Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Z tym kurzem to niestety racja - na aksamicie będzie widoczny już po tygodniu, zwłaszcza na ciemnym. Ja z tego powodu odrzuciłam asamit. Tafta bardzo mi się podoba, ale to gniecenie... też odpada. Widziałam u koleżanki zasłony, które wyglądały jak z tafty, ale zupełnie nie mnące. Niestety nie pamieta co to za materiał, bo kupiła go kilka lat temu.

Moniu- no jeszcze nie podjęłam decyzji co do tego materiału :rolleyes: I tafta i aksamit są bosskie.

Moje ciemne nie będą- raczej średni, chłodny odcień beżu ;)

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja trochę przekorna jestem ,właśnie chcę ,żeby trochę się gniotły:DMyslę ,że jak podszyję podszewką to będzie akurat...

agawi wreszcie znalazłam te namiary o które mnie prosiłaś ,sorki ,że tak późno wysłałam na priv

Beatko - jesteś szczęściarą, bo będziesz miała i taftę i aksamit:wiggle:

Już nie mogę się doczekać, żeby podpatrzeć u Ciebie te piękne zasłonki :rolleyes:

Aaa, zaraz biegnę przeczytać priva. Bardzo dziękuję :hug:

oj widzę że rozpętałam dyskusję kurzową :o sorki Ty kobieto nas nie słuchaj tylko realizuj swoje wizje :) człowiek czasem głośno pomyśli i namąci. A odnośnie tafty to popieram Beauty lekkie zamięcia można jej wybaczyć z taftą to chyba tak jak z lnem tak już mają.

anbama- nic nie szkodzi ;) Forum jest po to,żeby dzielić się doświadczeniami i spostrzeżeniami :)

Jestem bardzo wdzięczna ze wszystkie opinie :D

agawi wspominałaś coś o poszukiwaniach mebli ogrodowych. Tchibo ma teraz jakieś w swojej ofercie, i chyba całkiem fajne:yes: Huśtawka też się znajdzie;)

Na samym dole strony http://www.tchibo.pl/-t400000012.html

Magda- wielkie dzięki.:) Fajnie, że pamiętałaś :hug:Mamy chyba ten sam timing, bo nie dalej jak dzisiaj miałam w ręku katalog Tchibo i widziałam właśnie jakieś meble :lol2:

jutro długo śpimy i nic nie robimy ( wiesz u nas znowu śnieg pada :mad::-x:cry: ) i robimy strajk....

U nas na szczęście nic nie pada, ale zimnoooo, brrr

Ja jutro zaciągnę lubego do ogrodniczego- popatrzymy na roślinki, bo czas już myśleć, co kupić :rolleyes:

A w piątek kupiłam 20 różnych holenderskich bylin w postaci kłączy, tylko nie wiem kiedy to się wsadza do gruntu :lol2:

mój zakup na razie skromny 3 bulwy malw , nasiona nasturcji i 1 fuksję...zobaczę co mi to wzejdzie :p

oj Aga widzę,że talent z Ciebie jak i ze mnie :lol2: też się zastanawiam kiedy to wsadzić.....20 różnych bylin ładne chociaż (:yes::rotfl::lol2::lol2:)

Ano ładne- ja kupiłam sporo, ale będę dzielić się z mamą ;)

A wsadza się chyba dopiero po 15 maja- jak miną wszystkie przymrozki...

A może ja za wcześnie je kupiłam? :confused: Wytrawna ze mnie ogrodniczka...:rotfl:

No muszę poczytać w necie coś na ten temat :bash:

Jutro może zrobię foty to pokażę. Też mam malwy, funkie i wiele różności-nazwy opisane po łacinie :lol2: