bogumil 23.10.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Aguś...tytanowe....ja po znajomości zakupiłam ciut taniej:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 23.10.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Fjuuu... gary rewelacja http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.10.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Melisko ,dzięki za odp...nie zauważyłam ,bo okularków na nosie nie miałam:cool:...podziwiałam tylko duże obrazki:D :D Aguś...tytanowe....ja po znajomości zakupiłam ciut taniej:p Tak myślałam. Farciara :pAle tytanowe nie nadają się na indukcję. Miałam tytanową patelnię w starym mieszkaniu na kuchnię ceramiczną i musiałam ją komuś sprezentować Fjuuu... gary rewelacja http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b015.gif A dziękuję Pani:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.10.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 (edytowane) Uwaga dla chętnych- podaję namiar na garnki Silit w bardzo dobrej cenie. Sklep też sprawdzony:) Aaa i przesyłka z tego sklepu jest bardzo tania tylko- 10 euro. Czekałam 4 dni na dostawę, ale tylko dlatego, ze w międzyczasie był weekend. Edytowane 23 Października 2013 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.10.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 ehh z cena garnkow widze tak samo jak z gresem.... Przegladalam dzisiaj Villeroy& boch kolekcja Bernina i bardziej opalca mi sie pojechac do Niemiec niz w PL kupowac juz z moim skarbem obcykujemy sobie kwestie takiego wyskoku.. bo sie oplaca jak nic! U mnie (w NO) Agus takie garnki to graniczenie z cudem ... na moje noze jeszcze czekam! a niby wyslane zostaly w czwartek! jak jutro nie dostane info o tym ze moge po nie jechac na poczte to dzwonie..normalnei zrobie im rabmaras i nie bedzie zmiluj sie:mad: dziekuje za namiary na garnki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.10.2013 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Melisko nie ma za co:hug: Mam nadzieję, ze skorzystasz:wiggle: W PL większości rzeczy się nie kalkuluje kupować niestety... A szkoda. Nie wiem na co liczą te wszystkie sklepy i jak się utrzymują. W dzisiejszych czasach to nie problem zamówić coś zza granicy w dużo lepszej cenie:) Co z Tymi nożami? Mam nadzieję, ze jutro będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.10.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 tez mam taka nadzieje, bo sie wsciekne! od zamowienia mialy byc w ciagu 5dni... minal miesiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.10.2013 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 tez mam taka nadzieje, bo sie wsciekne! od zamowienia mialy byc w ciagu 5dni... minal miesiac Melisko, to działaj- nie możesz poprosić o jakieś potwierdzenie nadania? To może nie być wina poczty, tylko nadawcy, który wcale tej przesyłki nie wysłał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.10.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Melisko, to działaj- nie możesz poprosić o jakieś potwierdzenie nadania? To może nie być wina poczty, tylko nadawcy, który wcale tej przesyłki nie wysłał niby dali mi ostatnio jakis nr z nadania, ale jak sprawdzalam to nie ma tego nr'u w systemie. jutro zadzwonie bo sie gotuje... to ze kupilam okazyjnie.. nie znaczy ze podaruje:mad: to tak jak twoje garnki..podarowalabys? watpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.10.2013 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 No pewnie, ze bym nie podarowała:bash: Melisko, może wyślij maila z prośbą o zwrot kasy, bo towaru brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.10.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 jutro napisze do nich i zadzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.10.2013 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Koniecznie, trzymam kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.10.2013 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Aga, Gary super. Ja nadal gotuję w starych... Jeszcze trochę a zacznę myśleć, że nie ma sensu ich wymieniać .... Zazdraszczam kolejnego odhaczenia na liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.10.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Hej Amtluś, cieszę się, że moje gary wyciągnęły Cię z ukrycia:D Nie z ukrycia wyciągnęły, tylko z podróży wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.10.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Agawi idąc śladem ,,Twoich" garnków znalazłam odkamieniacz - masz taki? Czy nie wystarczy taka ,,zwykła" stalowa wata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Koniecznie, trzymam kciuki:) wyslalam do nich email... cos w tym stylu: "czesc. nadal nie otrzymalam od was mojego zamowienia. Numer przesylki jaki zostal podany jest zly, nie mozna go odnalezc w systemie. Jak dlugo mam jeszcze czekac na przesylke? Informacja przy zakupie byla inna niz to co sie teraz dzieje. chce otrzymac od was kopie potwierdzenia nadania wysylki " poki co lagodnie... teraz czekam na odp z ich strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.10.2013 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Aga, Gary super. Ja nadal gotuję w starych... Jeszcze trochę a zacznę myśleć, że nie ma sensu ich wymieniać .... Zazdraszczam kolejnego odhaczenia na liście Dzięki Anulka Na serio nie kupiłaś nowych? Byłam pewna, ze tak. Pamiętam jak razem szukałyśmy na wiosnę W takim razie teraz Twoja kolej:yes: Nie z ukrycia wyciągnęły, tylko z podróży wróciłam Aaaaa z podróży:) A z dalekiej? Agawi idąc śladem ,,Twoich" garnków znalazłam odkamieniacz - masz taki? Czy nie wystarczy taka ,,zwykła" stalowa wata Gosiu z miłą chęcią bym Ci pomogła, ale na odkamieniaczach się nie znam.... Jeżeli już to odkamieniam czajnik to zwykłą solą kuchenną- pomaga. A do ekspresu ciśnieniowego kiedyś kupiłam coś takiego http://www.euro.com.pl/odkamieniacze/saeco-entkalker.bhtml Może jeszcze dziewczyny się wypowiedzą wyslalam do nich email... cos w tym stylu: "czesc. nadal nie otrzymalam od was mojego zamowienia. Numer przesylki jaki zostal podany jest zly, nie mozna go odnalezc w systemie. Jak dlugo mam jeszcze czekac na przesylke? Informacja przy zakupie byla inna niz to co sie teraz dzieje. chce otrzymac od was kopie potwierdzenia nadania wysylki " poki co lagodnie... teraz czekam na odp z ich strony No i co odpowiedzieli? Mam nadzieję, z jakieś konkrety, bo jak nie:evil: Ja nie byłabym już dzisiaj taka dla nich miła:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 co odpowiedzieli? znasz angielski to ci wkleje calosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.10.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 U nas też kamień straszny się osadza....zakamieniona woda jak nie wiem, ale ja tak jak Aga.....solą lub octem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 24.10.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Nooo cena garnkow faktycznie korzystna:) tye , że na namiar się nie zalapalam:bash: wrzucisz mi proszę na priv bo niestety rzadko ostatnio zaglądam na forum.. dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts