barbe-cue 19.10.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 A ja się pytam, dlaczego w komórkach nie ma z tyłu lusterka? Widać, że jakaś męska szowinistyczna świnia projektowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 19.10.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 ... Ale na szczęście w Krainie Kwitnącej Wiśni już się nad tym głowią.Mam nadzieję, że to cacko będzie bardziej popularne, niż to: http://static.fishki.pl/static/posts/53/53747/foto_74693d014584f8684981b32d88fb683a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 A ja się pytam, dlaczego w komórkach nie ma z tyłu lusterka? Widać, że jakaś męska szowinistyczna świnia projektowała. no ale w komorce mozna sie zobaczyc rowniez... ustawiasz aparat do robienia zdjec w swoim kierunku i widzisz siebie doooskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajar26 19.10.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 no ale w komorce mozna sie zobaczyc rowniez... ustawiasz aparat do robienia zdjec w swoim kierunkeęu i widzisz siebie doooa9*skonale No nie wytrzymam "męska szowinistyczna świnia"Aga oczyszczacz sprawuję się ok.Jako że tyram cały tydzień to testuję go w sobotę .Nie mam na kogo zwalić sprzątania.Mąż się miga ,syn na studiach w mieście łodzi,a zwierzyniec tylko bałagani.Pocieszające jest to że chociaż na czas porządków chowają się po kątach.Meble mają dziewęć lat i nie ma mowy o raklamacji.Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.10.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Hej Aguś, jaki tu ruch sie zrobił i wesoło Na prezentacje pandorki sie nie załapałam, buu:( ale za to gary pikne i reprezentacyjne są buziaki http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.10.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Aga, U ciebie jak zwykle wesoło. Obśmiałam się jak norka, humor mi się poprawił, może ten poniedziałek nie będzie taki zły? Miłego tygodnia Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Jestem i ja http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/d058.gif Anooooo dziewczyny dobrego humoru nigdy nie za wiele Jaki poniedzialek takio caly tydzien, wiec zycze Wam udanego poniedzialku...niech sprawy ktore maja byc zalatwione beda i usmiech z waszej twarzy niech nie znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.10.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 AMENt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 21.10.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Jaki poniedzialek takio caly tydzien Taaa, to zaje...fajnie:rolleyes: Wstaje rano.... pada snieg:jawdrop: Wsiadam w samochod, a tu mi cus sprzeglo nie tak "chodzi". Na poczatku jeszcze jakos jechalam, ale po kilku km wrzucenie biegu juz z cudem graniczylo. Samochod u mechanika:bash: A jak Wam minal dzien kobitki? Jak tam Agus po weekendzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 noooo zajefajnie :bash: ja sie tak zagadalam z corka, jak pranie nastwaialam ze nie zamknelam bebna... tylko klape gorna i walczylam pranie:bash: nie musze nic mowic jakie strzelanie bylo.... moj M po dlugim kombinowaniu jakos obrocil beben i zrobil go...ale po pol godz prania dalej strzelalo, stukalo, szumialo:bash: moj automat od lat 7 ktory dzialal bez problemu nagle przez moje zagapienie chce isc na emeryture:cry: poki co jeszcze nie kupuje nic nowego..zobacze jak bedzie to jutro wygladac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.10.2013 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Hej girlsy http://www.millan.net/minimations/smileys/grouphugg.gif Rety co się tutaj działo jak mnie nie było:lol::lol2: Zaraz spróbuję odpisać na posty, choć głowa mnie coś dzisiaj boli:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 no zeszzz dopiero wtedy jak ja juz musze mykac poczytam jutro jak zlapie wolna chwilke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.10.2013 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Hej Melisko zdążyłam tylko doczytać o Twojej pralce:eek: Przykro mi:( Mam nadzieję, ze jednak jeszcze trochę Ci podziała:hug: Nam też się kiedyś to zdarzyło z pralka ładowaną od góry- wyrwało bęben, ale na szczęście była na gwarancji i nam wymienili na nowy. U nas sam się jakoś otworzył Nie mam dzisiaj weny do pisania:sick: także nie wiem, czy będziesz miała co rano czytać Dobrej nocki kochana:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.10.2013 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 (edytowane) Dziewczynki odpiszę zbiorowo, bo o nic konkretnego nie pytałyście, tylko sobie fajnie gadałyście:wiggle: Pośmiałam się - patent na szminkę barbe mnie zabił U nas weekend szybko przeleciał- w sobotę udana impreza, a w niedzielę odpoczynek, a po południu szukanie prezentu dla chrześnicy lubego:bash: Brownie wyszło super jak zawsze. Dzisiaj było bardzo ciepło, ale co chwila padało- może dlatego tak mi łeb pęka:sick: W weekend był w nocy chyba niezły mrozek po wieczornym deszczu, bo oto jakie malunki znalazłam na szybie:o http://img138.imageshack.us/img138/4189/00t1.jpg Ja też Wam wszystkim życzę udanego tygodnia i będą Was odwiedzać sukcesywnie, bo dzisiaj nie dałam rady być u wszystkich:hug: No i trzymam kciuki za samochód Tereski i pralkę Meliski A teraz już lecę, bo padam http://www.millan.net/minimations/smileys/mornincoffee.gif Edytowane 21 Października 2013 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.10.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Hejeczka ja tez tak na momencik...bo musze skomentowac zdjecie okna... to fotomontaz prawda? albo wynalezione w necie gdzies? bo rysunek taki dokladniutki ze jestem sklonna powiedziec, ze to jakas naklejkia nie mroz buziaki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.10.2013 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Hello Melisko ja Ci dam fotomontaż To ja po nocach robię foty, żeby uwiecznić piękno natury:lol2: 2 lata temu tez pokazywałam taką sesyjkę Jak tam pralka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.10.2013 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Zapomniałam napisać- luby odebrał dzisiaj od kuriera paczkę z garnkami:wave: Powiedział, ze są super:wiggle: i że zrobił z chłopakami z firmy próbę generalną gotując parówki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.10.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 W weekend był w nocy chyba niezły mrozek po wieczornym deszczu, bo oto jakie malunki znalazłam na szybie:o :eek: piękne Aguś, nie padaj:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.10.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Zapomniałam napisać- luby odebrał dzisiaj od kuriera paczkę z garnkami:wave: Powiedział, ze są super:wiggle: i że zrobił z chłopakami z firmy próbę generalną gotując parówki:rotfl: :wave::wave: to kiedy je do mnie przeslesz;) test meza i kolegow udany...nie wazne ze padlo na parowki :lol2::lol2: Hello Melisko ja Ci dam fotomontaż To ja po nocach robię foty, żeby uwiecznić piękno natury:lol2: 2 lata temu tez pokazywałam taką sesyjkę Jak tam pralka? o retyyyy powaznie wiesz, nie testowalam dzisiaj pralki..jak o godz 9:30 z domu wyruszylam tak wrocilam o 15... pozniej szybko za obiad... po corke po 16 do szkoly i dopiero wtedy zjadlam ja cos... bo wczesniej nie zdazylam... i sobie zasiadlam do lapka a lazikowalam sobie po sklepikach :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.10.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 dla garów, nich sie spisują na medal i gotują na mientko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts