Daila 14.06.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Aguśka cóż mogę napisać bosko masz. Pięknie to wszystko wygląda . Donice proste, bez szaleństw bardzo w moim guście . A co u mnie. Ano jestem już słomianą wdową , ale wylewki się zrobiły i wyszło mi 110 m nieużytkowego poddasza. Będzie na suszarnię i inne graty jak ta lala. Pozdrawiam i miłego weekendu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.06.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Przepięknie kwitnie clematis uwielbiam takie niebieskie... i nie tylko. Ostróżki już u Ciebie kwitną u mnie dopiero zalążki pączków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 14.06.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 No i to co uwielbiam czyli roślinki i kwiaty Piękny ogród i przepiękne rośliny - doniczki rewelka. Aga czym masz wyłożone schody wejściowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.06.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Hej Czorcie! ale masz piękną rabatę przed wejściem (tak to się nazywa? ) no i kołatka na drzwiach mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.06.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Aga...zajrzałam i już wiem jak u ciebie z różami o które pytałam u siebie:) Pięknie się rozrosły twoje roślinki z porzodu:)Całuski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.06.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Aguśka, dobrze że już jesteś , zaczynałam się martwić Ogród wygląda bajecznie!!!! doniczki prościutkie, ale ja tez najbardziej takie lubię, to kwiat ma grać główną rolę Ja tez na froncie mam takie kombinacje i posadziłam w dwóch donicach, po jednym wysokim oleandrze , a na około pnia rozchodniki czy jak tam one się zwą Buziaki i przytulasy bo siem stęskniłam http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.06.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Ja też pozdrawiam i dziękuje za przecudną ogrodową foto-relację miło było popatrzeć na Twoje roślinki przy porannej kawce Muszę się przymierzyć do clematisów ... nie mam jeszcze ani jednego ... wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 16.06.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Hej Kasieńko zapraszam na drineczka kochana. Jak tam pododa iu Was? U nas się polepszyło:wiggle: Planujesz jakiś urlopik?: Agus pogoda nas rozpieszczala przed kilka dni wiec jezdzilismy na plaze ale teraz powrot do codziennosci - deszcz Ja zdalam egzamin zdobylam certyfikat I obecnie zamykam ostatnie sprawy przed urlopem Ja lece z Mieszkiem na poczatku lipca (2 dokladnie ) I bede w Pl do 5 sierpnia maz przyleci tylko na 2 tygodnie niestety. Uwielbiam ogladac Twoj ogrod robi naprawde ogromne wrazenie doniczki wybralas idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.06.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Aguś ,piękny ogród:jawdrop::jawdrop: Widać ,że dbasz bardzo o niego ,a roślinki odwzajemniają Ci się pieknym kwitnieniem i rozrostem:yes:Piękna jest kwietna rabata..czuje się już powiew lata:yes: clematisy?-bajka:yes:marzę o tym by kiedyś połączyć róże właśnie z nimi ,ale wyczytałam ,żę po posadzeniu róz clematisy można podsadzić po 2 latach:yes: Kończ już ten projekt i pojaw się wreszcie na dłużej ,bo tęsknię:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.06.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Wiedziałam, wiedziałam, że w tym roku też nas ogrodowo nie zawiedziesz Ślicznie skomponowane, a donice bardzo pasujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.06.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Ale roślinki szaleją.. I donice fajne, prosta klasyka.. nie pamiętam, czy takie pokazywałaś.. ale chyba nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.06.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Aguś, Ciastkiem i driniem się poczęstowałam, a co, i spóźnione gratulacje zostawiam, bo jakby nie Twoje zdolności, życzliwość, fajne pomysły i ciężka praco to byś takiego wyniku nie uzyskała Ogród muszę skomplementować bo śliczny, a kołatka na drzwiach mnie urzekła. Kocham kołatki. Są takie romantyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 18.06.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Agawi piękna ta rabatka pod oknem, właśnie coś takiego mi się marzy w stylu śródziemnomorski, coby wyglądało trochę, jakby samo wyrosło, nie wiem, jak to określić, bo jestem ogrodowym analfabetą, cudna kołatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.06.2013 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Aguśka cóż mogę napisać bosko masz. Pięknie to wszystko wygląda . Donice proste, bez szaleństw bardzo w moim guście . A co u mnie. Ano jestem już słomianą wdową , ale wylewki się zrobiły i wyszło mi 110 m nieużytkowego poddasza. Będzie na suszarnię i inne graty jak ta lala. Pozdrawiam i miłego weekendu . Dziękuję Dailo:hug:Donice jak znajdę takie wymarzone, to kupię nowe, a w tych zasadzę hortensje ogrodowe, które co roku marzną i słabo kwitną- chyba będą zimowały w garażu:confused: super, ze macie już wylewki:wiggle: poddasze spore- na pewno się przyda. kochana czy nie czas na Twoją galerię? Dziewczyny pomóżcie:lol2: Trzymaj się kochana Przepięknie kwitnie clematis uwielbiam takie niebieskie... i nie tylko. Ostróżki już u Ciebie kwitną u mnie dopiero zalążki pączków Dzięki Gosiu:wiggle:A może masz jakąś późniejszą odmianę tej ostróżki? Bo ja mam jedną, która kwitnie pod koniec lata:rolleyes: Ta jest dość wczesna za to. No i to co uwielbiam czyli roślinki i kwiaty Piękny ogród i przepiękne rośliny - doniczki rewelka. Aga czym masz wyłożone schody wejściowe ? Dzięki tutli Na schodach jest kamień- łupek kwarcytowy w kolorze szarym. Kupowany był w Kimar Pro Art Mają tak całkiem spory wybór różnych kamieni. My z tego jesteśmy baardzo zadowoleni- sprawdził się zimą- nie było ślisko:no: Hej Czorcie! ale masz piękną rabatę przed wejściem (tak to się nazywa? ) no i kołatka na drzwiach mniam Witaj Venusko Rabata dziękuje:wiggle: może być rabata lub wyspa:rolleyes: Kołatka musiała być obowiązkowo i to włoska:lol2: Co tam słychać u Ciebie Czorcie? Aga...zajrzałam i już wiem jak u ciebie z różami o które pytałam u siebie:) Pięknie się rozrosły twoje roślinki z porzodu:) Całuski:) Dzięki Beatko Postaram się niedługo zajrzeć do Ciebie i zobaczyć o co pytałaś w sptrawie róż Generalnie wszystkie pięknie kwitną i żadna nie zmarzła zimą Buziaki Aguśka, dobrze że już jesteś , zaczynałam się martwić Ogród wygląda bajecznie!!!! doniczki prościutkie, ale ja tez najbardziej takie lubię, to kwiat ma grać główną rolę Ja tez na froncie mam takie kombinacje i posadziłam w dwóch donicach, po jednym wysokim oleandrze , a na około pnia rozchodniki czy jak tam one się zwą Buziaki i przytulasy bo siem stęskniłam http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif Martuśka witaj:hug:Jestem, jestem- złego diabli nie wezmą Dzięki za ogród :hug:Poka, poka swoje donice-oleandry są boskie, tylko na zimę ytrzeba je garażować i nie zawsze są piękne na drugi rok. Mam nadzieję, że Twoje będą śliczne:rolleyes: Rozchodniki też są super:wiggle: Ja też tęsknię Siostro, ściskam http://emoty.blox.pl/resource/buziak.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif Ja też pozdrawiam i dziękuje za przecudną ogrodową foto-relację miło było popatrzeć na Twoje roślinki przy porannej kawce Muszę się przymierzyć do clematisów ... nie mam jeszcze ani jednego ... wstyd Dziękuję mugatko Bardzo mi miło, że uprzyjemniłam co poniektórym poranek:D Clematisy posadź koniecznie- są łatwe w uprawie- u nie rosną jak szalone:o Agus pogoda nas rozpieszczala przed kilka dni wiec jezdzilismy na plaze ale teraz powrot do codziennosci - deszcz Ja zdalam egzamin zdobylam certyfikat I obecnie zamykam ostatnie sprawy przed urlopem Ja lece z Mieszkiem na poczatku lipca (2 dokladnie ) I bede w Pl do 5 sierpnia maz przyleci tylko na 2 tygodnie niestety. Uwielbiam ogladac Twoj ogrod robi naprawde ogromne wrazenie doniczki wybralas idealnie Kasieńko dziękuję:hug:Bardzo Ci gratuluję zdanego egzaminuhttp://emoty.blox.pl/resource/cheerleader.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/cheerleader.gif U nas są okropne upały, ale ja tak lubię Czyli urlopik już blisko- świetnie- będziesz cały miesiąc:wiggle: Tylko skrobnij coś do nas kochana bo uschniemy z tęsknoty:hug: Aguś ,piękny ogród:jawdrop::jawdrop: Widać ,że dbasz bardzo o niego ,a roślinki odwzajemniają Ci się pieknym kwitnieniem i rozrostem:yes:Piękna jest kwietna rabata..czuje się już powiew lata:yes: clematisy?-bajka:yes:marzę o tym by kiedyś połączyć róże właśnie z nimi ,ale wyczytałam ,żę po posadzeniu róz clematisy można podsadzić po 2 latach:yes: Kończ już ten projekt i pojaw się wreszcie na dłużej ,bo tęsknię:D Dzięki Beatko ale taki zachwyt, to ja mog zrobić nad Twoim ogrodem, który jest boski:wiggle: Mam chyba rękę do kwiatów, bo spoecjalnie nic z nimi nie robią, a rosną jak szalone:wiggle: Beatko, ja mam właśnie jednego clematisa, któty rośnie razem z różą od samego początku- i on i róża są bujne i chyba się plubiły:yes: A czemu można posadzić je razem po dwóch latach- pierwsze słyszę:o Kochana ja też tęsknię:hug:i obiecuję częściej zaglądać Buziaki:bye: Wiedziałam, wiedziałam, że w tym roku też nas ogrodowo nie zawiedziesz Ślicznie skomponowane, a donice bardzo pasujące. Dzięki Amtluś :hug:Staram się A co tam słychać u Ciebie? Ale roślinki szaleją.. I donice fajne, prosta klasyka.. nie pamiętam, czy takie pokazywałaś.. ale chyba nie... Dzięki Wiolu:wiggle: Takich nie pokazywałam, bo dorwałam je w swoim okolicznym ogrodowym. Jest jakiś szał na te różne donice, bo rozchodzą się w oka mgnieniu:o Nie wiedziałąm, ze to taki deficytowy towar:lol2: Aguś, Ciastkiem i driniem się poczęstowałam, a co, i spóźnione gratulacje zostawiam, bo jakby nie Twoje zdolności, życzliwość, fajne pomysły i ciężka praco to byś takiego wyniku nie uzyskała Ogród muszę skomplementować bo śliczny, a kołatka na drzwiach mnie urzekła. Kocham kołatki. [ATTACH=CONFIG]196017[/ATTACH] Są takie romantyczne [ATTACH=CONFIG]196018[/ATTACH] Anulka dzięki:hug: Ty jesteś niesamowita z tymi pochwałami i emotkami- I love you:lol2: Czy komputerem już naprawiony? Agawi piękna ta rabatka pod oknem, właśnie coś takiego mi się marzy w stylu śródziemnomorski, coby wyglądało trochę, jakby samo wyrosło, nie wiem, jak to określić, bo jestem ogrodowym analfabetą, cudna kołatka Dzięki pendraczku Fajnie, ze tak postrzegasz moją rabatkę- w stylu śródziemnomorskim:wiggle: Prawda jest taka, ze mam tam bardzo dużo różnych odnian kwiatów- część bylin, część jednorocznych. Wszystko kwitnie na zmianę i nigdy nie jest smutno. Dzięki za kostkę A Ty planujesz jakieś rabatki u siebie? Kiedy? Jakie? Będzie galeria? buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.06.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Aguś.. buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.06.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 No nareszcie się pokazałaś ... Nie idĘ dzisiaj do pracy ...zastrajkowałam...w związku z powyższym muszę pchnąć pARĘ RZECZY DO PRZODU:D Omówiłam własnie z panem co i jak ma być w ogrodzie..Przy tarasie m zadecydował ,ze będą kamienie ,bo łatwiej będzie z manewrami samochodowymi ...trzeba więc wybrać trochę ziemiii.:mad:i znowu będzie rozpierducha!!W poniedziałek zaczynamy akcję Trawa!! Aga wasze nawadnianie dobrze się spisuje? Jaki zasięg mają wasze zraszacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.06.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Hej Aga! Donice baaardzo mi się podobają Mimo, że proste, wyglądają naprawdę dostojnie, no i przede wszystkim naturalnie. Wtapiają się w tło i pozwalają grać pierwsze skrzypce kwiatom. Jak dla mnie super wybór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 19.06.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Kasieńko dziękuję:hug:Bardzo Ci gratuluję zdanego egzaminuhttp://emoty.blox.pl/resource/cheerleader.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/cheerleader.gif U nas są okropne upały, ale ja tak lubię Czyli urlopik już blisko- świetnie- będziesz cały miesiąc:wiggle: Tylko skrobnij coś do nas kochana bo uschniemy z tęsknoty:hug: Agus ja tradycyjnie na urlopie nie uzywam kompa i mam wylaczony telefon (uzywam tylko polskiego nr ktory maja moi bliscy w Pl ) w innym wypadku nie miala bym urlopu tylko non stop jakies sprawy z pracy Czuje zmeczenie po ostatnich szalonych miesiacach i strasznie sie ciesze na odpoczynek co prawda tydzien po przyjezdzie laduje z Synkiem w szpitalu (na 99 % bedzie musial miec drobny zabieg, chociaz mam nadzieje ze jednak nie). Oby sie pogoda w Pl utrzymala bo potrzebuje sloneczka Buzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.06.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Cześć Pracusiu Jak zwykle się powtarzam ale jest cudownie ogród wymiata:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.06.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Aguś kochana buziaki zostawiam :hug: Piękne donice sobie sprawiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts