tola 21.05.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Aga, Twój gabinet jest tak elegancki, że sprzątanie tego miejsca,można podciągnąć pod czynność, która jest istnym zaszczytem.Mogę tak zdrowo zazdrościć, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.05.2013 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Aga, Twój gabinet jest tak elegancki, że sprzątanie tego miejsca, można podciągnąć pod czynność, która jest istnym zaszczytem. Mogę tak zdrowo zazdrościć, prawda? Tolu bardzo dziękuję Nie wiem tylko, co powie luby na ten zaszczyt:D To pozazdrościmy sobie nawzajem- Ty mi gabinetu, a ja Tobie ogrodu:yes: Miłego popołudnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.05.2013 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Obiecane fotki- nic szczególnego, ale słowo się rzekło:) Trawnik już odbił http://img89.imageshack.us/img89/840/dscf0938y.jpg http://img607.imageshack.us/img607/1873/dscf0939s.jpg http://img404.imageshack.us/img404/9954/dscf0949g.jpg Szaleją czosnki http://img29.imageshack.us/img29/6092/dscf0941p.jpg http://img826.imageshack.us/img826/2329/dscf0943m.jpg Rozkwitły rododendrony http://img837.imageshack.us/img837/9339/dscf0944l.jpg http://img690.imageshack.us/img690/5992/dscf0946r.jpg Zakwitła już krzewuszka http://img706.imageshack.us/img706/1278/dscf0952w.jpg stokrotki są z zeszłego roku http://img836.imageshack.us/img836/7482/dscf0947ox.jpg Paprocie dopiero co wyszły, a już są ogromne:eek: http://img266.imageshack.us/img266/3995/dscf0953n.jpg http://img10.imageshack.us/img10/4691/dscf0954c.jpg Wsadzone żurawki http://img832.imageshack.us/img832/5072/dscf0955q.jpg http://img248.imageshack.us/img248/932/dscf0956ry.jpg Borówki są oblepione kwiatami- mam nadzieję, że to wróży dorodne plony:D http://img542.imageshack.us/img542/1818/dscf0959dd.jpg I na koniec kilka kupionych kwiatuchów http://img37.imageshack.us/img37/471/dscf0962t.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.05.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Aguś .ogród pięknieje w oczach..a trawniczek jak zwykle Pierwsza klasa:eek:.Widze ,że masz borówkę ..ja kupiłam dzisiaj jagodę kamczacką i zamierzam ją wsadzić ...dać trochę torfu na dno dołka?I jeszcze spytam w jakim towarzystwie masz tę borówkę ?zauwazyłam ,ze zaczynam mieć jakiegoś fioła na punkcie tego ogrodu ...za dużo roślin mi się podoba i za chwilę będę miała pstrokaciznę .:Dcałuski!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.05.2013 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Aguś .ogród pięknieje w oczach..a trawniczek jak zwykle Pierwsza klasa:eek:.Widze ,że masz borówkę ..ja kupiłam dzisiaj jagodę kamczacką i zamierzam ją wsadzić ...dać trochę torfu na dno dołka?I jeszcze spytam w jakim towarzystwie masz tę borówkę ?zauwazyłam ,ze zaczynam mieć jakiegoś fioła na punkcie tego ogrodu ...za dużo roślin mi się podoba i za chwilę będę miała pstrokaciznę .:Dcałuski!! Hej Beatko, ale mnie złapałaś A wpadłam tylko na moment wstawić fotki. Nawet nie zdążyłam do Ciebie dotrzeć Dzięki za komplementa Tak, mam 2 borówki bo one lubią podobno być w parach. Obie szt rosną razem z aronią i chyba im dobrze, bo kwitną i owocują Do borówek kupowaliśmy specjalny kwaśny torf, bo one lubią kwaśne podłoże i obfite podlewanie. Jagoda kamczacka ma pewnie podobne wymagania- daj koniecznie coś kwaśnego do dołka. Beatko ja też mam fioła na punkcie rożnych roślin i dlatego nie wyobrażam sobie mieć ogrodu minimalistycznego:no: to nie dla mnie. Co się martwisz- wszystko się ładnie rozrośnie i będzie piękny busz:yes: Miłego popołudnia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 21.05.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Aga na pierwszym zdjęciu jest takie piękne kuliste drzewko ... na pniu chyba ... co to takiego ? ogród cudny .... wypieszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.05.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Cieszę się pysiaczku, zę Ci się podoba:wiggle::wiggle:Ja też strasznie napaliłam się na to tą tkaninę i teraz wiem, ze dobrze zrobiłam. Swoją drogą mam taki płaszczyk w identycznym kolorze i fakturze:rotfl: Jesszcze brakuje mi tam małej galerii i jakiegoś zegara i pokój będzie można uznać za skończony:D Nie zazdrość kochana, bo Ty za chwilke będziesz miała takiego małego krasnoludka do tulenia, że wszyscy Ci będziemy zazdrościć Buziaki Aga to możesz sobie w tym płaszczyku siedzieć w gabinecie do kompletu Galeria i zegar na pewno się znajdą odpowiednie w swoim czasie. A przecież nie możesz zrobić wszystkiego na raz, bo co będziesz robić potem? A mój krasnoludek wcale nie taki mały chyba będzie jak się okazuje Ogródek wygląda super a trawka naprawdę już ładnie odbiła No i niezłą robótkę sobie znów zakupiłaś jak widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.05.2013 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Aga na pierwszym zdjęciu jest takie piękne kuliste drzewko ... na pniu chyba ... co to takiego ? ogród cudny .... wypieszczony Dzięki ponownie Aga:hug:Kuliste drzewko iglaste to tuja szczepiona na pniu- była dość mała jak ją kupowaliśmy kilka lat temu. Przeprowadziła się z nami do nowego domku:yes: Czasami zostaję jej fryzjerką i strzygę ją lekko raz na jakiś czas:lol2: Aga to możesz sobie w tym płaszczyku siedzieć w gabinecie do kompletu Pysiaczku no nie wytrzymam:rotfl: Usiądę w płaszczu w gabinecie, a potem odwiozą mnie w białym kaftanie:lol2: Galeria i zegar na pewno się znajdą odpowiednie w swoim czasie. A przecież nie możesz zrobić wszystkiego na raz, bo co będziesz robić potem? A mój krasnoludek wcale nie taki mały chyba będzie jak się okazuje Masz rację- muszę Wam dozować fotki, bo jak nie to przyjdzie mi zamknąć galerię O krasnoludku czytałam u Ciebie- pięknie rośnie i na zdrowie:wiggle: Ogródek wygląda super a trawka naprawdę już ładnie odbiła No i niezłą robótkę sobie znów zakupiłaś jak widzę Dzięki kochana:hug:Jak masz ogród to zawsze znajdzie się jakaś robótka, ale to sama przyjemność- przynajmniej z naszym metrażem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.05.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Aguś, gabinet wyszedł pierwszaklasa!!! Roleta, tapeta i do tego to biurko z fotelem:jawdrop: wszystko pasuje do siebie idealnie!!! Ogród Ci szaleje:yes: I zakupy kwiatuchowe powalają Już nie mogę doczekać się tego szału kolorów na Twoim kwietniku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 O mamuniu , a raczej siostruniu CUDOWNY!!!! masz ogród Aguśka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 22.05.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Gabinet wyszedł przepięnie krzesło wgrywa się tam idealnieA ogród masz wspaniałA czy iglaki lubią kompost nie wiem, nie narzekają jak narazie powypuszczały masę przyrostów więc się cieszę ale ze mnie ogrodnik żaden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.05.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Aguś, gabinet stworzyłaś przepiękny. Absolutnie cudowny. Tyle miałaś z nim zachodu i dylematów, a wyszedł idealnie. Krzesło jest rewelacyjne i wygląda na mega wygodne. Tkanina jest prześliczna. Strasznie chciałabym ją u siebie, ale nie dałaby rady kotom... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.05.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Rany Julek Aguś, jaki cudowny ogród, jak ty to robisz???? zazdraszczam jak nie wiem co, ten trawnik taaaki piękny, bez łysych placków, u mnie nie dość że nierówno (dołki, górki) to jeszcze pełno łysych placków, chwastów w większości sie pozbyłam, dosiałam trawkę na placki, ale coś nie chce wyrosnąć, jesteś czarownica i tyle przyznaj że jakieś czary odprawiasz nad swoim ogrodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.05.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Hej Agawi i co ja mam napisać ? W sumie dziewczyny już wszystko napisały , tak wię powielam :masz piękny gabinet i przeciudownie zadbany ogród , zazdroszczę tych czosnków . Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.05.2013 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Aguś, gabinet wyszedł pierwszaklasa!!! Roleta, tapeta i do tego to biurko z fotelem:jawdrop: wszystko pasuje do siebie idealnie!!! Ogród Ci szaleje:yes: I zakupy kwiatuchowe powalają Już nie mogę doczekać się tego szału kolorów na Twoim kwietniku:yes: Dzięki yuczko:hug:Bardzo się cieszę, ze Ci się wszystko podoba- bo nie powiem ten gabinet z powodu swojej wielkości spędzał mi sen z powiek. Długo zastanawiałam się jak go zaaranżować no i jakoś się udało:D Kawiatuchy nadal czekają na wsadzenie- w weekend może nadrobię prace ogrodowe:yes: buziaki:) O mamuniu , a raczej siostruniu CUDOWNY!!!! masz ogród Aguśka! Dzięki Martulindo:hug:Mój ogród to raczej ogródek przy Twoich włościach:D Gabinet wyszedł przepięnie krzesło wgrywa się tam idealnie A ogród masz wspaniał A czy iglaki lubią kompost nie wiem, nie narzekają jak narazie powypuszczały masę przyrostów więc się cieszę ale ze mnie ogrodnik żaden Dzięki serdeczne Diano:hug:Z Twojego opisu wynika, ze iglaki lubią kompost, skoro tak Ci rosną Super- łączysz dobre z pożytecznym. Aguś, gabinet stworzyłaś przepiękny. Absolutnie cudowny. Tyle miałaś z nim zachodu i dylematów, a wyszedł idealnie. Krzesło jest rewelacyjne i wygląda na mega wygodne. Tkanina jest prześliczna. Strasznie chciałabym ją u siebie, ale nie dałaby rady kotom... Pozdrawiam serdecznie Hey Aniu, jesteś wreszcie:hug:i bardzo dziękuję za miłe słowa:hug: Masz rację- ta tkanina raczej nie dla kotów:no: Na pewno znajdziesz inną, jeszcze ładniejszą. Dziewczyny kociary pewnie mogę Ci coś polecić. Co słychać- jak zdrówko kochana? Mam nadzieję, ze wróciłaś już na dobre:hug: Rany Julek Aguś, jaki cudowny ogród, jak ty to robisz???? zazdraszczam jak nie wiem co, ten trawnik taaaki piękny, bez łysych placków, u mnie nie dość że nierówno (dołki, górki) to jeszcze pełno łysych placków, chwastów w większości sie pozbyłam, dosiałam trawkę na placki, ale coś nie chce wyrosnąć, jesteś czarownica i tyle przyznaj że jakieś czary odprawiasz nad swoim ogrodem Vesi kochana no przeca ja od dawna mówię, zę ze mnie czarownica:stirthepot: Trawnik ma kilka łysawych miejsc- zrobiliśmy dosiewkę i jeszcze się tak bardzo nie zagęściła. W tym roku śnieg pozałatwiał większość trawników:mad: Trawką zajmuje sie luby- kosi ją i nawozi-powtarzam mu to co radzą angielscy ogrodnicy-jeszcze 100 lat dbania i może będzie miał ładny trawnik:lol2: Buziaki:hug: Hej Agawi i co ja mam napisać ? W sumie dziewczyny już wszystko napisały , tak wię powielam :masz piękny gabinet i przeciudownie zadbany ogród , zazdroszczę tych czosnków . Pięknie Kubełko kopę lat:bye: A gdzie to się waćpanna podziewała? Dzięki za komplementa a czosnków nie zazdrość, bo mi za rok nie wyrosną Kochana nic prostszego- kup i wsadź sobie kilka cebul jesienią i też będziesz miała za rok:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.05.2013 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Dziewczynki miałam ambitny plan odwiedzić Was wszystkie wieczorem, ale już padam- więc wybaczcie, ale do reszty z Was zajrzę jutro:yes: Tymczasem kolorowych snów:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 23.05.2013 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Aguś ja znów tu przelotem . Cóż mogę napisać piękny Ci wyszedł gabinecik. Krzesło boskie. Pytałaś co u mnie ano na razie cisza na budowie, teraz niestety inne sprawy mam na głowie , więc nie będę się tu żalić . Pozdrawiam cieplutko, bo u nas dziś zimno :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 23.05.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Aguś- ty dla mnie wstawiłaś żurawki.. a ja gapa dopiero teraz zobaczyła:oops: piękne są.. co ja mówię cały ogród CUDOWNY.. tak jak kiedyś pisałam chyba u MarJelki odobają mi się proste,minimalistyczne ogrody, nawet bardzo:yes: ale sercebijemi mocniej w takich,, rozrśniętych" z dużą ilością roślin, najlepiej ze starodrzewem, bluszczem, rodendronami .. i to wszystko parwie mam, ale trawnika zazdroszczę nieziemsko.. u mnie niewielki skrawek o plamach i plackach nie wspominając:(ale za to jakiego mam pięknego psa:cool: pozdrawiam serdecznie , miłego dnia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.05.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Aguś, Na ogrodach i "uprawach" nie znam się. Wiem tylko, że jest trawa i kwiatki Ale ta Twoja trawa i kwiatki są przecudne. Trawa jak na polu golfowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2013 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 (edytowane) Aguś ja znów tu przelotem . Cóż mogę napisać piękny Ci wyszedł gabinecik. Krzesło boskie. Pytałaś co u mnie ano na razie cisza na budowie, teraz niestety inne sprawy mam na głowie , więc nie będę się tu żalić . Pozdrawiam cieplutko, bo u nas dziś zimno :hug: Dzięki Daila Super, ze się odezwałaś Przykro mi, ze masz jakieś kłopoty:( Trzymam kciuki za szybkie ich pozbycie się U nas dzisiaj leje i tak zapowiada się cały weekend:mad: Mimo wszystko udanego wypoczynku:bye: Aguś- ty dla mnie wstawiłaś żurawki.. a ja gapa dopiero teraz zobaczyła:oops: piękne są.. co ja mówię cały ogród CUDOWNY.. tak jak kiedyś pisałam chyba u MarJelki odobają mi się proste,minimalistyczne ogrody, nawet bardzo:yes: ale sercebijemi mocniej w takich,, rozrśniętych" z dużą ilością roślin, najlepiej ze starodrzewem, bluszczem, rodendronami .. i to wszystko parwie mam, ale trawnika zazdroszczę nieziemsko.. u mnie niewielki skrawek o plamach i plackach nie wspominając:(ale za to jakiego mam pięknego psa:cool: pozdrawiam serdecznie , miłego dnia:hug: Hi, hi wiedziałam, ze się ucieszysz Fra:hug:I dzięki wielkie- ja też minimalistyczne mogę sobie chętnie oglądać u kogoś, natomiast wolę mieszkać w kolorowym buszu:yes: Kochana ty szybciutko zakładaj galerię- chętnie zobaczę Twój ogród i psa i całą resztę:hug: Aguś, Na ogrodach i "uprawach" nie znam się. Wiem tylko, że jest trawa i kwiatki [ATTACH=CONFIG]191198[/ATTACH] Ale ta Twoja trawa i kwiatki są przecudne. Trawa jak na polu golfowym Illusiu, Ty to jesteś aparatka:lol2: Dzięki za pochwały:hug: Może troszkę jednak zaznajomisz się z leksykonem roślin- planujesz jakieś donice na balkonie? Edytowane 24 Maja 2013 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts