Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No chyba, że tak. U mnie w obecnym mieszkaniu nie jest najlepiej z wentylacją w łazience. Nawet prania tam nie wieszam bo nie wysycha, więc przechowywanie ręczników byłoby ostatnim pomysłem (pomijając fakt, że i tak nie mam tam na nie miejsca ;) ).

Tak więc trzymanie zapasowych ręczników w łazience w nowym domu nawet do głowy mi nie przyszło.

Fajnie :wiggle:..... wydaje mi się , że wielkość ok.....( ale proszę zrób zdjęcie w oddali z całą kuchnią na ile to jest możliwe :p ) ... pasuje do całości, a jak przyjdą jeszcze kinkieciki to fiu fiu......cieszę się razem z Wami, znam to uczucie jak powolutku upiękniasza się domek, każda rzecz cieszy......

Koszyki też kupiłam podobne, tylko ciut większe ( moje pełnią funkcję graciarni na półkach kuchennych ), ale te twoje łazienkowe z tymi ręcznikami wyglądają klasycznie.....

Pozdrawiam

Juszczakówka specjalnie dla Ciebie- zdjęcie kuchni z lampą ;) U nas na dole wszystko otwarte i wydaje mi się, że ta lampa na zdjęciu jest jeszcze mniejsza niż w rzeczywistości.... Niestety lampa nie może wisieć niżej, bo mam w domu wielkoluda o wzroście 194 cm :rolleyes:

Co do koszyczków to mam je jeszcze w górnej łazience i tam trzymam swoje "buteleczki upiększające":p

http://img440.imageshack.us/img440/5155/dsc02079s.jpg

Edytowane przez agawi74