agawi74 08.12.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Dzięki Dorfi Takiej szukaliśmy, aczkolwiek duża to ona nie jest-średnica ok. 30 cm. Mam nadzieję, że dobrze się będzie prezentować w naszej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.12.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Będzie pasowała do Waszych wnętrz ( kuchni ) , a i kinkieciki do nich też się wpasują. No no moja droga szalejesz...cieszę się razem z Tobą...mała wielka rzecz , a ile radości daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.12.2010 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Bardzo dziękuję Juszczakówka- kinkieciki może też będą w tym tygodniu Tak bardzo przecież nie szaleję... Na dole bez oświetlenia został "tylko" salon i gabinet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 08.12.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Przywitam się skromnie:)Pięknie u Ciebie, wnętrza z gustem! Najbardziej podoba mi się ceglany murek, ślicznie to wszystko zgrałaś, szczególnie kolorystykę.Super!Pozdrowienia!Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.12.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Bardzo sympatyczna ta lampka Taka zwiewna, jak to już Dorfi nazwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.12.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Bardzo sympatyczna ta lampka Taka zwiewna, jak to już Dorfi nazwała Dzięki moniu Jednak zawiśnie u nas dzisiaj- zmobilizowałam małża. Ma się tą siłę perswazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.12.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Witaj Magdo - bardzo dziękuję. Wiele jeszcze brakuje do końcowego efeku, ale małymi kroczkami... Wpadaj kiedy chcesz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.12.2010 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 No więc lampa wisi , chociaż tak jak przypuszczałam mogłaby być trochę większa. Póki co nie znalazłam nic sensowniejszego. Oto szybka fotka. http://img403.imageshack.us/img403/5999/dsc020770.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 08.12.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Pięknie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.12.2010 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.12.2010 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Koszyczki też już pełnią swoją funkcję Tu akurat w dolnej łazience http://img525.imageshack.us/img525/6209/dsc020780.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 08.12.2010 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Zawsze mnie zastanawiało takie zrolowane przechowywanie ręczników w łazienkach. Nie zawilgotnieją od pary wodnej? No, chyba, że to tylko do zdjęcia są w tych koszyczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.12.2010 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Dorfi- nie do zdjęcia Zamierzam tak przechowywać te ręczniczki- po to kupiłam koszyczki Na dole- to jest właściwie wc, więc nie ma obawy co do wilgoci. Poza tym w całym domu mamy wentylację mechaniczną i absolutnie żadnych problemów z wilgocią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 09.12.2010 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 No chyba, że tak. U mnie w obecnym mieszkaniu nie jest najlepiej z wentylacją w łazience. Nawet prania tam nie wieszam bo nie wysycha, więc przechowywanie ręczników byłoby ostatnim pomysłem (pomijając fakt, że i tak nie mam tam na nie miejsca ). Tak więc trzymanie zapasowych ręczników w łazience w nowym domu nawet do głowy mi nie przyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.12.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Fajnie ..... wydaje mi się , że wielkość ok.....( ale proszę zrób zdjęcie w oddali z całą kuchnią na ile to jest możliwe ) ... pasuje do całości, a jak przyjdą jeszcze kinkieciki to fiu fiu......cieszę się razem z Wami, znam to uczucie jak powolutku upiękniasza się domek, każda rzecz cieszy...... Koszyki też kupiłam podobne, tylko ciut większe ( moje pełnią funkcję graciarni na półkach kuchennych ), ale te twoje łazienkowe z tymi ręcznikami wyglądają klasycznie..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.12.2010 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 (edytowane) Juszczakówka specjalnie dla Ciebie- zdjęcie kuchni z lampą U nas na dole wszystko otwarte i wydaje mi się, że ta lampa na zdjęciu jest jeszcze mniejsza niż w rzeczywistości.... Niestety lampa nie może wisieć niżej, bo mam w domu wielkoluda o wzroście 194 cm Co do koszyczków to mam je jeszcze w górnej łazience i tam trzymam swoje "buteleczki upiększające":p http://img440.imageshack.us/img440/5155/dsc02079s.jpg Edytowane 9 Grudnia 2010 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 09.12.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Planujesz firankę w oknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.12.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Planujesz firankę w oknie? Wczoraj pisałam u Ciebie, że chyba taką zazdrostkę robioną na szydełku. Masz jakiś inny pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 09.12.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Hihi, nie mam innego pomysłu. Dokładnie taka pasuje. Ale i coś na górze bym dała. Idę do siebie bo chyba nie doczytałam co napisałaś o tej zazdrostce (skupiłam się na ciastkach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.12.2010 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Pisałam, że Ci zazdroszczę robótek ręcznych A może zrobię tylko na górze? Wtedy potrzebny jest karnisz. Z dolną zazdrostką może być kłopot w mocowaniu, bo za nic w świecie mąż nie da wywiercić dziur w oknie No chyba żeby mocować na rzep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts