agawi74 17.10.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Człowiek jeszcze nie dostał przesyłki, a te już garnki rozgrabiły:P:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.10.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Rety, baby co tutaj się dzieje?:jawdrop::lol2: bogumil a nie mowilam, ze jak sie pojawi to buzie rozziawi :lol2: to ja w takim razie moze pojde juz spac i mnie wszystko ominie a ty przyjmiesz kazanie za nas dwie z pokora ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.10.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Człowiek jeszcze nie dostał przesyłki, a te już garnki rozgrabiły:P:rotfl: ktos musi, jak nie my to znajdzie sie ktos inny....a tak kto pierwszy ten lepszy... tylko wiesz musisz domowic jeszcze jeden komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 17.10.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 A bardzo proszę Tereniu:D Ale jakie różowe?:eek: To jest kolor wanilii, który i tak blednie po 2-3 latach o ton lub dwa. Jeśli chcesz czegoś w chłodniejszym odcieniu to szukaj w bielach lub szarościach. Powiem Ci, ze te próbki są do bani- maja mikroskopijną wielkość i na dużej powierzchni wyglądają i tak inaczej:bash: Firmy Vaillant. Pomogłam? Pomoglas, dzieki:hug: Wiem, ze to wanilia, ale na kolorniku jak rozowy wyglada:lol2: Pandorka piekna, gary tez. A ja cos dostane? Jednego gara chociaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 No ja pokorna nie jestem.....niestety....i co??? będę się kłócić????? No jeszcze gary nie doszły ale....biżuteria już jest....to ja "biere" co jest i zmykam:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.10.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Pandorka piekna, gary tez. A ja cos dostane? Jednego gara chociaz? hmmm no nie wiem... bo my tutaj probujemy biznesa testerki rozkrecic, zeby miec na waciki jak chcesz to mozesz zamawiac a ja i bogumil bedziemy testowac i zdawac recenzje czy warto czy tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Jakoś się podzielimy Mmeliska.....tak jak było...po dwa tygodnie....to może ja w listopadzie bo mam urodziny to przyszpanuję a potem tobie......na Nowy Rok.....przykro mi Aga....terminów dla ciebie nie ma....w zeszyt musisz się wpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.10.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 No ja pokorna nie jestem.....niestety....i co??? będę się kłócić????? No jeszcze gary nie doszły ale....biżuteria już jest....to ja "biere" co jest i zmykam:rotfl::rotfl: tee!!! ino bez takich mi tutaj...co to znaczy biere i zmykam! bo wyklucze z biznesa a chetnych nie brakuje radze przemyslec to raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.10.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dziewczynki, zostańcie:hug:Hej Teresko nie ma za co:) A gara nie dam:D Piszę skrótami, bo mi dzisiaj internet muli:bash: Następnym razem będę mądrzejsza i nie pochwalę się zakupami:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.10.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Co tutaj się dzieje :lol2: Aga jesteś ... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Nosz nie doczyta i już bić się chce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.10.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 O widzę, że jesteś ... dobra idę skrobnąć do mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.10.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 w listopadzie mam gosci na tydzien.... w grudniu znowu swieta wiec tez by sie przydalo je miec... ja dalej mowie, ze po komplecie na glowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 No to lipa....bo Aga drugiej nie zamówi....raczej jej menżu nie kupi drugiej....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.10.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Majeczko jestem Melisę i Beatkę uduszęhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/lanie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 17.10.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 hmmm no nie wiem... bo my tutaj probujemy biznesa testerki rozkrecic, zeby miec na waciki jak chcesz to mozesz zamawiac a ja i bogumil bedziemy testowac i zdawac recenzje czy warto czy tez nie Ja nic nie zamawiam do konca tego roku:no: Ale chyba zaraz po balu sylwestrowym jak usiade..... i jak zaczne........... Mmelisa pozdrowionka ze Svelvik (Vestfold) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.10.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 raczej jej menżu nie kupi drugiej....... No raczej:o Chociaż bransoletkę i tak nie mężu kupował On musi tylko wypełnić ją koralikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 17.10.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 : On musi tylko wypełnić ją koralikami To sie chlopak ucieszy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.10.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Mmelisa pozdrowionka ze Svelvik (Vestfold) Oooo swoja pozdrowionka ze Stavanger (Rogaland) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.10.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Melisę i Beatkę uduszęhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/lanie.gif ja bym ten kijek radzila z tej raczki wywalic jak najdalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts