Fra 14.08.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Hej Aga- fajnie, że jesteś Madera:rolleyes:na pewno będzie fantastycznie.. z niecierpliwością czekam na fotorelację i Twoje wrażenia- tam mnie jeszcze nie było więc co do mojego ogrodu o faktycznie jest już dobrze uformowany:cool: ma przeszlo 15 lat:yes: a drzewko z czuprynką to wiśnia ozdobna formowana co rok przez mojego ogrodnika ..męża znaczy:D .. pozdrawiam , udanego wypoczynku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.08.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 udanego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.08.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Zostawiam buziaki ..bawcie się dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 27.08.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 zostawiam Buziaki wielkie i dawaj znak jak tam na Maderze ?? tez się zastanawiałam czy nie ruszyć na Maderę w tym roku . U nas padł wybór na Gręcję i Kretę ...znajomi chcieli bardzo tam lecieć my w sumie też jeszcze nigdy tam nie byliśmy...zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.08.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Aguś i jak wyjazd??? Skrobnij coś, smutno bez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Czorcie na stronie 194 doczytałam że kupiłas uchwyt na chwost z kryształkiem piękny, możesz napisać gdzie oraz jak się to profesjonalnie nazywa? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.08.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Cześć Aga:hug:Wróciłaś już? Odpoczęłaś? Stęskniłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.09.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Hej dziewczynki wróciliśmy http://www.sherv.net/cm/emoticons/hello/good-morning-smiley-emoticon.gif:hug::hug:Było cudownie, niesamowicie i bosko http://www.sherv.net/cm/emoticons/yes/happy-yes-smiley-emoticon.gif Przylecieliśmy w czwartek, ale w weekend pojechaliśmy jeszcze do Kazimierza, dlatego odzywam się dopiero dzisiaj:rolleyes: Madera to prawdziwy raj na ziemi- morze kwiatów, bujna roślinność, wulkaniczne skały- jednym słowem zachwyca tam wszystko- również Portugalczycy, którzy są niesamowicie pomocni, mili i bardzo dbają o turystów. Nie będę Wam cytowała przewodników, bo to same możecie przeczytać w necie, ale z całego serca polecam Wam odwiedzenie wyspy- warta jest każdych pieniędzy! Zrobiliśmy ponad 600 fotek :jawdrop: i jak się pewnie domyślacie nawet nie zdążyliśmy ich jeszcze przebrać. Spróbuję coś dla Was za chwilkę wybrać i przedstawić w pigułce ale najpierw odpiszę na zaległe posty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.09.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 miło znowu Ciebie widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.09.2013 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Wszelki duch ... Agawi się wzięła i odezwała Udanego wypoczynku Aga Dzięki Mugatko- wakacje były meega udane:D:hug: Słonka i wypoczynku Hej Arniczko Było super, życzenia się bardzo przydały:yes: Hej Aguś Wpadłam pozdrowionka i uściski zostawić Udanego wypoczynku:hug: Cześć Beatko Dziękuję kochana, co słychać u Ciebie? Baw się dobrze Mua Gosiu Baw się dobrze na Maderze Agawi, ja też się wzięłam za szukanie wakacji, z działką póki co dałam sobie spokój. Hej pendraczku dzięki, a jak tam Twoje wakacje? Opowiadaj:popcorn: Działka nie zając, nie martw się Hej Aga- fajnie, że jesteś Madera:rolleyes:na pewno będzie fantastycznie.. z niecierpliwością czekam na fotorelację i Twoje wrażenia- tam mnie jeszcze nie było więc co do mojego ogrodu o faktycznie jest już dobrze uformowany:cool: ma przeszlo 15 lat:yes: a drzewko z czuprynką to wiśnia ozdobna formowana co rok przez mojego ogrodnika ..męża znaczy:D .. pozdrawiam , udanego wypoczynku:hug: Hej Fra:hug:było fantastycznie, fotki będą za momencik:cool: Czyli zgadłam w sprawie Twojego ogrodu- leciwy i dostojny:yes: Drzewko jest boskie i już zaczynam kombinować gdzie mogę takie wcisnąć u siebie:lol2: Buziak:bye: udanego wypoczynku Dzięki słonko Zostawiam buziaki ..bawcie się dobrze!!! Czesć Beatko, dzięki było SUPER! A jak Twoja wyspa? zostawiam Buziaki wielkie i dawaj znak jak tam na Maderze ?? tez się zastanawiałam czy nie ruszyć na Maderę w tym roku . U nas padł wybór na Gręcję i Kretę ...znajomi chcieli bardzo tam lecieć my w sumie też jeszcze nigdy tam nie byliśmy...zobaczymy. Dagunia, wszelki duch... Maderę polecam bardzo- to trzeba zobaczyć na własne oczy. Jak masz możliwość to wybierzcie się poza sezonem, bo teraz tanio nie jest. Buziaki:) ps. Jak się chowa synuś? Aguś i jak wyjazd??? Skrobnij coś, smutno bez Ciebie Hej Agulku Ja też się bardzo stęskniłam:hug:Wyjazd był mega udany- dziękuję Mam nadzieję, że teraz będę mogła zaglądać do Was częściej- ciekawa jest co Ci przybyło w domku? Czorcie na stronie 194 doczytałam że kupiłas uchwyt na chwost z kryształkiem piękny, możesz napisać gdzie oraz jak się to profesjonalnie nazywa? dzięki Witaj Venusko Dobrze doczytałaś- mam taki uchwyt tylko zapomniałam jak oni go nazwali.:lol2: Kupiłam go razem z karniszem na Allegro- zaraz spróbuję odnaleźć sprzedawcę i dam Ci znać, ok? Cześć Aga:hug: Wróciłaś już? Odpoczęłaś? Stęskniłam się... Hej yuczko:hug:Ja też się bardzo stęskniłam:D Wróciliśmy, mało odpoczęliśmy, bo chcieliśmy jak najwięcej zobaczyć Ale opowiadaj jak się chowa Synuś?:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.09.2013 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 miło znowu Ciebie widzieć Wzajemnie Gosiu http://www.sherv.net/cm/emoticons/smile/nodding-yes-and-winking-smiley-emoticon.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.09.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 to już niecierpliwie czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.09.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 jessssuuuuu Aga wróciła :wave: cieszę sie że urlop mieliście udany kochana, brakowało mi Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.09.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 to już niecierpliwie czekam na fotki Heyka Diano- to trochę potrwa, idę wybierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.09.2013 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 jessssuuuuu Aga wróciła :wave: cieszę sie że urlop mieliście udany kochana, brakowało mi Ciebie Hej Sylwuś ja też tęskniłam:yes: Urlopik był mega:cool: a jak Twój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.09.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.09.2013 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Venusko i dziewczynki zgrywam, ale strasznie wolno to idzie z ImageShack:sick: Chcę Wam pokazać najciekawsze miejsca i to potrwa, także na oglądanie zapraszam za minimum godzinę lub 1,5;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.09.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 No dobra to ide umyć podłogę wtakim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 02.09.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 :popcorn: tylko plizzzz nie kasuj zdjęć za szybko, bo nie wiem czy dzisiaj jeszcze tu zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.09.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 (edytowane) Tu były fotki wakacyjne z Madery Edytowane 17 Września 2013 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts