Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej dziewczyny,

nie mam siły dzisiaj tu długo pisać...

Fra bardzo się cieszę, ze pomogłam:hug: I co zamawiasz?:popcorn:

Melisko to cudowna wiadomość:wave::wave:

Masz super męża:yes: Kolor, hmmm chyba czarne, chociaż czerwień też jest kusząca.

Uchwyty nie nagrzewają się:no:

Hej dziewczyny,

nie mam siły dzisiaj tu długo pisać...

Fra bardzo się cieszę, ze pomogłam:hug: I co zamawiasz?:popcorn:

Melisko to cudowna wiadomość:wave::wave:

Masz super męża:yes: Kolor, hmmm chyba czarne, chociaż czerwień też jest kusząca.

Uchwyty nie nagrzewają się:no:

Hej Aga - no myślę intensywnie..

niestety mój m. powiedział co innego niż meliski tj , to znaczy,, najpierw skończ wcześniejsze tematy" a potem się za garnki bierz;) a wcześniejsze to mi.in. drzwi, lustra i takie tam:rolleyes:

melisko- czarne super:bye:

Haaaaallluuuuu:bye:

Agus gdzie jestes jak Cie nie ma???????:lol2:

Pokazalam ostatnio mojemu mezoju kilka zdjec Twoich wnetrz i zachwycil sie tak samo jak ja:D

Zapytam od razu, bo potem zapomne:rolleyes: Agus czy plytki na dole to udalo Wam sie kupic w roznych rozmiarach czy musieliscie ciac?

Pytam, bo zaczynam myslec o pracach w przyszlym roku i moze w grudniu juz jakies plytki kupie, nie wiem sama od czego zaczac:confused:

niestety mój m. powiedział co innego niż meliski tj , to znaczy,, najpierw skończ wcześniejsze tematy" a potem się za garnki bierz;) a wcześniejsze to mi.in. drzwi, lustra i takie tam:rolleyes:

A moj zawsze mowi "to kup jak chcesz", ale ja sama na razie odpuszczam, bo za wczesnie na takie zakupy:sick: Nie mam miejsca na skladowanie:(

• 3 weeks później...

Aga.... doktoryzowałaś się kiedyś firankowo...

Jakie firany tzn długość/ szerokość kupić i jakie taśmy... , jak od podłogi do karnisza górna krawędź rurki to 242cm (zaznaczam, że wolałabym nasunąć na rurkę firanę w tunelu, niż na żabki), wiem, że muszę ścina z wysokości..., a np szerokość karnisza to np 100cm, czy kupić wystarczy na długość taśmy czy np + na założenie końca...

Teraz mam firany zwykłe na 160cm szerokie, ale powieszone po długości... tak, że leżą na podłodze.. kupowałam po 3m podszyłam od dołu i od góry z tunelem i służy...

W sobotę jadę po firany , i będę sama szyła... oby wyszło.., ale nie bardzo wiem ile kupić i jaka taśma najładniej wygląda.:cool:

Linki mile widziane :)