agawi74 19.03.2011 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Z tym kurzem to niestety racja - na aksamicie będzie widoczny już po tygodniu, zwłaszcza na ciemnym. Ja z tego powodu odrzuciłam asamit. Tafta bardzo mi się podoba, ale to gniecenie... też odpada. Widziałam u koleżanki zasłony, które wyglądały jak z tafty, ale zupełnie nie mnące. Niestety nie pamieta co to za materiał, bo kupiła go kilka lat temu. Moniu- no jeszcze nie podjęłam decyzji co do tego materiału I tafta i aksamit są bosskie. Moje ciemne nie będą- raczej średni, chłodny odcień beżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2011 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 A ja trochę przekorna jestem ,właśnie chcę ,żeby trochę się gniotły:DMyslę ,że jak podszyję podszewką to będzie akurat... agawi wreszcie znalazłam te namiary o które mnie prosiłaś ,sorki ,że tak późno wysłałam na priv Beatko - jesteś szczęściarą, bo będziesz miała i taftę i aksamit:wiggle: Już nie mogę się doczekać, żeby podpatrzeć u Ciebie te piękne zasłonki Aaa, zaraz biegnę przeczytać priva. Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 19.03.2011 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 noooo dzieńdobrywieczór...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2011 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 oj widzę że rozpętałam dyskusję kurzową sorki Ty kobieto nas nie słuchaj tylko realizuj swoje wizje człowiek czasem głośno pomyśli i namąci. A odnośnie tafty to popieram Beauty lekkie zamięcia można jej wybaczyć z taftą to chyba tak jak z lnem tak już mają. anbama- nic nie szkodzi Forum jest po to,żeby dzielić się doświadczeniami i spostrzeżeniami Jestem bardzo wdzięczna ze wszystkie opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2011 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 agawi wspominałaś coś o poszukiwaniach mebli ogrodowych. Tchibo ma teraz jakieś w swojej ofercie, i chyba całkiem fajne:yes: Huśtawka też się znajdzie;) Na samym dole strony http://www.tchibo.pl/-t400000012.html Magda- wielkie dzięki. Fajnie, że pamiętałaś :hug:Mamy chyba ten sam timing, bo nie dalej jak dzisiaj miałam w ręku katalog Tchibo i widziałam właśnie jakieś meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2011 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 noooo dzieńdobrywieczór...... Hej Andżeliko :hug: Ja to ja- ale co Ty robisz o tej porze na FM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2011 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Może baluje u jakiegoś Józefa? To prawda bylismy u znajomych, ale Józefa tam nie było Weszłam na chwilkę na forum, a ty tylu przemiłych gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 19.03.2011 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 nooo chyba nie śpiem sobie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 19.03.2011 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 ponieważ czekamy że nam coś się zwyrtnie i nie będziemy to o suchym..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2011 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 nooo chyba nie śpiem sobie ???? No nieee. To fajnie, że jesteś Weekend w końcu jest to można pograsować sobie dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 19.03.2011 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 jutro długo śpimy i nic nie robimy ( wiesz u nas znowu śnieg pada :cry: ) i robimy strajk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2011 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 jutro długo śpimy i nic nie robimy ( wiesz u nas znowu śnieg pada :cry: ) i robimy strajk.... U nas na szczęście nic nie pada, ale zimnoooo, brrr Ja jutro zaciągnę lubego do ogrodniczego- popatrzymy na roślinki, bo czas już myśleć, co kupić A w piątek kupiłam 20 różnych holenderskich bylin w postaci kłączy, tylko nie wiem kiedy to się wsadza do gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.03.2011 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 mój zakup na razie skromny 3 bulwy malw , nasiona nasturcji i 1 fuksję...zobaczę co mi to wzejdzie oj Aga widzę,że talent z Ciebie jak i ze mnie też się zastanawiam kiedy to wsadzić.....20 różnych bylin ładne chociaż (:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2011 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 mój zakup na razie skromny 3 bulwy malw , nasiona nasturcji i 1 fuksję...zobaczę co mi to wzejdzie oj Aga widzę,że talent z Ciebie jak i ze mnie też się zastanawiam kiedy to wsadzić.....20 różnych bylin ładne chociaż (:lol2:) Ano ładne- ja kupiłam sporo, ale będę dzielić się z mamą A wsadza się chyba dopiero po 15 maja- jak miną wszystkie przymrozki... A może ja za wcześnie je kupiłam? Wytrawna ze mnie ogrodniczka... No muszę poczytać w necie coś na ten temat Jutro może zrobię foty to pokażę. Też mam malwy, funkie i wiele różności-nazwy opisane po łacinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.03.2011 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 trzymam kciuki za nasze ogrodnicze dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2011 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 trzymam kciuki za nasze ogrodnicze dzieło Ja też. Przydadzą się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.03.2011 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Idę spać bo mnie wołają: szczoteczka do ząbków, piżamka, podusia, kołderka, łóżeczko ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2011 00:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Idę spać bo mnie wołają: szczoteczka do ząbków, piżamka, podusia, kołderka, łóżeczko ..... Nooo mnie też Dobrej Nocki http://emoty.blox.pl/resource/7_11_4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.03.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Bylinki śmiało mozesz już wsadzać do gruntu. A czemu kupiłaś holenderskie, a nie nasze, rodzime? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matima 20.03.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 uwielbiam Włochy... piękny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts