aga_domatorka 17.03.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Wyzwanie na maksa Ale sporo już wiemy, co i jak byśmy chcieli. Trochę czasami pojechane pomysły mamy:rolleyes: Ekipa zapowiada się obiecująco. Mam nadzieją,że kichy nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.03.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Wyzwanie na maksa Ale sporo już wiemy, co i jak byśmy chcieli. Trochę czasami pojechane pomysły mamy:rolleyes: Ekipa zapowiada się obiecująco. Mam nadzieją,że kichy nie będzie Nie będzie, nie będzie Tylko załóż aga galerię, plizzzzzzzzzzzz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.03.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 (edytowane) Ło matko nie ma mnie 1,5 dnia i ja już nie mogę nadrobić i nadążyć To może zacznę od osóbki blondyneczki fiufiu ;) I dalej polecę po bandzie czyli zasłony boooskieeee takie takjie brak mi słów ..... moje firanki się szyją.... chyba ..... wczoraj zaniosłam do znajomej krawcowej i wytłumaczyłam co i jak, potem do kumpla po hafty i będzie czad mam taką cichą nadzieję aga_domatorka zakładaj szybciutko swój wątek, też chcę trochę popatrzyć na Twoje wnętrza w moim klimacie Edytowane 18 Marca 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2011 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Ło matko nie ma mnie 1,5 dnia i ja już nie mogę nadrobić i nadążyć To może zacznę od osóbki blondyneczki fiufiu ;) I dalej polecę po bandzie czyli zasłony boooskieeee takie takjie brak mi słów ..... moje firanki się szyją.... chyba ..... wczoraj zaniosłam do znajomej krawcowej i wytłumaczyłam co i jak, potem do kumpla po hafty i będzie czad mam taką cichą nadzieję Dzięki kochana Nadążysz, nadążysz spokojnie. Nie ma tego tak dużo Fajnie, że Ci się szyją zasłony- ja tez bym już chciała... Mam nadzieje, że w przyszłym tygodniu będzie Twoje prezentacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.03.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Też bym chciała aby to było w przyszłym tygodniu zobaczymy.... a jesteś już zdecydowana co do koloru i materiału ( głosuje na chłodny beż ,fajnie nazwany ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2011 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Też bym chciała aby to było w przyszłym tygodniu zobaczymy.... a jesteś już zdecydowana co do koloru i materiału ( głosuje na chłodny beż ,fajnie nazwany ) No właśnie na razie chodzę, węszę i oglądam... Ale mam słabość do tego aksamitu. Takie mi się widzą na dole. Tafty też piękne, ale może do sypialni? Kolor na parter na pewno taki chłodny beż W sypialni szarości. Ale najpierw muszą być meble, żebym zrobiła zasłony. Tylko kiedy to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.03.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Mam nadzieję, że po sezonie ogrodniczym Ach te wydatki......nasze skromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2011 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Mam nadzieję, że po sezonie ogrodniczym Ach te wydatki......nasze skromne To jest wersja bardzo optymistyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.03.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 ale nadzieja zawsze pozostanie.....i marzenia do których dążymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 18.03.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 agawi a w tym aksamicie choć zacnym to kurz się nie będzie zbierał. Tak tylko głośno myślę bo takich zasłon nigdy nie miałam. Tafta pod tym względem rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.03.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Wydaje mi się, że kurzu będzie jednakowo na aksamicie jak i tafcie czy satynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 18.03.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Agawi mi się zasłony bardzo podobają, a kolor jest przepiękny. Ja lubię aksamit (no, u mnie by nie przeszedł, ale to przecież kompletnie inny styl) za to, że się absolutnie przepięknie układa i takie zasłony, pomimo stonowanego koloru, są niezwykle dekoracyjne. W elegancki sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2011 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Wydaje mi się, że kurzu będzie jednakowo na aksamicie jak i tafcie czy satynie Też tak myślę Trzeba będzie prać co jakiś czas i już- innej rady nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Agawi mi się zasłony bardzo podobają, a kolor jest przepiękny. Ja lubię aksamit (no, u mnie by nie przeszedł, ale to przecież kompletnie inny styl) za to, że się absolutnie przepięknie układa i takie zasłony, pomimo stonowanego koloru, są niezwykle dekoracyjne. W elegancki sposób. Dzięki Maszenka Do nas będą raczej pasować i masz rację- aksamit świetnie się układa i nie gniecie- co ważne. Tafty piękne, ale bardzo się gniotą, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.03.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Z tym kurzem to niestety racja - na aksamicie będzie widoczny już po tygodniu, zwłaszcza na ciemnym. Ja z tego powodu odrzuciłam asamit. Tafta bardzo mi się podoba, ale to gniecenie... też odpada. Widziałam u koleżanki zasłony, które wyglądały jak z tafty, ale zupełnie nie mnące. Niestety nie pamieta co to za materiał, bo kupiła go kilka lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.03.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 A ja trochę przekorna jestem ,właśnie chcę ,żeby trochę się gniotły:DMyslę ,że jak podszyję podszewką to będzie akurat... agawi wreszcie znalazłam te namiary o które mnie prosiłaś ,sorki ,że tak późno wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 19.03.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 oj widzę że rozpętałam dyskusję kurzową sorki Ty kobieto nas nie słuchaj tylko realizuj swoje wizje człowiek czasem głośno pomyśli i namąci. A odnośnie tafty to popieram Beauty lekkie zamięcia można jej wybaczyć z taftą to chyba tak jak z lnem tak już mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.03.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 agawi wspominałaś coś o poszukiwaniach mebli ogrodowych. Tchibo ma teraz jakieś w swojej ofercie, i chyba całkiem fajne:yes: Huśtawka też się znajdzie;)Na samym dole strony http://www.tchibo.pl/-t400000012.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 19.03.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Aga ka ześ Ty sie podziała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.03.2011 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Może baluje u jakiegoś Józefa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts