokę - bo wiem że za jakiś czas takowa i tak się uszkodzi i zacznie się w takim garnku przypalać Co tam slychać w ogrodzie? - pewnie masz już pełno rosnących kwiatuchów ? Buziaki zostawiam i miłego dnia życzę Aguś, Ty to jesteś aparatka z tym myciem ręcznym:lol2: Ale jak też tak robię, jak mi się nie mieści:yes: U nas stalowe tak sobie pasują- stawałam na głowie, żeby w kuchni nie mieć nic chromowanego, a tu gary sobie zafunduję W ogrodzie oprócz krokusików kwiatuchów brak:( Tulipany i narcyze oraz żonkile dopiero rosną- myślę, ze jeszcze tydzień i będę mogla się czymś pochwalić Miłego weekendu Aguś Aj waj Nie mam nic do powiedzenia w obecny garnkowym temacie. Proszę znaleźć inny Phi, nie dość, ze rozbija się po Krakowie, to przyszła i wybrzydza:p:lol2: To w czym gotujesz Aniu? Może mas jakiś nowy wynalazek? znalazłam TAKĄ na indukcję Ivuś, dzięki:hug:Znam tą firmę, bo miałam właśnie swoją tytanową dokładnie z tej samej- ale tą, która pokazałaś jest nie na indukcję:no:Na indukcję jest droższa niestety http://megapunkt.pl/produkt/patelnia-tytanowa-indukcja-285-skk Ale dzięki za oświecenie, bo SKK 2 lata temu jeszcze takich nie robiło a teraz już są. tylko ta cena... Aguś, Widzę, że u ciebie jak zwykle praca wre. [ATTACH=CONFIG]184573[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]184574[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]184575[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]184576[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]184577[/ATTACH] A ja w opozycji do Narendilka proszę o dalszą dyskusję na temat garnków z linkami do polecanych modeli, bo jestem tematem żywotnie zainteresowana Hej Anulka, świetnie to obrazkowo przedstawilaś Jestem utyrana:sick: Dyskusje garową ponowię po weekendzie, bo przed nami imprezowy weekend:D Buziaki:hug: Udał się i był pyszny :wiggle:Wszyscy chwalili i do tej pory mama mnie prosi żebym jej go zrobiła na jakieś tam różne uroczystości Ale super pysiaczku- bardzo się cieszę Może mała Pysia też go kiedyś polubi? Ilu, komary trafią na każde piętro, jedyna nadzieja, że będą tak oszołomione Twoimi wnętrzami, że zapomną po co przyleciały . :rotfl: Pendraczku uśmiałam się do łez:lol2: Aguś podczytuje garnkowe dywagacje może przy okazji uda mi się podejrzeć coś dla siebie Ja mam dwie patelnie i jeden garnek z tefala i jestem z nich bardzo zadowolona ale to jednak chyba trochę mało Tapeta wyszła pięknie, super zgrywa się z roletą no i w gabinecie od razu zrobiło się przytulniej Hej Twosiu No raczej masz za mało kochana:lol2: Chyba, ze będziecie się stołować w knajpach:D Gabinet dziękuję za komplementa A jeszcze w temacje Garnków znasz włoską firmę Moneta? Widziałam świetne,a le nie wzusyke są na indukcję W poniedziałek pokażę o któe mi chodzi:) Aguś .nie będę mogła złożyć Ci życzeń jutro :(zatem czynię to dzisiaj W Dniu Imienin spełnienia wszystkich marzeń ,tych najskrytszych ...zdrowia ,zadowolenia z każdego mijającego dnia i realizacji szalonych wnętrzarskich pomysłów:hug::hug: Beatko, bardzo Ci dziękuję za pamięć:hug:Wcale nie jesteś wcześniej, bo imieniny mam w sobotę, czyli juz teraz:lol2: Przyszłaś w samą porę Miłego weekendu i dzięki za privka-odpiszę pod koniec weekendu:hug: Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.04.2013 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Kochane przepraszam, ze ostatnio mnie u Was nie ma, ale cierpię na kompletny deficyt czasowy:( Przede mną imprezowo-imieninowy weekend:D także z forum nie będzie lepiej. Postaram się wszystko nadrobić od poniedziałku. Właśnie skończyłam robić tort bezowy oraz rogaliki z aronią Tymczasem miłego i ciepłego weekendu dla wszystkich:hug: Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.04.2013 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Aguś, Przybiegłam co sił z rana (bo potem wiesz jak jest) złożyć Ci najlepsze imieninowe życzenia. Agusiu moja Kochana Wszystkiego Najlepszego!!! Złota z Ciebie dziewczyna, więc niech tylko to co dobre i piękne będzie Twoim udziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.04.2013 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 KOCHANA SAMYCH DOBRYCH,SZCZĘŚLIWYCH I PIĘKNYCH CHWIL :hug: http://www.fajnygift.pl/wp-content/uploads/2011/07/kosz-prezentowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.04.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 KOCHANA WSZYSTKIEGO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ OD TYCH MALUTKICH DO TYCH NAJWIĘKSZYCH I UDANEGO WEEKENDU IMIENINOWEGO http://i1.fmix.pl/fmi1738/4e46c70d002c7c305172471c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.04.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Aguś....WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO, ZDROWIA, SZCZĘŚCIA I MNÓSTWO MIŁOŚCI!!!!!! http://img546.imageshack.us/img546/7852/p1304131117.jpg[/url :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts