agawi74 27.09.2013 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Dziś nauczyciel krzyknąć na dziecko w szkole nie może, a co dopiero linijką przyłożyć Masz rację Tolu- dzisiaj są inne czasy, a dzieci w większości są rozpuszczone i pyskate niestety. Na razie masz w ogrodowej szkółce same 6. Trzymaj poziom kochana O rety, dziękuję ale nie zasłużyłam.. Musze jeszcze bardziej się starać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.09.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Ochłonęłam:) I najpierw przywitam Cię tak http://www.millan.net/minimations/smileys/brodkavelarg.gif a potem tak :hug: No to pięknie mnie witasz Co do samochodu to jeszcze nie wiemy- dopiero się rozglądamy. Przed nami kilka jazd próbnych, testów i decyzji;) Sprawa nabierze rumieńców pewnie bliżej przełomu roku. Czyli rozumiem będzie nowiutka, pachnąca świeżością furka Pytam bo sama myślę nad wymianą swojego autka A co u Ciebie Maju? opowiadaj- jak dom, ogród, wakacje? Wakacje ... a takowe były w ogóle ??? Już nie pamiętam Ogród ... zaczyna już nędznie wyglądać ... nawet mi się na dwór nie chce wychodzić Czy jeszcze będą ciepłe dni ??????????????????????????????????? Dom ... temat rzeka ... ale,ale będę potrzebować Waszej pomocy, dlatego się tu przyczłapałam A na poważnie to jestem chora ... więc korzystając z chwili wolnego zajrzałam sobie tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.09.2013 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Sorki, odpisuję już bez cytatów, bo tak szybciej, a zaraz muszę znikać. Tak Maju- autko koniecznie nowe. A Ty jakie planujesz? Lato się chyba skończyło- w tym roku mieliśmy fajne wakacje:cool: Może październik będzie cieplejszy, bo wrzesień póki co jest okropny:sick: Opowiadaj w takim razie o domu- czekam z niecierpliwością:popcorn: No i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.09.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Aguś ja znikam .. nie mam siły już pisać, a zimno mi jak ... idę pod koc W wolnej chwili zajrzę ... buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.09.2013 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Kuruj się Maju i koniecznie wróć, bo dzisiaj to nic nam nie opowiedziałaś Paaa:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.09.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Hej Melisko, a co tam dobrego jadłaś? Mam nadzieję, ze spać jednak od razu nie poszłaś Lepiej było odczekać moze tak od razu nie poszlam..odczekalam jeszcze pol godz:p ehh byla to pieeekna porcja gyrosa :lol2: Slonecznego weekendu zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.09.2013 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 moze tak od razu nie poszlam..odczekalam jeszcze pol godz:p Mądra dziewczynka:wiggle: ehh byla to pieeekna porcja gyrosa :lol2: No wiesz, jak mogłaś Slonecznego weekendu zycze A dziękować i wzajemnie, ale teraz to już udanego poniedziałku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.09.2013 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Dziewczyny, przyznawać się która ma bransoletkę Pandory? Zupełnie niespodziewanie w weekend zostałam obdarowana właśnie taką bransoletką i jednym klipsem. Byliśmy dzisiaj ww salonie Pandory- dokupiłam drugiego klipsa z tej samej kolekcji i jedną fasetkę ze szkła Murango - uwaga w kolorze... turkusowym:yes: Kręćka można dostać od tych wszystkich wzorów i kolorów dlatego prośba do Was- jeżeli macie to pokażcie swoje, to może coś odgapię... Z jednej strony to fajna zabawa, a z drugiej wcale nie jest tak łatwo:bash: Pamiętam, ze Marjelka chyba taką ma, ale chwilowo zapadła się pod ziemię... Może ktoś jeszcze? Aktualnie mój jeszcze skromny zestaw składa się z http://polowanienapromocje.pl/wp-content/uploads/2013/06/14.6pandora.jpg 2x http://www.yes.pl/images/file_column/item/photo/41896/special/srebrna-zawieszka-pandora-ab-s-000-pad-7953300.jpg?1299772685 1x http://assets-cdn.johngreedjewellery.com/content/ebiz/johngreed/invt/bt5924/bt5924_0_l.jpg I co dalej?:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.09.2013 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Boziu droga, chyba ómrę Aga, jak?? no jak? sie pytam można mieć taki piekny ogród, a zwłaszcza taki trawnik :jawdrop: Już zaczęłam olewać swój ogród, tzn oswajać sie z tym że zarośnięty mchem, zachwaszczony, jeszcze do tego kret i nornice skutecznie mi niszczą darń, a Ty takie cuda pokazujesz, że znowu zapragnęłam mieć taki piękny trawnik, ale sama nie daję już z tym rady ... ide sobie popłakać z zazdrości Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.09.2013 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Aaaa, bransoletka śliczniutka, sama chętnie bym taką nosiła, ale nikt mi sprezentować nie chce , nawet szanowny małżonek, na moje wprost wypowiedziane życzenia, głuchy jak cep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.09.2013 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Aga mam ten sam turkusowy koralik I faktycznie niby wzorów koralików jest 10000000000 ale jak przychodzi do zestawienia czegoś to jest problem - ceny nie małe i człowiek ma wyzwanie co wybrać Ja póki co mam do tego 2 koraliki jeden z gwiazdką drugi z serduszkiem http://i1.fmix.pl/fmi2296/b820ca89001bb9e351e385a3/zdjecie.jpg Mnie podobają sie koraliki srebrne w połączeniu ze złotem - ale cena - więc pewnie dorobię się tylko jednego np na urodziny? Myślałam żeby dokupić czarny i biały taki jak ten turkusowy........... ---------------- Aga ale jak z czym innym do Ciebie.....napisałam wczoraj posta i przyszłam przeczytać odpowiedź - a tu go nie ma . Jadę dziś do Wawy będę na Puławskiej i w okolicach Magdy sklepu........masz do polecenia sklep z tapetami/materiałami w tych okolicach??? Gdzie kupowałaś swoje ostatnie tapety? Mówiłaś chyba że mieli spory wybór??? Mam nadzieję że zdążę przeczytać Twoją odp na tablecie z drogi Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.09.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Agus ,bransoletka sliczna...niestety nie pomogę ,bo ja nie jestem za bardzo biżuteryjna:Dmam jedna dyżurną zlota obrecz ,,ktorą noszę 5 lat non stop swego czasu dołączyłam do niej czarne sznurki z jedna przywieszka i to wszystko.Bransoletki przeszkadzają mi w pracy i w związku z tym nie noszę .;)Ale z tego co jest w sklepach na pewno wybierzesz cos dla siebie ...rzeczywiscie mozna dostać oczopląsu...pasowałoby do tego coś czarnego lub białego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.09.2013 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Boziu droga, chyba ómrę Aga, jak?? no jak? sie pytam można mieć taki piekny ogród, a zwłaszcza taki trawnik :jawdrop: Już zaczęłam olewać swój ogród, tzn oswajać sie z tym że zarośnięty mchem, zachwaszczony, jeszcze do tego kret i nornice skutecznie mi niszczą darń, a Ty takie cuda pokazujesz, że znowu zapragnęłam mieć taki piękny trawnik, ale sama nie daję już z tym rady ... ide sobie popłakać z zazdrości Dobrej nocki Hej vesi, przepraszam, że wczoraj tak zniknęłam- nawet nie widziałam, że coś napisałaś... Ale zrobiło się strasznie późno i poleciałam Dzięki za ogród:hug: rzeczywiście nieskromnie przyznam, ze trawa się udałą i była przez całe lato piękna. Nam jest łatwiej się z nią uporać, e względu na wielkość. Jakbym miała Twoje areały, to też byłoby trudno. Na pewno przesadzasz, bo widziałam latem fotki i było cudnie:wiggle: Kretów ani norniic nie mamy na szczęście- wiem, że mogą uprzykrzyć życie- przykro mi:hug: Aaaa, bransoletka śliczniutka, sama chętnie bym taką nosiła, ale nikt mi sprezentować nie chce , nawet szanowny małżonek, na moje wprost wypowiedziane życzenia, głuchy jak cep A dzięki kochana:wiggle: Koniecznie namów lubego (jakiś sposób znajdziesz:lol2:) gwiazdka się zbliża więc będzie okazja:rolleyes: Powiedz mu, że przez dłuższy czas będzie miał spokój z zastanawianiem się co Ci kupić w prezencie, bo będzie kupował po jednym koraliku:lol: Miłego dzionka:bye: Aga mam ten sam turkusowy koralik Ale czad Aguś:lol::lol: Czyli idę w dobrym kierunku. Moja siostra skompletowała sobie całość w fioletach, bladym różu i srebrze i też wygląda bosko:rolleyes: Ja póki co mam do tego 2 koraliki jeden z gwiazdką drugi z serduszkiem śliczne- dzięki za pokazanie:wiggle: Mnie podobają sie koraliki srebrne w połączeniu ze złotem - ale cena - więc pewnie dorobię się tylko jednego np na urodziny? Myślałam żeby dokupić czarny i biały taki jak ten turkusowy........... Masz rację Aga, złote są mega drogie i chyba nie warte swojej ceny- ja na szczęście za zlotem nie przepadam- wolę srebro, a jeżeli złoto to białe (nawet obrączki takie mamy:)) Ja też myślałam o czerni w bransolecie. To chyba będzie najbardziej praktyczny i klasyczny wybór:) Aga ale jak z czym innym do Ciebie.....napisałam wczoraj posta i przyszłam przeczytać odpowiedź - a tu go nie ma . Jadę dziś do Wawy będę na Puławskiej i w okolicach Magdy sklepu........masz do polecenia sklep z tapetami/materiałami w tych okolicach??? Gdzie kupowałaś swoje ostatnie tapety? Mówiłaś chyba że mieli spory wybór??? Mam nadzieję że zdążę przeczytać Twoją odp na tablecie z drogi Miłego dnia Rety Aguś, szkoda, ze Ci wczoraj post nie wypalił, bo siedziałam wieczorkiem, to bym Ci odpisała. A tak zajrzałam dopiero teraz:bash: Pewnie już jest za późno:cry: Ja Ci już kiedyś podawałam chyba sklep na ul Grochowskiej, ale nie jest to bardzo blisko sklepu Magdy, trzeba udać się na drogą stronę Wisły, ale jedzie się dość szybko ok. 10-15 min. Sklep się nazywa WallDecor, ul Grochowska 12a http://walldecor.pl/ Oprócz tego w każdym LM jest całkiem duży wybór fajnych tapet:wiggle: Mam nadzieję, ze coś znajdziesz. Ciekawe co kupiłaś u Madzi?:popcorn: Udanych zakupów i mało korków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.10.2013 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Agus ,bransoletka sliczna...niestety nie pomogę ,bo ja nie jestem za bardzo biżuteryjna:Dmam jedna dyżurną zlota obrecz ,,ktorą noszę 5 lat non stop swego czasu dołączyłam do niej czarne sznurki z jedna przywieszka i to wszystko.Bransoletki przeszkadzają mi w pracy i w związku z tym nie noszę .;)Ale z tego co jest w sklepach na pewno wybierzesz cos dla siebie ...rzeczywiscie mozna dostać oczopląsu...pasowałoby do tego coś czarnego lub białego... Hej Beatko, zaczęłam Ci odpowiadać wczoraj i.... nie zdążyłam:D dzięki za info- ja również nie jestem biżuteryjna:no: zwykle łańcuszki i kolczyki plączą mi się we włosy:sick: Ograniczam się tylko do obrączki no teraz będę miała bransoletkę To samo pomyślałam o czarnym i białym- podobnie jak mówiła admetka. Czyli jesteśmy zgodne:cool: Pozdrawiam serdecznie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.10.2013 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Wczoraj była u nas pierwsza noc z przymrozkami, bo część kwiatów zrobiła się szklista:cry: Zbliża się nieuchronny koniec sezonu i... ZIMAhttp://www.b4print.com/Smileys/sarcasmics/freezing_t_sm.gif Zdążyłam zerwać część hortensji i teraz się suszą. Za kilka dni wstawię je do wazonu i pokaże Wam piękny bukiet:D Chyba trzeba zacząć myśleć o wsadzeniu cebulowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.10.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 agawi74 dziewczyny na forum juz cebulki wsadzaja... bynajmniej te u ktorych sie udzielam ehh u mnie tez ziab wiec jak u mnie tak i w PL bedzie szybciutenko... grrr uszy z ranca marzna wiec poraz zaopatrzyc sie w jakas opaske na glowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.10.2013 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 agawi74 dziewczyny na forum juz cebulki wsadzaja... bynajmniej te u ktorych sie udzielam Melisko z cebulkami bym się tak nie śpieszyła, bo kiedyś wsadziłam we wrześniu- październik był ciepły i zaczęły kiełkować Teraz czekam do ostatniej chwili:D ehh u mnie tez ziab wiec jak u mnie tak i w PL bedzie szybciutenko... grrr uszy z ranca marzna wiec poraz zaopatrzyc sie w jakas opaske na glowe Nie strasz z tym ziąbem. U nas jest ok. 10C więc nie jest źle, chociaż pamiętam znaczniej cieplejsze październiki:yes: Trzeba się chyba ewakuować na południe Europy http://www.myemoticons.com/emoticon-critic/images/funny/fly-away.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.10.2013 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 A propos cebulek dokupiłam mały secik Łącznie z tymi z zeszłego roku powinno wystarczyć http://img834.imageshack.us/img834/3285/uu30.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.10.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 No zakupy świetne...ja już widzę jak u ciebie zakwitnie to wszystko wiosną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.10.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 secik jak secik..bedzie pieknie wiosna ale podloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts