admete 02.09.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Agusia cieszę się że już jesteś . No a po obejrzeniu zdjęć - odebrało mi po prostu mowę ................cudnie!!!!! po cichu strasznie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.09.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 No dobra to ide umyć podłogę wtakim razie Sorki Diano, ale dopiero się wyrobiłam z fotkami. Mam nadzieję, ze podłoga wypucowana:D :popcorn: tylko plizzzz nie kasuj zdjęć za szybko, bo nie wiem czy dzisiaj jeszcze tu zajrzę Fra, nie ma obawy- kilka dni zdjęcia powiszą u mnie. Tyle czasu je wstawiałam, więc tak szybko nie usunę Agusia cieszę się że już jesteś . No a po obejrzeniu zdjęć - odebrało mi po prostu mowę ................cudnie!!!!! po cichu strasznie zazdroszczę Dzięki Agusia:hug: Na pewno też się kiedyś wybierzecie w jakieś magiczne miejsce, jak chłopcy podrosną albo sami. Może na Maderę właśnie? Z całego serca polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.09.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Nooo Aga.. zdjęcia i relacja super.. barrrrdzo mi się podoba... Ja też bym się tam wybrała... i chciałabym być tak zmęczona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.09.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Aguś ,wyspa rzeczywiście piękna!! widoki zapierają dech w piersiach ,,,cieszę się bardzo ,że mieliście taki fantastyczny urlop!!:hug:zaraziłaś mnie ...może w przyszłym roku się tam wybierzemy ,,,kusi mnie to bardzo!! My wróciliśmy przed godziną ...ciężko było wracać do rzeczywistości,,jakże szarej i deszczowej...Zuzia się aż popłakała ,że to już koniec ...ja ,jak Ci już pisałam ,jestem Kanarami zauroczona ...Po Fuercie -Lanazarotte jest na drugim miejscu..potem dopiero plasują się pozostałe, wyspy .Ja nie lubię takiego kurortowego zgiełku ,a na Lazarotte jest w sumie mało hoteli na korzyść niezawysokich domków z ukochaną przeze mnie białą elewacją i z okiennicami i drzwiami w zielonym kolorze ,,,cudne!! Pa ! Uciekam do łóżka ,bo coś zaczynam kichać ... Jutro postaram sie wkleić parę poglądowych zdjęć ,może uda mi się Ciebie Kanarami "zarazić "? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.09.2013 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Podłoga błyszczy A zdjęcia przepiękne, wspaniale wszystko opisałaś i pokazałaś ach się rozmarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.09.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Wspaniałe wakacje i wspomnienia i zobaczyłam co to tobogan i poznałam egzotyczny owoc banano-ananas, który jak się okazało ani z bananem ani z ananasem nie ma nic wspólnego za to wszystko z dobrze znaną z naszych mieszkań Monsterą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 03.09.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Witam, podglądnęłam zdjęcia :)jak pięknie na tej Maderze Fotorelacja bomba:)pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 03.09.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 super fotorelacja:wiggle: Madera wspaniała a i mnie też zafascynował banano- ananas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.09.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Aguś.....fotorelacja - rewelacja!!!! :D:D Piękne fotki. ....Piękne wspomnienia..... Całuski posyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.09.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Nooo Aga.. zdjęcia i relacja super.. barrrrdzo mi się podoba... Ja też bym się tam wybrała... i chciałabym być tak zmęczona... Dzięki Arni, jeszcze wszystko przed Tobą- na pewno też się kiedy wybierzesz w jakieś magiczne miejsce:yes: Aguś ,wyspa rzeczywiście piękna!! widoki zapierają dech w piersiach ,,,cieszę się bardzo ,że mieliście taki fantastyczny urlop!!:hug:zaraziłaś mnie ...może w przyszłym roku się tam wybierzemy ,,,kusi mnie to bardzo!! My wróciliśmy przed godziną ...ciężko było wracać do rzeczywistości,,jakże szarej i deszczowej...Zuzia się aż popłakała ,że to już koniec ...ja ,jak Ci już pisałam ,jestem Kanarami zauroczona ...Po Fuercie -Lanazarotte jest na drugim miejscu..potem dopiero plasują się pozostałe, wyspy .Ja nie lubię takiego kurortowego zgiełku ,a na Lazarotte jest w sumie mało hoteli na korzyść niezawysokich domków z ukochaną przeze mnie białą elewacją i z okiennicami i drzwiami w zielonym kolorze ,,,cudne!! Pa ! Uciekam do łóżka ,bo coś zaczynam kichać ... Jutro postaram sie wkleić parę poglądowych zdjęć ,może uda mi się Ciebie Kanarami "zarazić "? Hej Beatko ale Cię wywołałam:eek: Nie miałam pojęcia, że wczoraj wróciliście:D Dzięki za fotki:) Wyspa jest rzeczywiście magiczna, mało kurortowa, w niektórych częściach wręcz dzika- i to jest najfajniejsze. Ja też nie lubię klimatu kurortów, a do Kanarów nie musisz mnie przekonywać- polecimy tam na pewno- mieliśmy lecieć w tym roku, ale ostatecznie padło na Maderę. Musimy się tylko zastanowić na którą wyspę- będę Cię nękać o rady:D Czekan na Twoją fotorelację kochana:) aaa i nie rozchoruj się tylko- łyknij sobie coś na rozgrzewkę Podłoga błyszczy A zdjęcia przepiękne, wspaniale wszystko opisałaś i pokazałaś ach się rozmarzyłam Dzięki Diano Polecam wyspę bardzo:yes: Kątem oka zauważyłam, że masz swoją galerię- czy tak??? Ale super- zaraz pędzę do Ciebie:D Wspaniałe wakacje i wspomnienia i zobaczyłam co to tobogan i poznałam egzotyczny owoc banano-ananas, który jak się okazało ani z bananem ani z ananasem nie ma nic wspólnego za to wszystko z dobrze znaną z naszych mieszkań Monsterą Gosiu, jesteś genialna, porównanie to strzał w dziesiątkę:lol2: Szkoda tylko, że nasze wakacje są już wspomnieniem... Witam, podglądnęłam zdjęcia :)jak pięknie na tej Maderze Fotorelacja bomba:)pozdrawaim Witam serdecznie aniqa i zapraszam:welcome: Miłego dnia:) super fotorelacja:wiggle: Madera wspaniała a i mnie też zafascynował banano- ananas;) Dzięki Fra Możesz mi uwierzyć na słowo, że rzeczywistość przerasta po stokroć wszelkie zdjęcia:yes: Aguś.....fotorelacja - rewelacja!!!! :D:D Piękne fotki. ....Piękne wspomnienia..... Całuski posyłam! Hej Beatko dzięki bardzo:) Co slychać u Ciebie? Miłego dzionka:D A teraz pędzę do Was- powoli muszę nadrobić, nawet nie chcę myśleć ile:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.09.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Aguś, widać, że cudowne mieliście wakacje:hug: Super, ze wypoczęłaś. Zdjęcia absolutnie obłędne, a jak piszesz, ze na żywo jest jeszcze piękniej, to już chcę tam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 03.09.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Oj, ściągnęły mnie tu zdjęcia! Cudowne widoki! Zazdroszczę tego urlopu. Na Maderze byliśmy 3 lata temu i też jestem pewna, że wrócimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.09.2013 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Aguś, widać, że cudowne mieliście wakacje:hug: Super, ze wypoczęłaś. Zdjęcia absolutnie obłędne, a jak piszesz, ze na żywo jest jeszcze piękniej, to już chcę tam być Yuczko jakbyś zgadła, dzięki Z całego serca życzę Ci wakacji na Maderze:wiggle: Oj, ściągnęły mnie tu zdjęcia! Cudowne widoki! Zazdroszczę tego urlopu. Na Maderze byliśmy 3 lata temu i też jestem pewna, że wrócimy. Hej agatah, no to doskonale mnie rozumiesz:wiggle: Dzięki za fotki i też Ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.09.2013 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Dziewczyny z tego wszystkiego zapomniałam poczęstować Was przywiezionymi souvenirami - winem Madeira, ponchami o wielu smakach no i obowiązkowo tradycyjnym ciastem maderskim (o smaku korzennym z bakaliami) Częstujcie się http://img14.imageshack.us/img14/2/mjvd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.09.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.09.2013 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 mniam Szkoda, że to tylko wirtualne mniam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.09.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ummmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.09.2013 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Nie wytrzymalam i szybko podskoczylam zobaczyc galerie i przywitac sie oficjalnie chociaz zdjec domku nie widzialam:no: ale mam nadzieje, ze da sie to jakos nadrobic? Wczasy na Maderze ahhh dziekuje za mozliwosc zobaczenia zdjec, w realu na pewno jest piekniej i chyba musze sobie zalozyc taki dziennik, w ktorym bede zapisywala sobie: Miejsca do zwiedzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.09.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Pychotka ..dzięki za poczęstunek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts