Venus_m 18.05.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Aga czadersko i tapeta mi się teraz podoba jak widzę ją w połączeniu z roletą Super wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.05.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Gabinet jak cały domek wyszedł klasa przez duże K Fotel wpisał się idealnie. Fajne masz miejsce do klikania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.05.2013 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Agawi - jaki elegancki ten gabinet Ci wyszedł, krzesło idealne do biurka - widać bardzo wygodne Och ja też cierpię na brak czasu, nie mogę się doczekać urlopu, bo wszystko w biegu robię ( dosłownie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.05.2013 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Aga, rany jakie ten fotel ma genialne proporcje (teraz widzę że z moim cuś jest nie tak . chyba mam za mało wypchane siedzenie ) A Twój jeszcze z tym materiałem :rolleyes: Do tego wydaje się tak wygodny i nadaje "puszystości" - przytulności wnętrzu (nie śmiejemy się miałam ciężką noc ) Kolejny (jakiś tysięczny ) dowód że umiesz fantastycznie urządzać Udanego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.05.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Aga jest super:yes::)wszystko pięknie ze sobą gra, krzesełko idealne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.05.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 O ty Baboku :hug: ale sobie strzeliłaś gabinecik wszystko dopasowane piknie:yes: krzesełko - fotel czy coś tam ekstra Jak nadejdzie ,,mój czas,, na gabinenik wszystko bezczelnie zgapię :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.05.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Aga, widzisz jaka ze mnie sirota. Byłam i nic nie napisałam Widać, że każdy element miałaś przemyślany. Wszystko do siebie pasuje, wzajemnie się uzupełnia. Gratuluję udanego gabinetu! Na pewno będzie się Wam w nim dobrze pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.05.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Aguśka, cudny masz ten gabinecik Taki elegancki i nie przeładowany! Fotelik świetnie pasuje, może bym tak zamówiła podobny wzór ... Ciągle jeszcze nie podjęłam decyzji jaki chcę fotel, kształt, kolor, tkanina, nie wiem Wylewam łzy:cry::cry: i ogromnie żałuję, ze nie będziesz na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.05.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Aga...gabinet wyszedł cudnie!!! Fotelik dopełnił całości i idealnie tam pasuje:) Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.05.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Hej Aguś Ja jak zwykle ostatnio, tylko przelotem ... ale Ty widzę, też nie częściej tu bywasz Gabinet cudny, ale mi się ta tapeta podoba ... Fotelik ... hm ... chyba w przyszłości taki sam sobie zamówię O ogrodzie to już nic więcej nie napiszę przeca TYSIĄC razy się już nim zachwycałam Paaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 20.05.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Agawi rany gabinet jest fantastyczny, pasy z pasami to lubię - uwielbiam pasy , fotel też super.. aż muszę wrócić zobaczyć jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.05.2013 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Zupełne zaskoczenie pogubiłam się dawno jak ten mebel ma wyglądać... a tu strzał w 10 bardzo pasuje do wnętrza, jest elegancko i przytulnie. Dzięki Gosiu Ja sama byłam pogubiona co zamawiam:lol2: Na szczęście dobrze wybrałam:cool: żurawki mają taki okres przejściowy gdy marnie wyglądają, szybko jednak nadrabiają pozimowe straty i już są znowu cudne, jedynie limonkowe, żółte odmiany nie chcą u mnie się chować i jakoś zimą marnieją.... ale widziałam u ogrodnika, że są pod włókniną, dopytam, bo może to jest na nie sposób:). No to super, że żurawki nie są zbyt kłopotliwe. A ja właśnie chciałam jeszcze odmianę limonkową, ale nigdzie nie mogę dostać Zobaczymy jak u mnie będą rosły. Na razie są dość małe po wsadzeniu... O kosiarce mulczującej słyszałam ale cena zabija, a i zdania są podzielone Ale rozumiem problem odpadów... Gosiu, ale dlaczego cena zabija? Przeglądłam ostatnio ofertę kosiarek i coraz więcej z nich ma funkcję mulczowania- cena tylko nieznacznie wyższa:yes: Co do samego mulczowania to wiem, ze zdania sa podzielona, ale uważam, ze jest to dobry sposób dla osób mających spore areały do koszenia. Można spróbować- jeżeli pomysł się nie sprawdzi, to zawsze można kombinować z odpadami lub założyć kompostownik:) Aguś .piękny fotel!!:eek:pasuje idealnie do gabinetu:yes:już wiem ,że chcę podobny do sypialni,tylko na krótszych nogach i wyższym oparciu:yes:żródło to p.Iwonka.tak? jaka była jego cena? A ta kosiarka muczująca ,to chyba niezły pomysł:yes:szczególnie przy dużym areale trawnika. Pozdrawiam sobotnio...idę wkopać zioła:D Hej Beatko dziękuję Ci bardzo:hug:Tak, źródło to p. Iwonka:D Na pewno zrobi Ci jaki będziesz chciała:yes: Mój kosztował 400zł. Właśnie to samo napisałam przed chwilką Gosi w sprawie mulczowania- jak ktoś ma duże areały, to metoda powinna się sprawdzić. Jak tam Twoje ziółka? Spradzę dzisiaj co tam u Ciebie słychać i u innych dziennikowych forumek:D Ja zakupiłam już sporo kwiatków na rabaty i okrągłe kwietniki- będę miała co wsadzać. Buziaki Aguś bardzo fajnie zobaczyć skąd do nas nadajesz Gabinet jest zaje... Ogromnie mi się podoba całość Fotel wyszedł mega i pasuje w tym obiciu jak ulał Generalnie rzecz ujmując: ZAZDROSZCZĘ!!! Cieszę się pysiaczku, zę Ci się podoba:wiggle::wiggle:Ja też strasznie napaliłam się na to tą tkaninę i teraz wiem, ze dobrze zrobiłam. Swoją drogą mam taki płaszczyk w identycznym kolorze i fakturze:rotfl: Jesszcze brakuje mi tam małej galerii i jakiegoś zegara i pokój będzie można uznać za skończony:D Nie zazdrość kochana, bo Ty za chwilke będziesz miała takiego małego krasnoludka do tulenia, że wszyscy Ci będziemy zazdrościć Buziaki Aga czadersko i tapeta mi się teraz podoba jak widzę ją w połączeniu z roletą Super wyszło Dzięki Venusko:hug:trochę bałam się, ze tych pasków będzie za dużo, bo pokój jest dosć mały, ale na szczęście wyszło ok. Super, ze tapeta zaczęła Ci się podobać Gabinet jak cały domek wyszedł klasa przez duże K Fotel wpisał się idealnie. Fajne masz miejsce do klikania Dzięki Aga Teraz mogę do Was klikać w komfortowych warunkach:D Agawi - jaki elegancki ten gabinet Ci wyszedł, krzesło idealne do biurka - widać bardzo wygodne Och ja też cierpię na brak czasu, nie mogę się doczekać urlopu, bo wszystko w biegu robię ( dosłownie) Dzięki Natalko:hug:Krzesełko rzeczywiście jest bardzo wygodne:yes: Możemy przybić sobie piątkę, bo u mnie też deficyt czasowy:( Pozdrawiam Aga, rany jakie ten fotel ma genialne proporcje (teraz widzę że z moim cuś jest nie tak . chyba mam za mało wypchane siedzenie ) A Twój jeszcze z tym materiałem :rolleyes: Do tego wydaje się tak wygodny i nadaje "puszystości" - przytulności wnętrzu (nie śmiejemy się miałam ciężką noc ) Kolejny (jakiś tysięczny ) dowód że umiesz fantastycznie urządzać Udanego tygodnia Aguś bardzo dziękuję Z Twoich ust taki komplement:D Niemożliwe, ze masz złe proporcje fotelika:eek: Widziałyśmy go przecież i nikt nic takiego nie napisał- ja też niczego nie zauważyłam:no: Nie śmieję się- znowu Was męczyła alergia biedulko? Wzajemnie udanego tygodnia:hug: Aga jest super:yes::)wszystko pięknie ze sobą gra, krzesełko idealne!!!! Dzięki Anetko O ty Baboku :hug: ale sobie strzeliłaś gabinecik wszystko dopasowane piknie:yes: krzesełko - fotel czy coś tam ekstra Jak nadejdzie ,,mój czas,, na gabinenik wszystko bezczelnie zgapię :D No nareszczie wróciłać Karolciu:hug: Zgapiaj ile chcesz i wielkie dzięki za komplemanta:hug: Aga, widzisz jaka ze mnie sirota. Byłam i nic nie napisałam Widać, że każdy element miałaś przemyślany. Wszystko do siebie pasuje, wzajemnie się uzupełnia. Gratuluję udanego gabinetu! Na pewno będzie się Wam w nim dobrze pracować Dzięki Aniu Ja Cię rozumiem, bo ja tez ostatnio jestem zakręcona i dużo rzeczy zapominam:( W gabinecie strzelę jeszcze jakąś galerię i zegar i będzxie skończony:yes: Miłego popołudnia:) Aguśka, cudny masz ten gabinecik Taki elegancki i nie przeładowany! Fotelik świetnie pasuje, może bym tak zamówiła podobny wzór ... Ciągle jeszcze nie podjęłam decyzji jaki chcę fotel, kształt, kolor, tkanina, nie wiem Wylewam łzy:cry::cry: i ogromnie żałuję, ze nie będziesz na zlocie Dzięki Sis:hug:Martuś ja tez się długo zastanawiałm nad tym krzesłem i wydziwiałam- luby się wkurzał i w końcu najprostsza decyzja okazała się najlepsza:yes: U Ciebie też widzę coś w szarościach lub czerni:) Martuś, jeżeli jakimś cudem zmniejszy mi się ilość pracy, to dołączę do Was w ostatniej chwili- obiecuję Aga...gabinet wyszedł cudnie!!! Fotelik dopełnił całości i idealnie tam pasuje:) Buziaki:) Dzięki Beatko:hug:Bardzo się cieszę, ze tylu osobom się podoba:cool: Hej Aguś Ja jak zwykle ostatnio, tylko przelotem ... ale Ty widzę, też nie częściej tu bywasz Gabinet cudny, ale mi się ta tapeta podoba ... Fotelik ... hm ... chyba w przyszłości taki sam sobie zamówię O ogrodzie to już nic więcej nie napiszę przeca TYSIĄC razy się już nim zachwycałam Paaaaa Hej Majeczko, wyszłaś z norki:hug:Dzięki za gbinet i za ogród:hug: To już będziesz kolejną osobą z takim samym fotelikeim:rotfl: Co tam słychać u Ciebie? Agawi rany gabinet jest fantastyczny, pasy z pasami to lubię - uwielbiam pasy , fotel też super.. aż muszę wrócić zobaczyć jeszcze raz Dzięki Fra Czyli widzsz już zdjęcia-super:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.05.2013 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 A u nas obecnie szaleje burza- najpierw padał deszcz z gradem, teraz sam deszcz i jest dość ciemno na zewnątrz:( Po upalnym weekendzie można się było tego spodziewać W weekend poczyniłam trochę kwiatuchowych zakupów- będę miała co wsadzać trawka rośnie jak szalona- bardzo się już zazieleniła i wszystko rośnie na potęgę- rozkwitło kilka nowych rzeczy. Zrobiłam jeszcze dla Was kilka ogrodowych zdjęć, żeby nie było, ze się lenię Postaram się je dzisiaj wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 20.05.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Krzesło jest idealne i ma cudna tapicerkę...gabinet marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.05.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Grad tak walił mi w szyby samochodu, którym właśnie jechałam, że myślałam - zaraz zbije mi szybę Wpisałam w google kosiarka mulczująca a tam ceny coś pi razy oko powyżej 3000 PLN dla mnie 300 to w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 20.05.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Hej Aga.. tak ze zdjęciami juz lepiej, chć nadal nie wszystkie mi sie otwierajążurawek dalej nie widziałam:mad: ale gabineciek ukazał się w pelnej krasie ..to dawaj dalej te zdjęcia:popcorn: ps a mnie grady na szczęście nie ma.. taki przyjemny wiosenny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.05.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Ojej, jakie śliczne krzesło! Naprawdę cudne, idealnie dopełniło biurko. Kącik biurkowy to zresztą moja ulubiona część gabinetu, szczególnie na ostatnich fotkach z bukietem A! I dobrze, że wrzuciłaś zbliżenia, bo szalenie podoba mi się materiał obiciowy. Proszę, proszę zdradź gdzie go kupiłaś, byłby super na fotele kinowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.05.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 A u nas obecnie szaleje burza- najpierw padał deszcz z gradem, teraz sam deszcz i jest dość ciemno na zewnątrz:( Po upalnym weekendzie można się było tego spodziewać W weekend poczyniłam trochę kwiatuchowych zakupów- będę miała co wsadzać trawka rośnie jak szalona- bardzo się już zazieleniła i wszystko rośnie na potęgę- rozkwitło kilka nowych rzeczy. Zrobiłam jeszcze dla Was kilka ogrodowych zdjęć, żeby nie było, ze się lenię Postaram się je dzisiaj wstawić. U nas dzisijaj też była straszna ulewa:yes:grzmoty i błyskawice szalały ...mam nadzieję,że mój warzywnik nie ucierpiał.:yes:to jakas obsesja bo myślę tylko o nim dawaj foty Mloda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.05.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 no właśnie przyszwędałam się na fotorelację a tu jakis strajk, czy cuś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.05.2013 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 (edytowane) Krzesło jest idealne i ma cudna tapicerkę...gabinet marzenie Dzięki tutli widzisz w końcu nie zdecydowaliśmy się na to z radomska i nie żałuję Grad tak walił mi w szyby samochodu, którym właśnie jechałam, że myślałam - zaraz zbije mi szybę U nas też waliło:mad: A teraz znowu robi się ciemno:bash: Wpisałam w google kosiarka mulczująca a tam ceny coś pi razy oko powyżej 3000 PLN dla mnie 300 to w sam raz Gosiaczku ja miałam na myśli kosiarki elektryczne z funkcją mulczowania- koszt takiej to ok. 700 zł. Spalinowe możliwe, ze są i po 3 tys. (chora cena) U nas spalinowa nie ma sensu ze względu na wielkość trawnika. Miłego dnia:) Hej Aga.. tak ze zdjęciami juz lepiej, chć nadal nie wszystkie mi sie otwierajążurawek dalej nie widziałam:mad: ale gabineciek ukazał się w pelnej krasie ..to dawaj dalej te zdjęcia:popcorn: ps a mnie grady na szczęście nie ma.. taki przyjemny wiosenny dzień Fra to musisz mieć coś z netem:( specjalnie dla Ciebie powtarzam żurawki w formie załącznika:yes: Mam nadzieję, ze to widzisz:D Ojej, jakie śliczne krzesło! Naprawdę cudne, idealnie dopełniło biurko. Kącik biurkowy to zresztą moja ulubiona część gabinetu, szczególnie na ostatnich fotkach z bukietem A! I dobrze, że wrzuciłaś zbliżenia, bo szalenie podoba mi się materiał obiciowy. Proszę, proszę zdradź gdzie go kupiłaś, byłby super na fotele kinowe Dziękuję Dropko:hug:Bukiecik a jakże - majowy bez:D tylko szkoda, że tak szybko więdnie... Już Ci wyjaśniam temat materiału- ja nie zamawiałam go indywidualnie- była w ofercie krzesełkowej firmy. Oni zamawiają tkaniny z firmy Fargotex oferta jest dość bogata, ale nie jestem pewna, czy sprzedają indywidualnie. Myślę, że bez problemu możesz dostać go w innym miejscu- tkanina nazywa się Hugo, ma dobrą ceną i super właściwości. Wstawiam Ci próbnik - ja mam kolor 12 http://img547.imageshack.us/img547/455/tkaninahugo1.png A można ją kupić np. TUTAJ Na fotelach kinowych powinna wyglądać obłędnie:yes: U nas dzisijaj też była straszna ulewa:yes:grzmoty i błyskawice szalały ...mam nadzieję,że mój warzywnik nie ucierpiał.:yes:to jakas obsesja bo myślę tylko o nim dawaj foty Mloda!! Hej Beatko, u nas znowu szaleje burza:mad: Warzywniaczek na pewno ma się dobrze, Fot nie zdażyłam, bo wieczorem padłam-już sie więcej czasowo nie deklaruję, bo tylko wstyd będzie:) no właśnie przyszwędałam się na fotorelację a tu jakis strajk, czy cuś??? Aneciu- jak wyżej:hug: Z niczym nie nadążam- o Waszych galeriach już nie wspomnę Edytowane 21 Maja 2013 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts