Fra 28.05.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 kwadratowa ladna. to decoma? inne też.. musisz tylko pamiętać, że ta biała patyna? nalot? lubi sie z czasem ścierać... dla mnie osobiście to nie problem.. ale lepiej wiedzieć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.05.2013 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 [ATTACH=CONFIG]192293[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192294[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192295[/ATTACH]Hej- przesylam obiecane fotki niszczyciela trawy .. a dyskusja o wyższości kotów nad psami czy odwrotnie:lol2: zoltych plackach na trawie itd dziś u Venuski - zainteresowanym tematem polecam:rotfl: Heyka Fra- wielkie dzięki:hug: Super piesio:rolleyes: U nas póki co ani psa, ani kota ze względu właśnie na trawę-nie mamy:lol2: Osobiście wolałabym psa, chociaż to spory obowiązek. W poprzednim mieszkaniu trzech moich sąsiadów miało koty (i to rasowe) ale jakoś się nie zaraziliśmy:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 28.05.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Heyka Fra- wielkie dzięki:hug: Super piesio:rolleyes: U nas póki co ani psa, ani kota ze względu właśnie na trawę-nie mamy:lol2: Osobiście wolałabym psa, chociaż to spory obowiązek. W poprzednim mieszkaniu trzech moich sąsiadów miało koty (i to rasowe) ale jakoś się nie zaraziliśmy:no: no co Ty -koty też są fajne.. i nie niszcza trawy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.05.2013 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Hej Aga .. teraz doczytalam, że coś Ci zdrowko zaszwankowało.. ale mam nadzieje, że juz jest lepiej.. ps. u mnie tez leje niestety od samego rana .. Dzięki kochana:hug: już jest trochę lepiej, ale antybiotyk mnie skutecznie osłabił U nas niezmiennie pada:sick: kwadratowa ladna. to decoma? inne też.. musisz tylko pamiętać, że ta biała patyna? nalot? lubi sie z czasem ścierać... dla mnie osobiście to nie problem.. ale lepiej wiedzieć.. Nie, to nie decoma- z decomy widziałam szarą kwadratową. Jak będziesz chciała namiar, to daj znać na priv. O nalocie wiem- w sumie mi tez to nie przeszkadza:no: Chciałam tylko, żeby wyglądały jak najbardziej naturalnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.05.2013 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 [ATTACH=CONFIG]192296[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192297[/ATTACH] ja na tarasie mam takie.. Śliczne:wiggle: I klonik palmowy jaki piękny:o Ty widzę, ze masz zrobiony taras- u nas niestety beton. To ostatnia rzecz na zewnątrz jaka została do zrobienia:sick: no co Ty -koty też są fajne.. i nie niszcza trawy:P [ATTACH=CONFIG]192298[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192299[/ATTACH] No wiem, wiem- super ten kociak:lol2: ale problem jest jak się chce gdzieś wyjechać... Może kiedyś się zdecydujemy na jakiegoś futrzaka:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 28.05.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Agus ja taras mam zrobiony ale pamietaj, że my w naszym domu mieszkamy od 15 lat.. a taras najchetniej bym skuła (tak jak i polowę domu ).. i robila na nowo .. ps cieszę sie, że juz lepiej sie czujesz .. a teraz spadam na probe komunijną .. a matkopana:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.05.2013 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Agus ja taras mam zrobiony ale pamietaj, że my w naszym domu mieszkamy od 15 lat.. a taras najchetniej bym skuła (tak jak i polowę domu ).. i robila na nowo .. ps cieszę sie, że juz lepiej sie czujesz .. a teraz spadam na probe komunijną .. a matkopana:bye: Eee na pewno przesadzasz z tym skuciem:mad: W domku mozna zawsze przeprowadzić jakiś lifting odświeżający:rolleyes: Pamiętaj, ze to ludzie tworzą dom, a nie mury i gadżety:no: Miłej próby i udanego wieczorku:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.05.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Agusia, \ale gabinecik czaderski wyszedł :o:o Fotelik idealnie wpasowany i kształtem i kolorystyką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.05.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Cieszę się Aguś ,że czujesz się już lepiej...:hug:teraz jest taka pogoda ,że człowiek jest bardzo narażony na infekcje.U nas leje już trzeci dzień ,nawet nie mam kiedy obejrzeć jak warzywnik wygląda. A w domu odpalamy kominek ,od razu jakoś przyjemniej się robi. Poproszę namiar na donice ..piękne są .Potrzebuję ich jeszcze trochę .:yes:Sciąga kulistych iglaków bardzo się przyda ,tez ją sobie zapisałam. A co do fotela ..pytałam o fotel p Jolę i otrzymałam zdawkową odpowiedz ,że mi takiego nie zrobią .:(Negocjuję z p.Iwonką . Pozdrawiam i całusy zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 28.05.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Agus mam nadzieje ze chorobsko Cie opuscilo Kolejny raz ogladalam sobie Twoj gabinet i ogrod i kolejny raz jestem zachwycona Z doniczek bardzo mi sie podobaja dwie ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 28.05.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Hej Aguś, doczytałam, że choróbsko Cie dopadło, niefajnie, ale już lepiej sie czujesz, tak? superowe donice pokazałaś, ta przedostatnia, ładnie sie prezentuje, jest taka eleganciejsza od pozostałych, ale wszystkie są pikne zauważyłam, że jak wystawiłam przed wejściem swoje bukszpany w donicach to kilka dni później u sąsiadki też zaczęło przybywać donic i kwiatków przed wejściem trzymaj sie cieplutko i zdrowiej u nas dziś wieczorem już słoneczko świeciło i od razu zrobiło sie cieplej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 28.05.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Vesi ustalasz nowe trendy w swojej miejscowosci :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.05.2013 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Agawi nadal z USA ... niestety u mnie chroniczny czasu brak dlatego nie ujawniam sie na FM zbyt czesto . Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.05.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Donice fajne, ta druga bardzo mi się podoba... Zdrówka życzę, dobrze , że jest lepiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.05.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Vesi, Zdrówka życzę A co do donic, jako laikowi podoba mi się pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 30.05.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Agus udanego weekend zycze Teraz my mamy dlugi weekend wolne od soboty do srody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.05.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Aguś, zdrówka życzę Co do donic, ja kupiłam takie w ubiegłym roku w praktikerze. Było dużo wzorów i w bardzo przyzwoitych cenach:yes: W tym roku też widziałam:yes: http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/Lipiec/1456e6da.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Agusia, \ale gabinecik czaderski wyszedł :o:o Fotelik idealnie wpasowany i kształtem i kolorystyką.... Dzięki Małgosiu gdzie Ty się podziewałaś? Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej:) Cieszę się Aguś ,że czujesz się już lepiej...:hug:teraz jest taka pogoda ,że człowiek jest bardzo narażony na infekcje.U nas leje już trzeci dzień ,nawet nie mam kiedy obejrzeć jak warzywnik wygląda. A w domu odpalamy kominek ,od razu jakoś przyjemniej się robi. Poproszę namiar na donice ..piękne są .Potrzebuję ich jeszcze trochę .:yes:Sciąga kulistych iglaków bardzo się przyda ,tez ją sobie zapisałam. A co do fotela ..pytałam o fotel p Jolę i otrzymałam zdawkową odpowiedz ,że mi takiego nie zrobią .:(Negocjuję z p.Iwonką . Pozdrawiam i całusy zostawiam. Dzięki Beatko:hug:Wczoraj wzięłam ostatni antybiotyk- straszne świństwo:bash: Teraz muszę odbudować swoje siły:rolleyes: Pogoda się poprawiła- Ty pewnie na zlociku?:wiggle:U nas w domu dosć ciepło- grube mury nadal grzeją, pomimo, ze ogrzewanie już dawno się wylączyło:o Namiar doniczkowy zaraz Ci podeślę P. Jola coś idzie na łatwizne- za duzo jej klientek załatwiłam i teraz robi tylko gotowe szablony:PMam nadzieję, ze p. Iwonka Ci pomoż Beatko baw sie dobrze i wracaj szczęśliwie do domku:hug: Agus mam nadzieje ze chorobsko Cie opuscilo Kolejny raz ogladalam sobie Twoj gabinet i ogrod i kolejny raz jestem zachwycona Z doniczek bardzo mi sie podobaja dwie ostatnie Dzięki Kasiulka Dobrze, że fotki sobie już obejrzałas, bo teraz już znikają Doniczki nadal poszukiwane-muszę się na coś zdecydować A co u Ciebie słychać? Jak zdrówko i reszta? Miłego weekendu:hug: Hej Aguś, doczytałam, że choróbsko Cie dopadło, niefajnie, ale już lepiej sie czujesz, tak? superowe donice pokazałaś, ta przedostatnia, ładnie sie prezentuje, jest taka eleganciejsza od pozostałych, ale wszystkie są pikne zauważyłam, że jak wystawiłam przed wejściem swoje bukszpany w donicach to kilka dni później u sąsiadki też zaczęło przybywać donic i kwiatków przed wejściem trzymaj sie cieplutko i zdrowiej u nas dziś wieczorem już słoneczko świeciło i od razu zrobiło sie cieplej. Dzięki Vesi Tak już jest lepiej za zdrówkiem- teraz muszę nabrać sił po tym cholernym antybiotyku:bash: Postanowiłamkupić donice jednak osobiście- nie chcę wysyłkowo, boję sie potłuczenia i problemów z tym związanych. Dobrze, ze Twoja sąsiadka ma od kogo zgapiać Twoje buikszpaniki prezentują się ślicznie:wiggle: Miłego weekendziku:bye: Vesi ustalasz nowe trendy w swojej miejscowosci :lol2: Dokładnie tak:lol2: Agawi nadal z USA ... niestety u mnie chroniczny czasu brak dlatego nie ujawniam sie na FM zbyt czesto . Milego dnia Hej Edytko, tym bardziej mi miło, że do mnie zajrzałaś Ja też ostatnio rzdziej tu bywam;) Obiecuję zajrzeć do Ciebie i przypomnieć sobie Twoją galerię i wszystkie nowości:wiggle: Pozdrawiam:bye: Donice fajne, ta druga bardzo mi się podoba... Zdrówka życzę, dobrze , że jest lepiej ... Dzięki Wiolu Co u Ciebie słychować? Druga donica też mi sie podoba, ale ma za małą średnicę Vesi, Zdrówka życzę A co do donic, jako laikowi podoba mi się pierwsza Kochana Anulko dziękuję, ale chyba znowu pomyliłaś mnie z Vesi:lol2: I tak Cię kocham:hug: Agus udanego weekend zycze Teraz my mamy dlugi weekend wolne od soboty do srody Dzięki Kasiu życzenia:hug: Zazdroszczę Ci w takim razie tego wolnego czasu- bawcie się dobrze i odpocznij sobie:hug: Aguś, zdrówka życzę Co do donic, ja kupiłam takie w ubiegłym roku w praktikerze. Było dużo wzorów i w bardzo przyzwoitych cenach:yes: W tym roku też widziałam:yes: http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/Lipiec/1456e6da.jpg Hej yuczko, dziękuję za zdrówko i fotkę donicy:hug:Piękna jest i postanowiłam czegoś podobnego poszukać- nie chcę zamawiać wysyłkowo, bo mogą się zbić i będzie problem... Może w najbliższym czasie wybierzemy się do Praktikera lub Obiego:wiggle: Jeszcze raz dziękuję i cały czas trzymam kciuki za Ciebie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.06.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Aguś, Bo Ty i Vesi jesteście dla mnie jak moje 2 Anioły Stróże, tak samo kochane :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.06.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Miłego dnia Kochana Agusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts