TwoOfUs 04.09.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Aga cudne zdjęcia Madera to moje marzenie więc trudno ukryć, że zazdroszczę wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.09.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 :eek: Kogo to ja wiedzę w końcu się odgruzowałaś Ciszę się ze wakacje się udały Piękne zdjęcia:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.09.2013 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Nie wytrzymalam i szybko podskoczylam zobaczyc galerie i przywitac sie oficjalnie chociaz zdjec domku nie widzialam:no: ale mam nadzieje, ze da sie to jakos nadrobic? Wczasy na Maderze ahhh dziekuje za mozliwosc zobaczenia zdjec, w realu na pewno jest piekniej i chyba musze sobie zalozyc taki dziennik, w ktorym bede zapisywala sobie: Miejsca do zwiedzania Mmeliso witam Cię bardzo serdecznie:welcome: U mnie ze zdjęciami krucho- większość jest usunięta... U nas rządzi klasyka. Może z czasem dorobię się jakiejś galerii i wszystkie fotki będą w jednym miejscu.:yes:Jeżeli będzie Ci zależało na jakimś pomieszczeniu, to daj znać a poszukam w archiwum:) Cieszę się, że podobały Ci się urlopowe fotki:wiggle:Ja taki zeszycik, o którym pisałaś mam w głowie od wielu lat:D W wolnej chwili wpadam do Ciebie:bye: Pychotka ..dzięki za poczęstunek!! A bardzo proszę, na zdrówko:D Aga cudne zdjęcia Madera to moje marzenie więc trudno ukryć, że zazdroszczę wyprawy Hej Twosiu:hug:Dzięki za fotki:D wszystko jeszcze przed Wami, na pewno nadrobisz i Maderę :eek: Kogo to ja wiedzę w końcu się odgruzowałaś Ciszę się ze wakacje się udały Piękne zdjęcia:yes::yes: Ciao Karolka Masz rację- się odgruzowałam:lol2: Wakacje się mega udały, ale zapomniałam zapytać jak Wasza Gracja? Mam nadzieję, ze też było super:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.09.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Hej Aga, fotorelacja z Madery obłędna, fantastyczne zdjęcia i bardzo zachęcające opisy:yes: buźka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.09.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Foteczki rewelacja, utwierdziłam się tylko ze musimy sie tak wybrać Zjeżdzaliście saniami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.09.2013 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Hej Aga, fotorelacja z Madery obłędna, fantastyczne zdjęcia i bardzo zachęcające opisy:yes: buźka :* Dzięki vesi Cieszę sie, ze Cię zaraziłam;) Foteczki rewelacja, utwierdziłam się tylko ze musimy sie tak wybrać Zjeżdzaliście saniami ? Dzięki ivy Masz rację- musicie:yes: Saniami nie zjeżdżaliśmy, tylko kolejką linową, bo widoki duużo lepsze są z wysokości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.09.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Aga, Przecudne miejsce i fotki. Nie wiem co powiedzieć. Odebrało mi mowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.09.2013 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Aga, Przecudne miejsce i fotki. Nie wiem co powiedzieć. Odebrało mi mowę. Dzięki Anulka:hug: Z tą mową to na pewno żartujesz- przeca Ty jesteś gaduła nie z tej ziemi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.09.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Dzięki Anulka:hug: Z tą mową to na pewno żartujesz- przeca Ty jesteś gaduła nie z tej ziemi:lol2: wiesz,ja tez gadula nie z tej ziemi, ale sa takie momenty, ze faktycznie odbierze mowe moj M jest wtedy przeeeszczesliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 05.09.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 o matko taka fotorelacja, że chcę znowu wakacjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! Po zdjęciach widzę, że też nie jesteś typem dwutygodniowego plażowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 05.09.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Agawi no piękne zdjęcia, piękne miejsca Zazdroszczę wyprawy ogromnie!. My pewnie w najbliższych latach na Madere się nie wybierzemy ze względu na brak piaszczystych plaż Cieszę się że urlopik udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.09.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Dzięki Anulka:hug: Z tą mową to na pewno żartujesz- przeca Ty jesteś gaduła nie z tej ziemi:lol2: Aguś, Odebrało. Coś pięknego. Musisz być szczęśliwa, że byłaś tak uroczym miejscu. No i jakie fotki. Wygryziesz naczelną Martynę Wojciechowska jak nic takimi fotorelacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.09.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Aga, cudowne wakacje Przepiękna fotorelacja! O, jak tam musi być pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 06.09.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Agawi, superwakacje, świetne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.09.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Z przyjemnością obejrzałam połowę zdjęć bo mój net poddał się i nie chciał wyświetlić więcej Aguś fajnie że już jesteś z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.09.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 a propo tych sań, to ja tez bym nie zjechala na nich, bo -widoki tak jak napisalas lepsze z gory, -predkosc sań, gdyby byla duza, to struny glosowe na bank zerwane (w moim przypadku) -nie daj boziu jakas muszka badz inny owad wpadlby do buzi/oczu -wytrzepaloby mnie tak, ze po wstaniu trzeslabym sie dalej, nogi z waty na bank -malo tego dupsko by bylo poobijane:rolleyes: wiec jak tu wtedy paradowac w bikini to takie moje male 3grosze na ten temat Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.09.2013 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 wiesz,ja tez gadula nie z tej ziemi, ale sa takie momenty, ze faktycznie odbierze mowe moj M jest wtedy przeeeszczesliwy Melisko świetnie to ujęłaś Mój tak samo- czyżbyśmy miały tego samego męża? o matko taka fotorelacja, że chcę znowu wakacjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! Po zdjęciach widzę, że też nie jesteś typem dwutygodniowego plażowicza Dzięki mrówciu Wiesz co z tym plażowaniem jest tak, że jak jesteśmy dłużej- 10 lub 14 dni, to więcej plażujemy. Tutaj na basenie byliśmy ze 3 razy i to krótko, ale i tak zdążyliśmy się mocno opalić. Poza tym zwiedzanie górą! Agawi no piękne zdjęcia, piękne miejsca Zazdroszczę wyprawy ogromnie!. My pewnie w najbliższych latach na Madere się nie wybierzemy ze względu na brak piaszczystych plaż Cieszę się że urlopik udany Dagunia dzięki:hug:Nie martw się- jest tyle pięknych miejsc na świecie, że na pewno coś wybierzecie:) Jak tam pierścionek? Aguś, Odebrało. Coś pięknego. Musisz być szczęśliwa, że byłaś tak uroczym miejscu. No i jakie fotki. Wygryziesz naczelną Martynę Wojciechowska jak nic takimi fotorelacjami Anulka, dzięki:hug:Jestem szczęśliwa:wiggle: ale do Wjciechowskiej mi jeszcze daleko:rotfl: A jak tam Twój urlopik? Byliście gdzies, czy dopiero będziecie? Aga, cudowne wakacje Przepiękna fotorelacja! O, jak tam musi być pięknie! Dziękuję Nelciu:wiggle:Jest cudownie i pięknie, zapewniam i Ci bardzo polecam:) Agawi, superwakacje, świetne zdjęcia Cieszę się, że Ci się podobało pendraczku Z przyjemnością obejrzałam połowę zdjęć bo mój net poddał się i nie chciał wyświetlić więcej Aguś fajnie że już jesteś z nami Dzięki mugatko:hug:Mma nadzieję, ze obejrzysz sobie resztę- jeszcze ich nie usunęłam:) a propo tych sań, to ja tez bym nie zjechala na nich, bo -widoki tak jak napisalas lepsze z gory, -predkosc sań, gdyby byla duza, to struny glosowe na bank zerwane (w moim przypadku) -nie daj boziu jakas muszka badz inny owad wpadlby do buzi/oczu -wytrzepaloby mnie tak, ze po wstaniu trzeslabym sie dalej, nogi z waty na bank -malo tego dupsko by bylo poobijane:rolleyes: wiec jak tu wtedy paradowac w bikini to takie moje male 3grosze na ten temat Dzien dobry Hej Melisko, twoje argumenty są the best:rotfl: Takie sanie są na pewno ogromną uciechą dla dzieciaków:) Co tak słychać u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.09.2013 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Dziewczyny u nas wnętrzarsko prawie nic się nie dzieje- nie mam czasu:bash:Napisałam prawie, bo jeszcze przed urlopem kupiłam nareszcie pasujące kosze na śmieci do naszych łazienek- wiklinowe. Niby nic, a cieszy:lol2:Nie zrobiłam jeszcze im fotek we wnętrzu, ale wyglądają tak http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/174/1169174/product/kosz-lazienkowy-na-smieci-rattan-style,main.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.09.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 to ja poczekam na fotki we wnętrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.09.2013 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 to ja poczekam na fotki we wnętrzu Hej Dianko, to sobie jeszcze poczekasz:p Na żywo wyglądają lepiej i pasują jak ulał. Muszę wstawić jeszcze zaległe fotki z ogrodu:rolleyes: A jak tam Twoja metamorfoza? Dziewczyny coś wymyśliły? Lecę zaraz zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts