Fra 24.10.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Agus sorki .. ależ ja kretynka jestem:bash:, oczywiście już znalazłam - na szybko pomyslalam, że usunęlas , nie wpadłam, że trzeba w to kiliknąć dzieki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Agawi!!!! HELP Pokazalam mezusiowi te garnki i cene ze strony oraz ta ile w PL.... kazal mi zamowic!!!! pytanie moje czarne czy czerwone???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 sklaniam sie ku czarnym... ciekawi mnie jedno... czy uszy od garnkow lub pokrywy nagrzewaja sie podczas gotowania? czy tez swobodnie mozna zlapac je i nie oparzyc sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.10.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Ależ wiadomość Mmelisko....SUPER!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Ależ wiadomość Mmelisko....SUPER!!!! niom...sama w szoku jestem ja tylko pokazalam mojemu zdjecia i ceny...ani slowa ze chcialabym, a on do mnie to kup, zamow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 24.10.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Czarne na pewno. Ale super cieszę się z Tobą:wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 i pyta czy juz je zamowialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.10.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Hej dziewczyny, nie mam siły dzisiaj tu długo pisać... Fra bardzo się cieszę, ze pomogłam:hug: I co zamawiasz? Melisko to cudowna wiadomość:wave: Masz super męża:yes: Kolor, hmmm chyba czarne, chociaż czerwień też jest kusząca. Uchwyty nie nagrzewają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 ciekawe czy do NO wysylaja? mialam zamawiac, ale wstrzymam sie i chyba zadzwonie do nich jutro i zapytam co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.10.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Melisko zaraz przyjdę do Ciebie- na ich stronie jest lista krajów do których wysyłają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 28.10.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Hej dziewczyny, nie mam siły dzisiaj tu długo pisać... Fra bardzo się cieszę, ze pomogłam:hug: I co zamawiasz? Melisko to cudowna wiadomość:wave: Masz super męża:yes: Kolor, hmmm chyba czarne, chociaż czerwień też jest kusząca. Uchwyty nie nagrzewają się Hej Aga - no myślę intensywnie.. niestety mój m. powiedział co innego niż meliski tj , to znaczy,, najpierw skończ wcześniejsze tematy" a potem się za garnki bierz;) a wcześniejsze to mi.in. drzwi, lustra i takie tam:rolleyes: melisko- czarne super:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.10.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 taak wiem... dzisiaj dostalam rach na auto moje wiec z zamowieniem musze czekac do 15tego :bash: oby cena sie nie zmienila bo sie zarycze niestety moglabym ze 3 komplety kupic a tak... przeklete oplaty w NO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.11.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Agussss zyjesz? tak przelotnie przed snem... przyszlam lapka pomachac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.11.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ja już od tygodnia sie zastanawiam gdzies Ty? tesknimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.11.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ja już od tygodnia sie zastanawiam gdzies Ty? tesknimy pewnie na dobre zaszyla sie na fb a nas opuscila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 10.11.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Haaaaallluuuuu Agus gdzie jestes jak Cie nie ma??????? Pokazalam ostatnio mojemu mezoju kilka zdjec Twoich wnetrz i zachwycil sie tak samo jak ja:D Zapytam od razu, bo potem zapomne:rolleyes: Agus czy plytki na dole to udalo Wam sie kupic w roznych rozmiarach czy musieliscie ciac? Pytam, bo zaczynam myslec o pracach w przyszlym roku i moze w grudniu juz jakies plytki kupie, nie wiem sama od czego zaczac:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 10.11.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 niestety mój m. powiedział co innego niż meliski tj , to znaczy,, najpierw skończ wcześniejsze tematy" a potem się za garnki bierz;) a wcześniejsze to mi.in. drzwi, lustra i takie tam:rolleyes: A moj zawsze mowi "to kup jak chcesz", ale ja sama na razie odpuszczam, bo za wczesnie na takie zakupy:sick: Nie mam miejsca na skladowanie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Dobrze, że ja mam gary.. a gotować nie lubię, wiec mi to rybka... Co słychać i gdzie bywasz? skoro Gospodyni tu nie ma... Proszę... zajrzyjcie do SOSu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?221033-1-dla-Pauliny-pro%C5%9Bba-do-Forumowicz%C3%B3w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Aga.... doktoryzowałaś się kiedyś firankowo... Jakie firany tzn długość/ szerokość kupić i jakie taśmy... , jak od podłogi do karnisza górna krawędź rurki to 242cm (zaznaczam, że wolałabym nasunąć na rurkę firanę w tunelu, niż na żabki), wiem, że muszę ścina z wysokości..., a np szerokość karnisza to np 100cm, czy kupić wystarczy na długość taśmy czy np + na założenie końca... Teraz mam firany zwykłe na 160cm szerokie, ale powieszone po długości... tak, że leżą na podłodze.. kupowałam po 3m podszyłam od dołu i od góry z tunelem i służy... W sobotę jadę po firany , i będę sama szyła... oby wyszło.., ale nie bardzo wiem ile kupić i jaka taśma najładniej wygląda. Linki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.12.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 A co tu tak cicho ? Koleżanka pyta...koleżanki zaglądają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts