Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no ale w komorce mozna sie zobaczyc rowniez... ustawiasz aparat do robienia zdjec w swoim kierunkeęu i widzisz siebie doooa9*skonale :lol2:

No nie wytrzymam "męska szowinistyczna świnia"Aga oczyszczacz sprawuję się ok.Jako że tyram cały tydzień to testuję go w sobotę .Nie mam na kogo zwalić sprzątania.Mąż się miga ,syn na studiach w mieście łodzi,a zwierzyniec tylko bałagani.Pocieszające jest to że chociaż na czas porządków chowają się po kątach.Meble mają dziewęć lat i nie ma mowy o raklamacji.Pozdrawiam .

Jestem i ja http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/d058.gif

Anooooo dziewczyny dobrego humoru nigdy nie za wiele :D

Jaki poniedzialek takio caly tydzien, wiec zycze Wam udanego poniedzialku...niech sprawy ktore maja byc zalatwione beda i usmiech z waszej twarzy niech nie znika :lol:

Jaki poniedzialek takio caly tydzien

Taaa, to zaje...fajnie:rolleyes:

Wstaje rano.... pada snieg:jawdrop: Wsiadam w samochod, a tu mi cus sprzeglo nie tak "chodzi". Na poczatku jeszcze jakos jechalam, ale po kilku km wrzucenie biegu juz z cudem graniczylo. Samochod u mechanika:bash:

A jak Wam minal dzien kobitki?:rotfl:

Jak tam Agus po weekendzie?

noooo zajefajnie :bash::bash:

ja sie tak zagadalam z corka, jak pranie nastwaialam ze nie zamknelam bebna... tylko klape gorna i walczylam pranie:bash: nie musze nic mowic jakie strzelanie bylo.... moj M po dlugim kombinowaniu jakos obrocil beben i zrobil go...ale po pol godz prania dalej strzelalo, stukalo, szumialo:bash:

moj automat od lat 7 ktory dzialal bez problemu nagle przez moje zagapienie chce isc na emeryture:cry: :mad:

poki co jeszcze nie kupuje nic nowego..zobacze jak bedzie to jutro wygladac...

Hej Melisko:hug:

zdążyłam tylko doczytać o Twojej pralce:eek: Przykro mi:(

Mam nadzieję, ze jednak jeszcze trochę Ci podziała:hug:

Nam też się kiedyś to zdarzyło z pralka ładowaną od góry- wyrwało bęben, ale na szczęście była na gwarancji i nam wymienili na nowy.

U nas sam się jakoś otworzył:bash:

Nie mam dzisiaj weny do pisania:sick: także nie wiem, czy będziesz miała co rano czytać:lol2:

Dobrej nocki kochana:bye:

Dziewczynki odpiszę zbiorowo, bo o nic konkretnego nie pytałyście, tylko sobie fajnie gadałyście:wiggle:

Pośmiałam się - patent na szminkę barbe mnie zabił:rotfl:

U nas weekend szybko przeleciał- w sobotę udana impreza, a w niedzielę odpoczynek, a po południu szukanie prezentu dla chrześnicy lubego:bash:

Brownie wyszło super jak zawsze.:)

Dzisiaj było bardzo ciepło, ale co chwila padało- może dlatego tak mi łeb pęka:sick:

W weekend był w nocy chyba niezły mrozek po wieczornym deszczu, bo oto jakie malunki znalazłam na szybie:o

http://img138.imageshack.us/img138/4189/00t1.jpg

Ja też Wam wszystkim życzę udanego tygodnia i będą Was odwiedzać sukcesywnie, bo dzisiaj nie dałam rady być u wszystkich:hug:

No i trzymam kciuki za samochód Tereski i pralkę Meliski :hug:

A teraz już lecę, bo padam http://www.millan.net/minimations/smileys/mornincoffee.gif

Edytowane przez agawi74

Zapomniałam napisać- luby odebrał dzisiaj od kuriera paczkę z garnkami:wave:

Powiedział, ze są super:wiggle: i że zrobił z chłopakami z firmy próbę generalną gotując parówki:rotfl::rotfl:

:wave::wave::wave::wave:

to kiedy je do mnie przeslesz;) :D test meza i kolegow udany...nie wazne ze padlo na parowki :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Hello Melisko:hug:

ja Ci dam fotomontaż:evil: To ja po nocach robię foty, żeby uwiecznić piękno natury:lol2:

2 lata temu tez pokazywałam taką sesyjkę:yes:

Jak tam pralka?:)

o retyyyy powaznie :jawdrop:

wiesz, nie testowalam dzisiaj pralki..jak o godz 9:30 z domu wyruszylam tak wrocilam o 15... pozniej szybko za obiad... po corke po 16 do szkoly i dopiero wtedy zjadlam ja cos... bo wczesniej nie zdazylam... i sobie zasiadlam do lapka ;)

a lazikowalam sobie po sklepikach :cool::lol2::lol2: