illusjon 22.07.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Aguś, Dobrze, że Karolek cynk dała, że u Ciebie ok, bo weszłam ponownie po długim czasie, a tu Ciebie nie ma i tym razem przeraziłam się nie na żarty. Pozdrawiam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.07.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Puk, puk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.07.2013 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Aga :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.07.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Hej dziewczynkihttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/Emotki/hello.gif daję znać, że żyję i mam się całkiem dobrze:D Bardzo za Wami się stęskniłam, dziękuję za troskę i wszystkie privy:hug: ściskam Was wszystkie po kolei Arniczka, Beauty, Dropka, Kasia, Majeczka, Fra, Illutka, Vesilka, Admetka, Ula, Yuczka, Pendrak, Twosia, Mugatka, Zuzia, Monia, Beatka, Karolka uff chyba nikogo nie pominęłamhttp://www.millan.net/minimations/smileys/grouphugg.gif Chwilowo zrobiłam sobie wakacje od forum- z braku czasu niestety nie bardzo mogę być na bieżąco u każdej z Was. Weekendy też zajęte- albo nas nie ma albo ktoś jest u nas- jak to latem- intensywność spotkań wzrosłahttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/pub.gif Aktualnie wybieramy miejsce na wakacje w sierpniu- wybieramy się na jakąś wyspę, tylko jeszcze nie wiemy na jaką. Prawdopodobnie będą to Wyspy Kanaryjskie lub Ibiza, Sardynia, Sycylia, może Madera. Grecji raczej nie bierzemy pod uwagę. Trzymajcie kciuki za trafny wybór:yes: W wolnej chwili obiecuję wrzucić kilka fotek z ogrodu. Tymczasem na szybko odpowiem zaraz na pytania, które mi zadałyście. Buziaki :hug:i obiecuję zaglądać, ale po weekendzie, bo w ten znowu impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.07.2013 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Witaj weszłam aby się przywitać i zapytać,czy mogę cie tu odwiedzać? Masz piękny ogród,roślinki takie zdrowe....gratuluję pozdrawiam Ula Ulu bardzo dziękuję i zapraszam jak najczęściej:welcome: cześć Aguś wszystko cudnie rośnie u Ciebie... i jakie piękne masz ostróżki .. uwielbiam Mam nadzieję, że już wydobrzałaś po chorobie i korzystasz z weekendowego słoneczka Aga czy wy macie automatyczne nawadnianie w ogrodzie? Hej Twosiu, bardzo dziękuję Ze słoneczka skorzystam w pełni w sierpniu, na urlopie:D Tak, mamy nawadnianie w ogrodzie firmy Gardena. Pytaj o co chcesz. Po weekendzie wpadnę na inspekcję do Ciebie zobaczyć jak postępy:cool: Aga wasze nawadnianie dobrze się spisuje? Jaki zasięg mają wasze zraszacze? Beatko, odpowiedziałam u Ciebie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 25.07.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Aguś fajnie, że się odezwałaś i, że wszystko w porządeczku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.07.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Kochana widzę, że Ty tak często na FM jak ja ... Buziaczki w przelocie zostawiam ... :hug: Może gdzieś koło września " się spotkamy " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.07.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Aguś, Dobrze, że się objawiłaś. Trzymam kciuk za słuszny wybór, bo bardzo należy ci się udany wypoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 25.07.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.07.2013 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Hej Aga, ty pracusiu i imprezowiczu nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.07.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.08.2013 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Aga udanego wypoczynku . Dobrze że napisałaś bo się martwiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 04.08.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Hej Aga.. Bardzo jestem ciekawa Twojego wyboru kierunku wakacyjnego.. a na razie wrzucam obiecany dużo wcześniej mój busz ogrodowy;) pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 04.08.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 i jeszcze kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.08.2013 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) Hej dziewczynki Jestem:lol: I bardzo się za Wami stęskniłam:hug:Daila, Majeczka, Illutka, Słonko, Admetka, Fra, Vesilka również Was przytulam i zostawiam buziaki:hug::hug: Fra masz pięęęknyyyy ogród:jawdrop: Po wielkości roślin wnioskuje, że ładnych kilka latek już ma, prawda? Dziękuję za fotki:hug: i od razu zapytam co to jest za cudne drzewko z bujną czuprynką w bordowym kolorze? Śliczne jest:) Dziewczynki wakacyjny wybór dokonany- lecimy na Maderę http://th275.photobucket.com/albums/jj281/Henrita/vakantie/th_smiley_flying.gif http://smileys.on-my-web.com/repository/Leisures_and_Sports/dance-057.gif Wybraliśmy bardziej aktywny wypoczynek zamiast leżenia na plaży:) Uciekam, jak zdążę przed urlopem to wstawię kilka ogrodowych fotek, a jak nie to już po urlopie razem z fotkami z wyjazdu:wiggle: Całuję Was wszystkie:hug: i obiecuję, że od wrześnie będę bardziej obecna:rolleyes: Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.08.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Wszelki duch ... Agawi się wzięła i odezwała Udanego wypoczynku Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.08.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Słonka i wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.08.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Hej Aguś Wpadłam pozdrowionka i uściski zostawić Udanego wypoczynku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.08.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Baw się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 14.08.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Baw się dobrze na Maderze Agawi, ja też się wzięłam za szukanie wakacji, z działką póki co dałam sobie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts