dardurdka 03.04.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Przyszłam się przywitać, a tu cisza?!? Chyba za rzadko zaglądam http://forum.muratordom.pl/images/icons/icon11.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Aga a co taka cisza u Ciebie.....mięśnie bolą po ciężkiej sobotniej pracy w ogrodzie ................. Cześć Andżeliko, no w weekend i w taką pogodę mało siedzę w necie;) troszkę się spracowaliśmy, ja głownie sadzę i sadzę Zobaczymy co z tego wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.04.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 A co Ty tak sadzisz? Pochwal się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Przyszłam się przywitać, a tu cisza?!? Chyba za rzadko zaglądam http://forum.muratordom.pl/images/icons/icon11.png Hej dardurko- witam po dłuuuugiej przerwie... Ale rozumiem- malutki człowieczek pewnie zabiera Ci cały wolny czas... Zaraz sprawdzę co tam słychać u Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 A co Ty tak sadzisz? Pochwal się ... moniu, kupiłam trzy róże- 2 rabatowe i jedna pnąca. Rabatowe to czerwona odmiana Alain i różowa Camelot. Pnąca to Parade. Mam nadzieję, że dokonałam dobrego wyboru:) Oprócz tego wsadziłam kilka jałowców i byliny, które wcześniej już prezentowałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.04.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 A gdzie i po ile kupiłaś Parade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 A gdzie i po ile kupiłaś Parade? Po prawdzie to wszystkie róże kupiła mi mama i jeszcze kupowała sobie Golden Glow oraz pnącą Sympathie. Kupowała w centrum ogrodniczym w naszej okolicy, kosztowały jakieś grosze, ok. 8-10 zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.04.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Parade to piękna róża, której poszukuję od 3 lat, ale ciężko ją dostać. Ciekawe, czy Twoja okaże się faktycznie Parade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Parade to piękna róża, której poszukuję od 3 lat, ale ciężko ją dostać. Ciekawe, czy Twoja okaże się faktycznie Parade. No mam nadzieję, że to Parade... A patrzyłaś w okolicznych centrach u siebie? Może ostatecznie zostanie Ci zakup wysyłkowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.04.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Tak, od dawna za nią patrzę. Nawet jesienią byłam już bliska zamówić ją w Niemczech, gdzie zamawiałam inne róże, ale ostatecznie pozamawiałam inne, a Parade wciaż na liscie poszukiwanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Tak, od dawna za nią patrzę. Nawet jesienią byłam już bliska zamówić ją w Niemczech, gdzie zamawiałam inne róże, ale ostatecznie pozamawiałam inne, a Parade wciaż na liscie poszukiwanych Moniu, jeżeli się okaże, że ta róża jest tą, której poszukujesz- to na jesieni mogę Ci kupić i wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.04.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Dzięki wielkie Z pewnością się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Dzięki wielkie Z pewnością się skuszę Nie ma sprawy:) To poczekajmy do lata, aż moja zakwitnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Z ostatnich newsów to pojawił się nowy nabytek, mianowicie zestaw mebli ogrodowych made in Jysk 2xkrzesło, 1xławka i 1xstół. Mebelki są olejowane. http://resources.jysk.com/getimage/web.large/3759702/WEB/1005 http://resources.jysk.com/getimage/web.large/3759701/WEB/1005 http://resources.jysk.com/getimage/web.large/3759700/WEB/1005 http://resources.jysk.com/getimage/web.large/S375970/WEB/1005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Planuję jeszcze dokupić do nich poduszki. Może nawet takie http://resources.jysk.com/getimage/web.large/4863308/WEB/1005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.04.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Zestaw ogrodowy bardzo mi sie podoba. Taka ławeczka bardzo by mi pasowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.04.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Ten zestawik mioooodzio:D Poproszę real-photo!!! Bo ja to kochna zauważyłam, że wszystkich pilnujesz z tymi zdjęciami, dopominasz się, upominasz, nawet yokasty obecne mieszkanie chciałaś oglądać, a swoje to tak już niechętnie:no: Ja to połowy twojego domu nie znam, gdzie, chyba w ogóle go nie znam:o Jedynie kuchnię pamiętam + jakieś szczegóły + ogrodzenie i kostkę (to ostatnio;)) Proszę nadrobić straty!!! Tym razem nie żartuję!!! Chcę zobaczyć sypialnię, o której ostatnio mowa. Nawet jak już były foty, to proszę o aktualizację A teraz miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.04.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Aga bardzo fajny ten zestawik.Ja mam bardzo podobny już kilka lat i kompletnie się z nim nic nie dzieje. Chętnie dokupiłabym ławeczkę.I tez dopominam się o kolejne odsłony Twojego domu .Dawkujesz nam wrażenia po aptekarsku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.04.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Aga zgadzam się z dziewczynami ....no to Ci się dostało teraz czekamy spokojnie na nowe foty A co do mebelek ogrodowy to mam podobne też są olejowane tylko firmy DLH meble ogrodowe iGARDEN i po dwóch sezonach musimy je pomalować, odnowić poniweaż kolor zszedł i wyblakł. Ogólnie mają się dobrze tylko ten kolor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2011 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Zestaw ogrodowy bardzo mi sie podoba. Taka ławeczka bardzo by mi pasowała... Dzięki moniu Ławeczkę można nabyć również poza kompletem... To jak decydujesz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts