Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Podaję, co to za kostka, bo już mam zapytania na priva.

Kostka jest firmy Libet, model Nostalit, kolory jesieni

http://www.libet.pl/

http://www.libet.pl/files/ksztalt_nostalit_colormix.jpg

http://www.libet.pl/gallery/normal/nostalit4.jpg

http://www.libet.pl/gallery/normal/nostalit5.jpg

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

fiu,fiu agawi ładne to Twoje ogrodzenie i kosteczka również u mnie kostka póki co w sferze marzeń. Narazie muszę dreptać po tłuczniu :bash:

Dzięki anbama:)

Dobrze, że masz chociaż tłuczeń, bo u nas było błoto jak cholera :mad:

Długo nie dało się tak mieszkać:no:

A na Twoją kostkę też przyjdzie pora, zobaczysz;)

Edytowane przez agawi74

I znów mnie nie ma jeden dzień....... takie piękności są pokazywane.... Aga kostka, brama wjazdowa i furtka OB Ł Ę D N E a pomysł na pomieszczenie na kosze na śmieci rewelacyjne ( jak Ci zazdroszczę takiego sąsiedztwa czyli rodziców :) ) razem możecie robić, wymyślać i planować. Pięknie macie, bardzo mi się podoba.....

I znów mnie nie ma jeden dzień....... takie piękności są pokazywane.... Aga kostka, brama wjazdowa i furtka OB Ł Ę D N E a pomysł na pomieszczenie na kosze na śmieci rewelacyjne ( jak Ci zazdroszczę takiego sąsiedztwa czyli rodziców :) ) razem możecie robić, wymyślać i planować. Pięknie macie, bardzo mi się podoba.....

Też mi wpadło w oko to rozwiązanie ze śmietnikiem superaście wygląda :) a ja u siebie zgapiłam ten temat i teraz trzeba będzie kombinować

wszystko mi sie podoba: kostka, brama, ogrodzenie :)

ale ta biel w kazdym pomieszczeniu do mnie nie przemawia :( zbyt mono...

Zuzolku, bardzo dziękuję:) Bramę i furtki robił p. Edward ;)

Co do bieli to mam takie same odczucia, ale pokazałam specjalnie dla przekory;)

W każdym razie nie mogłabym tam mieszkać:p

Edytowane przez agawi74

Andżeliko... :hug:

Pokazałam jakieś stare zdjęcia dla yokasty i naprawdę nie spodziewałam się takich zachwytów...

To prawda, że wspólne mieszkanie bardzo ułatwia sprawę wykańczania ;):)

A u Ciebie kto mieszka obok?

agawi,

coś mi się zdaje, że u Ciebie znalazłam faworyta kostkowego do mnie...

A jak przetrwała zimę?

Amtla- cieszę się, że Ci się podoba. :) Przy wyborze kostki kierowałam się firmą i oczywiście kolorem.

Mamy mocno ceglaną dachówkę i żadne szarości nam nie pasowały.

Ta jest idealna. Co do jakości nie mam żadnych zastrzeżeń. Kostka ma jeszcze trochę białych wykwitów, ale to normalne.;)

agawi, to żeś mi zaimponowała:lol2: Tak oryginalnej bramy jeszcze nie widziałam:no: a takiej wielobarwnej kostki też w życiu:no: Bardzo mi się podoba:yes:

Madziu- dzięki :hug: Bramę sama projektowałam i potem miałam nieodparte wrażenie, że jest trochę za bogata, ale kowal mnie przekonywał, że nie...

Musisz koniecznie przyjechać i zobaczyć tą wielobarwną kostkę na żywo :D:lol2:

Też mi wpadło w oko to rozwiązanie ze śmietnikiem superaście wygląda :) a ja u siebie zgapiłam ten temat i teraz trzeba będzie kombinować

Dziękuję anbama:) Ze śmietnikiem to jeszcze nic straconego. Możesz zawsze dobudować, tym bardziej, że masz sporą działkę. U nas proporcjonalnie powinien być trochę większy, ale musieliśmy też gdzieś zakopać szambo i jest jak jest;)

Madziu- dzięki :hug: Bramę sama projektowałam i potem miałam nieodparte wrażenie, że jest trochę za bogata, ale kowal mnie przekonywał, że nie...

Musisz koniecznie przyjechać i zobaczyć tą wielobarwną kostkę na żywo :D:lol2:

No już rozważam, czy nie zacząć kręcić się po twojej okolicy, żeby zobaczyć to cudo na żywo;) A nuż trafię, na pewno rozpoznam:lol2: