narendil 22.10.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Aga, zachwyciłabym się wzorem, gdyby nie świadomość co on oznacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.10.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Aga, zachwyciłabym się wzorem, gdyby nie świadomość co on oznacza tjaaaa zima sie zbliza wielkimi krokami az mi ciary po plecach przeszly grrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.10.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Matuniu....Aga....coś pięknego Faktycznie wygląda jak fotomontaż A garnki...niech się spisują nie tylko z parówkami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.10.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Matuniu....Aga....coś pięknego Faktycznie wygląda jak fotomontaż A garnki...niech się spisują nie tylko z parówkami:D juz ja dopilnuje ze beda tam nie tylko parowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.10.2013 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 :eek: piękne Aguś, nie padaj:hug: Dzięki Vesi to kiedy je do mnie przeslesz;) Już jutro- w końcu jedne dzień powinien mi wystarczyć do testowania:rotfl: test meza i kolegow udany...nie wazne ze padlo na parowki :lol2::lol2: No coś Ty Melisko- przecież to był żart :lol2::lol2: Po pierwsze luby dobrze wie, co by go spotkało, gdyby zrobił test beze mnie:D a po drugie parówek nie jadamy:D o retyyyy powaznie Niom:yes: a lazikowalam sobie po sklepikach :lol2: I co wyłazikowałaś? dla garów, nich sie spisują na medal i gotują na mientko Dzięki bardzo najważniejsze jest to mientko Aga, zachwyciłabym się wzorem, gdyby nie świadomość co on oznacza Aniu, mam te same mieszanie uczucia co Ty:rotfl: tjaaaa zima sie zbliza wielkimi krokami az mi ciary po plecach przeszly grrrr Mnie też U Was pewnie zimy mroźniejsze, co Melisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.10.2013 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Matuniu....Aga....coś pięknego Faktycznie wygląda jak fotomontaż A garnki...niech się spisują nie tylko z parówkami:D Dzięki Beatko podwójne:hug: juz ja dopilnuje ze beda tam nie tylko parowki Ty mała złośnico:P:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.10.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Ty mała złośnico:P:evil: mala a jaka kochana..no nic tylko wytarmosic za policzki i wycalowac :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.10.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Czort musakowy się wita:bye: Lusterka są w telefonach, ja mam w htc taki myk:yes: To kiedy saganecki będę mogła podziwiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.10.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Magda no wiesz, zeby naszymi betonami gardzic:mad: Sorrki nie Mogie edytowac, w obciagu jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.10.2013 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 mala a jaka kochana..no nic tylko wytarmosic za policzki i wycalowac :lol2: No to tarmoszę i całujęhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/cacy.gif http://emoty.blox.pl/resource/friends.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.10.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Ona jest niemożliwa:rotfl::rotfl: Mmeliska oczywiście:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.10.2013 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Czort musakowy się wita:bye: Lusterka są w telefonach, ja mam w htc taki myk:yes: To kiedy saganecki będę mogła podziwiać? Hej Justyś Saganecki postaram się cyknąć wieczorem:) Magda no wiesz, zeby naszymi betonami gardzic:mad: Sorrki nie Mogie edytowac, w obciagu jestem;) :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.10.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Sorrki nie Mogie edytowac, w obciagu jestem;) to ja o nic juz nie pytam :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.10.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 eh miałam wam odpowiedzieć za minetę lub dwie ale się zeszło :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.10.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 to ja o nic juz nie pytam :rotfl: I ja też :rotfl: eh miałam wam odpowiedzieć za minetę lub dwie ale się zeszło :P Venusko, Ty tez jesteś nie do podrobienia:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.10.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Dziewczynki, garnki są cudnehttp://www.millan.net/minimations/smileys/flirtysmile3.gif Dla mnie oczywiście, żeby zaraz się jakaś dyskusja nie rozpętała:rotfl: Są dość ciężkie, mega porządnie wykonane, a kolor to kakao na gorąco Fotki jutro, bo dzisiaj już nie mam siły. Postaram się zrobić za dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.10.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Bardzo, ale to bardzo sie ciesze, ze sie podobaja Tobie i z mila checia bede chciala je zobaczyc na zdjeciach..bo to co na necie, to pewnie nie odzwierciedla tego co w realu... bo katalogi tez maja swoje polepszacze nooo w koncu udalo mi sie normalnie odpowiedziec na post bez wyskokow, ktore ostatnio czesto mnie lapia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.10.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 nooo w koncu udalo mi sie normalnie odpowiedziec na post bez wyskokow, ktore ostatnio czesto mnie lapia:lol2: :rotfl: Melisko, garnki - o dziwo- bardzo przypominają te ze zdjęć katalogowych. Może kolor jest ciut inny, ale reszta się zgadza:wiggle: Ciekawe jak się będzie w nich gotowało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.10.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 :rotfl: Melisko, garnki - o dziwo- bardzo przypominają te ze zdjęć katalogowych. Może kolor jest ciut inny, ale reszta się zgadza:wiggle: Ciekawe jak się będzie w nich gotowało:rolleyes: a jednak zrobiłam ten odskok co nie? noszzzzz...nawet małym druczkiem...a musiałam z miłą chęcią zaspokoiłabym twoją ciekawość ..ale niech będzie... w końcu to ty je kupiłaś nie ja.. więc ugotuj jutro obiadek i daj znać... ale fajnie było sobie pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.10.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 okiiii ja zmykam... z rańca pobudka i nie chce mieć zapałek pod oczy wciskanych... dzisiaj jechałam 3km w korku... ten odcinek, co akurat szybko pokonuję, jechałam przez pół godziny... jutro muszę o te 15minut prędzej z domu wyjechać dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts