Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wyzwanie na maksa :yes: Ale sporo już wiemy, co i jak byśmy chcieli. Trochę czasami pojechane pomysły mamy:rolleyes:

Ekipa zapowiada się obiecująco. Mam nadzieją,że kichy nie będzie ;)

Nie będzie, nie będzie :no::D

Tylko załóż aga galerię, plizzzzzzzzzzzz:rolleyes:

Ło matko nie ma mnie 1,5 dnia i ja już nie mogę nadrobić i nadążyć :lol2::p

To może zacznę od osóbki blondyneczki fiufiu :p;):lol2:

I dalej polecę po bandzie czyli zasłony boooskieeee takie takjie brak mi słów :rolleyes:..... moje firanki się szyją.... chyba :wiggle:..... wczoraj zaniosłam do znajomej krawcowej i wytłumaczyłam co i jak, potem do kumpla po hafty i będzie czad mam taką cichą nadzieję ;)

aga_domatorka zakładaj szybciutko swój wątek, też chcę trochę popatrzyć na Twoje wnętrza w moim klimacie :)

Edytowane przez Juszczakówka

Ło matko nie ma mnie 1,5 dnia i ja już nie mogę nadrobić i nadążyć :lol2::p

To może zacznę od osóbki blondyneczki fiufiu :p;):lol2:

I dalej polecę po bandzie czyli zasłony boooskieeee takie takjie brak mi słów :rolleyes:..... moje firanki się szyją.... chyba :wiggle:..... wczoraj zaniosłam do znajomej krawcowej i wytłumaczyłam co i jak, potem do kumpla po hafty i będzie czad mam taką cichą nadzieję ;)

Dzięki kochana :hug:

Nadążysz, nadążysz spokojnie. Nie ma tego tak dużo ;)

Fajnie, że Ci się szyją zasłony- ja tez bym już chciała...:rolleyes: Mam nadzieje, że w przyszłym tygodniu będzie Twoje prezentacja :lol2:

Też bym chciała aby to było w przyszłym tygodniu :) zobaczymy....

a jesteś już zdecydowana co do koloru i materiału ( głosuje na chłodny beż ,fajnie nazwany :) )

No właśnie na razie chodzę, węszę i oglądam...;)

Ale mam słabość do tego aksamitu.:rolleyes: Takie mi się widzą na dole. Tafty też piękne, ale może do sypialni?

Kolor na parter na pewno taki chłodny beż :) W sypialni szarości.

Ale najpierw muszą być meble, żebym zrobiła zasłony. :D Tylko kiedy to będzie :confused:

Agawi mi się zasłony bardzo podobają, a kolor jest przepiękny. Ja lubię aksamit (no, u mnie by nie przeszedł, ale to przecież kompletnie inny styl) za to, że się absolutnie przepięknie układa i takie zasłony, pomimo stonowanego koloru, są niezwykle dekoracyjne. W elegancki sposób.

Dzięki Maszenka :) Do nas będą raczej pasować i masz rację- aksamit świetnie się układa i nie gniecie- co ważne.

Tafty piękne, ale bardzo się gniotą, niestety :(

Z tym kurzem to niestety racja - na aksamicie będzie widoczny już po tygodniu, zwłaszcza na ciemnym. Ja z tego powodu odrzuciłam asamit. Tafta bardzo mi się podoba, ale to gniecenie... też odpada. Widziałam u koleżanki zasłony, które wyglądały jak z tafty, ale zupełnie nie mnące. Niestety nie pamieta co to za materiał, bo kupiła go kilka lat temu.