mugatka 12.05.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 to ja też pomacham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.05.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Aga, z Ilutkiem się gdzieś zabunkrowałyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.05.2013 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Hej dziewczynki:D:hug: Dziękuje, ze jesteście, pytacie, :hug:bardzo dziękuję za zaległe życzenia imieninowe:hug: Wy tu tak licznie, a ja jestem jak na lekarstwo... Trochę mam luźniej, więc piszę W wolnych chwilach zajmujemy się ogrodem- musieliśmy w kilku miejscach przeprowadzić renowację trawnika, który po zimie nie wyglądał imponująco:sick: Na szczęście powoli wraca do swojej dywanowej normy:lol2: Zrobiłam dla Was kilka fotek kwiatuchów, które w tym roku są mega opóźnione:o Wczoraj kupiłam kilka żurawek w rożnych odmianach- mam nadzieję, że się szybko rozrosną Jutro ma być krzesełko do gabinetu- nareszcie- ponad 3 tyg oczekiwania:mad: Teraz lecę do Was, chociaż nie mam zielonego pojęcia jak ja to wszystko nadrobię:no: ps. Nie wiem co się dzieje z Illutkiem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 13.05.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Dobrze że jesteś no i czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.05.2013 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Dobrze że jesteś no i czekam na foty Hej Diano co słychać? Zdjęć jeszcze nie zgrałam, ale dzisiaj będą na pewno. Teraz próbuje ogarnąć inne wątki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.05.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Cieszę się że jesteś . Czekam na fotki I już zazdroszczę trawnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.05.2013 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Cieszę się że jesteś . Czekam na fotki I już zazdroszczę trawnika Hej Aguś, też się stęskniłam:hug: A trawki nie zazdrość, bo będziesz miała ładniejszą Twój ogród jest już imponujący:p Zaraz zgram fotki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.05.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Jesteś jeszcze ... :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.05.2013 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Jesteś jeszcze ... :hug: Jestem, ale już muszę uciekać :hug: Dziewczynki fotki wstawię wieczorkiem, bo już teraz nie zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.05.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Jestem, ale już muszę uciekać :hug: Szkoda :( Może uda nam się któregoś dnia " spotkać " i " pogadać " ... Paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.05.2013 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Szkoda :( Może uda nam się któregoś dnia " spotkać " i " pogadać " ... Paaa Za późno przyszłaś :( ja już od paru godzin siedzę i odpisuję na posty:lol2: Paaaa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 13.05.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Agawi hej, dawno do Ciebie nie zagladalam ale widzę, że Ciebie tez nie bylo:lol2: wrzucaj prosze szybciutko fotki , jest 18.20 to już wczesny wieczór!!! ps przeczytałam u MarJelki, że się wahasz co do klonika palmowego więc chcialam Cie jednak namowić:yes:to naprawdę pieekne rośliny i zdobia każdy ogród..niestety jak każda rożlina mają swoje wymagania i fakt zdarza się im przemarznąć, choć wystarczy dobrze zabezpieczyc je na zimę .. pozdrawiam i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 13.05.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Też czekam z utęsknieniem na foty (szczególnie ogrodowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.05.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 wpadłam w biegu... i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.05.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 to ja też czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.05.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Aga, fajnie, ze już wróciłaś Przysiądę sobie na trawce i poczekam z dziewczynami na fotki:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.05.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 I ja czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 13.05.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 No jezdes wreszciehttp://forum.barcis.pl/images/smiliesbf/kwiaty2.gif A te zdjecia to pewnie dopiero okolo polnocy bendom? Agus pochwale sie u Ciebie, bo nie wiem czy do mnie dotrzesz;) MAM OKNAhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif Po dziennikach to Ty raczej nie latasz, ale dzisiaj dodalam zdjecia i do komentarzy, tam moze szybciej zajrzysz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Agawi to super ja bardziej czekam na krzesło jak na ogród (to jeszcze nie moja faza i nie wiem czy kiedykolwiek ją podłapię, chyba że do kupna mebli ogrodowych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.05.2013 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Agawi hej, dawno do Ciebie nie zagladalam ale widzę, że Ciebie tez nie bylo:lol2: wrzucaj prosze szybciutko fotki , jest 18.20 to już wczesny wieczór!!! ps przeczytałam u MarJelki, że się wahasz co do klonika palmowego więc chcialam Cie jednak namowić:yes:to naprawdę pieekne rośliny i zdobia każdy ogród..niestety jak każda rożlina mają swoje wymagania i fakt zdarza się im przemarznąć, choć wystarczy dobrze zabezpieczyc je na zimę .. pozdrawiam i Heyka Fra:Dsuper, ze wpadłaś do mnie- prawda tez mnie nie było:lol2: Sorki, nie wyrobiłam się z fotkami, ale jutro rano przy kawce możesz już liczyć na małe co-nie-co:p Dzięki za info w sprawie klonika- strasznie mi się podoba i jeżeli mówisz, że wystarczy go zabezpieczyć czyli okryć na zimę to może się skuszę I tak niektóre rośliny co roku okrywam... Dobrej nocki:bye: Też czekam z utęsknieniem na foty (szczególnie ogrodowe) wpadłam w biegu... i czekam to ja też czekam Aga, fajnie, ze już wróciłaś Przysiądę sobie na trawce i poczekam z dziewczynami na fotki:popcorn: I ja czekam:) Dziewczynki tutli, Gosiek, mugatko, yuko, Beatko- już wstawiam kochane:D No jezdes wreszciehttp://forum.barcis.pl/images/smiliesbf/kwiaty2.gif A te zdjecia to pewnie dopiero okolo polnocy bendom? Agus pochwale sie u Ciebie, bo nie wiem czy do mnie dotrzesz;) MAM OKNAhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif Po dziennikach to Ty raczej nie latasz, ale dzisiaj dodalam zdjecia i do komentarzy, tam moze szybciej zajrzysz;) Hej Teresko-dziękuję za szałowe powitanie:hug: Bardzo się cieszę, że masz już okna:wave:- zaraz pędzę do Ciebie:yes: W dziennikach też oczywiście bywam, ale fakt, ze troszkę rzadziej... Agawi to super ja bardziej czekam na krzesło jak na ogród (to jeszcze nie moja faza i nie wiem czy kiedykolwiek ją podłapię, chyba że do kupna mebli ogrodowych) Hej Venusko aż Ty anty-ogrodniczko:lol2: Już ja Ci pomogę polubić i złapać wenę Fotelik mam nadzieję, ze dotrze cały i zdrowy już jutro:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts