agawi74 22.10.2013 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 a jednak zrobiłam ten odskok co nie? noszzzzz...nawet małym druczkiem...a musiałam Nie byłabyś sobą :lol2: z miłą chęcią zaspokoiłabym twoją ciekawość ..ale niech będzie... w końcu to ty je kupiłaś nie ja.. więc ugotuj jutro obiadek i daj znać... Oj nie wiem, czy jutro- najpierw muszę je wsadzić do zmywarki. W weekend też nie wypróbuję, bo luby ma urodziny i robią imprezkę razem ze szwagrem o dzień młodszym:cool: ale fajnie było sobie pomarzyć marzenie się spełniają okiiii ja zmykam... z rańca pobudka i nie chce mieć zapałek pod oczy wciskanych... dzisiaj jechałam 3km w korku... ten odcinek, co akurat szybko pokonuję, jechałam przez pół godziny... jutro muszę o te 15minut prędzej z domu wyjechać dobranoc W takim razie dobrej nocki kochana i trzymam kciuki za brak korków:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.10.2013 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Hello, Pokazuję gary:) Seria Vitaliano, czyli nazwa adekwatna do tytułu wątku:rotfl: http://img34.imageshack.us/img34/7315/zyng.JPG http://img546.imageshack.us/img546/6024/75px.jpg http://img593.imageshack.us/img593/6708/7upi.jpg No i jak Wam się podobają?:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.10.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 cudne uwielbiam gary ..te wygladaja tak porządnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.10.2013 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Dzięki ivy Sa porządne i mega ciężkie:o Też lubię gotować Gdzieś zniknęła mi Twoja galeria:confused: Mam nadzieję, ze nie usunęłaś... edit- już znalazłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.10.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Nie myślałam, że jeszcze mnie coś tak zachwyci... ale ten Twój kąt kuchenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.10.2013 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Gosiu mua mua http://forum.barcis.pl/images/smilies/buzki.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/buzki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.10.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Kochana, gary jak się patrzy... ...i nawet kolor szafki w tym ślicznym kąciku, jakiś podobny do mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 23.10.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Naczynia cudne...takie solidne-na pewno długo ci posłużą do gotowania:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.10.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Oooooo żeszzzzz w mordę jeża :jawdrop: po napisaniu tego powyżej, cofnęłam się na górę żeby zobaczyć je jeszcze raz i nie uwierzysz... ciary mnie przeszyły aż sie cała zatrzęsłam ...tak jak piesek lub kotek po kąpieli są piekne..boskie... ja też chce takie w kwietniu mam urodziny...kto mi je kupi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 23.10.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Oooooo żeszzzzz w mordę jeża :jawdrop: po napisaniu tego powyżej, cofnęłam się na górę żeby zobaczyć je jeszcze raz i nie uwierzysz... ciary mnie przeszyły aż sie cała zatrzęsłam ...tak jak piesek lub kotek po kąpieli są piekne..boskie... ja też chce takie w kwietniu mam urodziny...kto mi je kupi??? do kwietnia jeszcze sporo czasu-proponuję już dziś-robimy zrzutkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.10.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 do kwietnia jeszcze sporo czasu-proponuję już dziś-robimy zrzutkę o tym tez sobie Ulenka pomyslalam dlatego napisalam.. a to beda takie nie byle jakie urodziny..okragle...wiec prezent akuratny bo ja co roku ur nie obchodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 23.10.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 o tym tez sobie Ulenka pomyslalam dlatego napisalam.. a to beda takie nie byle jakie urodziny..okragle...wiec prezent akuratny bo ja co roku ur nie obchodze... czyżbyś 20 lat kończyła?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.10.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 tjaaaa :lol2::lol2: to sama bym dzieckiem byla gdybym moja corke urodzila oj Ula Ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.10.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 (edytowane) Hej Aguś....garnki rewelacyjne...piękny kolorek! Powiem ci, że też mam niemieckie gary...no nie tak piękne jak twoje ale solidne, i cięęężkie jak cholera:D Uwielbiam je....są dobrej jakości....jeśli pozwolisz to wkleję ci fotki dla zobrazowania (potem usunę) właśnie robi się sosik grzybowy:D tej firmy... http://eco-vital.pl/naczynia/ Edytowane 23 Października 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.10.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Aguś wiedziałam ,kiedy Cie odwiedzić ...:wiggle:takie cudne gary,,,wyglądają na megaporzadne i masywne ,a jednocześnie mają ciekawy design...kolorek mi się bardzo podoba... nadają się do gotowania na płycie indukcyjnej? Pozdrawiam serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.10.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Beauty... jest rysunek pod garnkiem, ze sie nadaja dlatego o nie tak walcze...co by dostac na urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 23.10.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Hej Aga- garnki super! pewnie już wcześniej pisałaś ale nie bardzo mam czas się wracać więc skrobnij proszę czy kupiłaś w PL i jeśli można znać cenę.. Silit to b. dobra firma- mam woka i maly rondelek i sprawują się super. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.10.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Hej dziewuszki. jestem i zaraz zabieram się za odpisywanie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.10.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Kochana, gary jak się patrzy... ...i nawet kolor szafki w tym ślicznym kąciku, jakiś podobny do mojego Hej Amtluś, cieszę się, że moje gary wyciągnęły Cię z ukrycia:D Kolorek mamy podobny, prawda:yes: Jak Ci idzie urządzanie? Naczynia cudne...takie solidne-na pewno długo ci posłużą do gotowania:yes: Dziękuję Ula:wiggle:Nie wiem czy wystarczą do końca życia, ale na pewno przez najbliższe 15 lat nie zamierzam ich wymieniać Oooooo żeszzzzz w mordę jeża :jawdrop: po napisaniu tego powyżej, cofnęłam się na górę żeby zobaczyć je jeszcze raz i nie uwierzysz... ciary mnie przeszyły aż sie cała zatrzęsłam ...tak jak piesek lub kotek po kąpieli są piekne..boskie... ja też chce takie w kwietniu mam urodziny...kto mi je kupi??? Melisko Ty jesteś niemożliwa:lol2: Piesek po kąpieli:lol2: Dzięki kochana:hug: Molestuj M o prezent urodzinowy- masz jeszcze trochę czasu:yes: A na serio jak chcesz, to podam Ci namiar na sklep, z którego zamawiałam- bezpośrednio z Niemiec. Cena jest bardzo dobra- znacznie taniej niż w PL. Sprawdź jeszcze u siebie. do kwietnia jeszcze sporo czasu-proponuję już dziś-robimy zrzutkę Hmm, to musiałaby być pokaźna zrzuta o tym tez sobie Ulenka pomyslalam dlatego napisalam.. a to beda takie nie byle jakie urodziny..okragle...wiec prezent akuratny bo ja co roku ur nie obchodze... Ooo, szykuje się imprezka:D Czy jestem już zaproszona? :lol: czyżbyś 20 lat kończyła?;) No pewnie, zę 20:lol2: Na więcej nie wygląda:no: tjaaaa :lol2::lol2: to sama bym dzieckiem byla gdybym moja corke urodzila oj Ula Ula No co, medycyna idzie na przód:lol2::lol2: Hej Aguś....garnki rewelacyjne...piękny kolorek! Powiem ci, że też mam niemieckie gary...no nie tak piękne jak twoje ale solidne, i cięęężkie jak cholera:D Uwielbiam je....są dobrej jakości....jeśli pozwolisz to wkleję ci fotki dla zobrazowania (potem usunę) właśnie robi się sosik grzybowy:D tej firmy... http://eco-vital.pl/naczynia/ Hej Beatko, chyba usunęłaś fotki... Juz mi podawałaś tą firmę- jest mega droga:jawdrop: 9 tys za komplet? Czy one są tytanowe? Tylko to tłumaczyłoby ich cenę Smacznych grzybków:D Aaa i dzięki za gary:hug: Aguś wiedziałam ,kiedy Cie odwiedzić ...:wiggle:takie cudne gary,,,wyglądają na megaporzadne i masywne ,a jednocześnie mają ciekawy design...kolorek mi się bardzo podoba... nadają się do gotowania na płycie indukcyjnej? Pozdrawiam serdecznie!! Hej druga Beatko Dzięki stokrotne:hug: Są bardzo cięzkie i mam nadzieję, zę porządne. W każdym razie ich wykonanie jest idealne. Długo szukałam i znalazłam:) One są przede wszystkim dedykowane na płytę Nadają się też do piekarnika. Co słychać u Ciebie? Ostatnio rzadko zaglądasz.... Beauty... jest rysunek pod garnkiem, ze sie nadaja dlatego o nie tak walcze...co by dostac na urodziny :yes: Hej Aga- garnki super! pewnie już wcześniej pisałaś ale nie bardzo mam czas się wracać więc skrobnij proszę czy kupiłaś w PL i jeśli można znać cenę.. Silit to b. dobra firma- mam woka i maly rondelek i sprawują się super. pozdrawiam Dzięki Fra Bardzo dziękuję. Garnki sprowadziłam, bezpośrednio z Niemiec - cały zestaw + dodatkowa patelnia kosztował 504 euro, więc jest to mniej więcej połowa ceny, którą trzeba zapłacić u nas:jawdrop: Zaraz podam namiar tutaj, bo widzę, ze kilka osób będzie jest zainteresowanych:D Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.10.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Beauty... jest rysunek pod garnkiem, ze sie nadaja dlatego o nie tak walcze...co by dostac na urodziny Melisko ,dzięki za odp...nie zauważyłam ,bo okularków na nosie nie miałam:cool:...podziwiałam tylko duże obrazki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts