agawi74 17.10.2013 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 zacznij uzywac karty, to tej zlotowki nie bedziesz juz musiala 10razy ogladac... :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.10.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 O Meliska wróciła:wiggle: Myślałam, ze już chrapiesz:lol2: Obrazkowo czy fajnie:) bo dzialasz na mnie jak magnes.... chrapiesz...ah ide juz no...ide i jak juz to nie chrapie takich odchylow jeszcze nie mam co do pytania obrazkowo czy fajnie.... juz sama nie wiem DOBRANOC! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.10.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 (edytowane) bo dzialasz na mnie jak magnes.... http://forum.barcis.pl/images/smilies/zabawa.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif chrapiesz...ah ide juz no...ide i jak juz to nie chrapie takich odchylow jeszcze nie mam No przeca żartowałam:P Odchyłówhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif co do pytania obrazkowo czy fajnie.... juz sama nie wiem I ja też już nie:rotfl:Miało być obrazkowo czyli fajnie DOBRANOC! http://forum.barcis.pl/images/smilies/th_0girl157.gif Edytowane 17 Października 2013 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.10.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Śliczne gary zamówiłaś ... super będą się prezentować, no i miejmy nadzieję, że dobrze będą gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.10.2013 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Śliczne gary zamówiłaś ... super będą się prezentować, no i miejmy nadzieję, że dobrze będą gotować Dzięki Maju Podobno są mega porządne z Silarganu, bez dodatku niklu, antybakteryjne,antyalergiczne, nadają się do zmywarki i piekarnika. Czego chcieć więcej? Może jeszcze tylko tyle, żeby się samo gotowało:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.10.2013 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Hej Laski, w weekend mam imieniny mamy i będę piekła dzisiaj brownie U nas właśnie wyszło piękne słońce, więc może pogoda nie będzie zła? Miłego weekendziku wszystkim http://forum.barcis.pl/images/smilies/oczko1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.10.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Hej Aga....miłego weekendu i świetnej imprezki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.10.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Agawi albo mamy tę samą mamę albo obie mamy Jadzie :D weź lepiej musakę zrób ja już po ostatniej wieczerzy z nią i kurde zjadłabym jeszcze ja mojej zrobiłam tort makowo-pomarańczowy z kremem z mascarpońca i śmietany 30% sama chciała! 10 osób przy stole i będziemy się uśmiechać z makiem między zębami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.10.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 10 osób przy stole i będziemy się uśmiechać z makiem między zębami juz sobie wyobrazilam ten widok uwielbiam mak w ciescie....ale najgorsze jest to, ze ten mak potrafi wchodzic tam gdzie nie trzeba i czesto jestem zmuszona do odmowienia zjedzenia a jaka pozniej jestem na siebie o to wsciekla..zeby odmowic sobie przyjemnosci ze wzgledu na usmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.10.2013 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Hej Aga....miłego weekendu i świetnej imprezki życzę Dziękuję i wzajemnie Beatko Agawi albo mamy tę samą mamę albo obie mamy Jadzie :D Ale jaja:lol2: Jednak nie Venusko- moja ma na imię Teresa:D Ale obie panie świętuje jednego dniahttp://forum.barcis.pl/images/smilies/zabawa.gif weź lepiej musakę zrób ja już po ostatniej wieczerzy z nią i kurde zjadłabym jeszcze Musakę mówisz? Ciekawe co na to goście:D Zrobisz następną za tydzień:yes:Na drugi dzień jest jeszcze lepsza, co nie? ja mojej zrobiłam tort makowo-pomarańczowy z kremem z mascarpońca i śmietany 30% sama chciała! Rety ale frykasy:jawdrop:http://forum.barcis.pl/images/smilies/oblizuje.gif Muszę kiedyś ukraść przepis od Ciebie:yes: 10 osób przy stole i będziemy się uśmiechać z makiem między zębami :rotfl: Będziecie mieć za to wprawę przed świątecznym makowcem:lol2: W takim razie miłego biesiadowania i całusy dla mamy:hug: juz sobie wyobrazilam ten widok Ja też:lol2: uwielbiam mak w ciescie....ale najgorsze jest to, ze ten mak potrafi wchodzic tam gdzie nie trzeba i czesto jestem zmuszona do odmowienia zjedzenia a jaka pozniej jestem na siebie o to wsciekla..zeby odmowic sobie przyjemnosci ze wzgledu na usmiech Melisko jedyne wyjście to nosić ze sobą szczoteczkę do zębów:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 ja mojej zrobiłam tort makowo-pomarańczowy z kremem z mascarpońca i śmietany 30% sama chciała! 10 osób przy stole i będziemy się uśmiechać z makiem między zębami juz sobie wyobrazilam ten widok uwielbiam mak w ciescie....ale najgorsze jest to, ze ten mak potrafi wchodzic tam gdzie nie trzeba i czesto jestem zmuszona do odmowienia zjedzenia a jaka pozniej jestem na siebie o to wsciekla..zeby odmowic sobie przyjemnosci ze wzgledu na usmiech No, Venuska mnie tak dziś załatwiła Na stół wjechał tort makowy, odmówić oczywiście nie umiałam Siedzę, grzebię tym jęzorem w zębach... pytam - mam? Nie, nie, skąd Wsiadam do auta, patrzę w lusterko i myślę sobie - o ty Venusko Oczywiście musiało się jedno ziarenko ostać na uzębieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.10.2013 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Ale się uśmiałam Madzia No jak nic trza szczoteczkę nosić przy sobie:rotfl: No ale chociaż sobie pojadłaś:wiggle:A Ty już zdrowa biedulko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Tak sobie z tym zdrówkiem Ale żyć trzeba Poważnie, ostrzegam - do Venuski bez szczoteczki nie ma co:no: Jeszcze złośliwie lustra w ubikacji nie zawiesili, żeby gość-bidulek nie mógł tego sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.10.2013 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Tak sobie z tym zdrówkiem Ojjj to niedobrze:confused: Poleż sobie jeszcze w weekend:hug: Ale żyć trzeba :D Jeszcze złośliwie lustra w ubikacji nie zawiesili, żeby gość-bidulek nie mógł tego sprawdzić No to już szczyt szczytów:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.10.2013 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 U Ciebie wesoło jak za dawnych czasów Miłego weekendu Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 :lol2: tylko ze dziewczyny ta szczoteczka to tez nie w kazdy zakamarek zeba wejdzie... polecam jeszcze nitke dentystyczna :lol2: Dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.10.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Mmelisa, no bez lustra, to i nitka nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Mmelisa, no bez lustra, to i nitka nie pomoże jak bateria przy umywalce jest w chromie to sie jakos uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.10.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 o, nie wpadłam na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts