agawi74 04.04.2011 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) Ten zestawik mioooodzio:D Poproszę real-photo!!! Bo ja to kochna zauważyłam, że wszystkich pilnujesz z tymi zdjęciami, dopominasz się, upominasz, nawet yokasty obecne mieszkanie chciałaś oglądać, a swoje to tak już niechętnie:no: Ja to połowy twojego domu nie znam, gdzie, chyba w ogóle go nie znam:o Jedynie kuchnię pamiętam + jakieś szczegóły + ogrodzenie i kostkę (to ostatnio;)) Proszę nadrobić straty!!! Tym razem nie żartuję!!! Chcę zobaczyć sypialnię, o której ostatnio mowa. Nawet jak już były foty, to proszę o aktualizację A teraz miłego dnia życzę Madziu, kochana- wszystkie moje foty są od 1 strony mojej galerii (łącznie z rozkładem pomieszczeń)- wpadnij tam na chwilkę Obfociłam już wszystkie pomieszczenia ukończone... Na razie meble nam nie przybyły, więc takie same foty nie mają sensu. Jak coś przybywa, to natychmiast Wam pokazuję A zestawik meblowy kupiłam głównie dzięki Tobie... Jak będzie coś nie tak, to już wiesz do kogo się zwrócę... A real foto będzie, ale na razie meble są w paczkach i trzeba je skręcić, a to może troszkę potrwać Edytowane 4 Kwietnia 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2011 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Magda racja ! Agawi uraczyła nas schodami, cegiełkami, kominkiem, kuchnią ale tylko 1 zdjątko od strony barku ja nie wiem co to ma znaczyć. Obcykaj Aga domek dookoła, pokaż pokoiki nawet jak masz nie wszystko skończone (coś mówiłaś o meblach do salonu) to przecież o to chodzi, zobaczymy postęp. Tylko że Wasz dom pewnie jest na tp-top a Ty nam dawkujesz to szczęście Komplecik bardzo fajny, szczególnie ławka i krzesła yokasta, jak Wam zależy na pustych pokojach, to cyknę w wolnej chwili... Jak chcesz więcej zdjęć barku, to nie ma sprawy Na meble do salonu to ja zbieram, a raczej do salonu i jadalni:) Kochana jesteś, ale nasz domek to żadne tip-top, tylko kupa kompromisów z brakującymi meblami póki co:bash: A za komplecik ogrodowy dziękować, dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2011 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Aga bardzo fajny ten zestawik.Ja mam bardzo podobny już kilka lat i kompletnie się z nim nic nie dzieje. Chętnie dokupiłabym ławeczkę.I tez dopominam się o kolejne odsłony Twojego domu .Dawkujesz nam wrażenia po aptekarsku:) Dzięki Beatko:). No to samo napisała mi wcześniej Magda, że ma podobne i nic się z nimi nie działo, dlatego zdecydowaliśmy się na ten komplet. Sezon zaraz się zaczyna i nie miałam siły już dłużej szukać. Ooo następna... co ja mam Wam pokazać, kochaniutkie? Może coś wymyślę, może kawałek nieskończonego ogródka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2011 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Aga zgadzam się z dziewczynami ....no to Ci się dostało teraz czekamy spokojnie na nowe foty A co do mebelek ogrodowy to mam podobne też są olejowane tylko firmy DLH meble ogrodowe iGARDEN i po dwóch sezonach musimy je pomalować, odnowić poniweaż kolor zszedł i wyblakł. Ogólnie mają się dobrze tylko ten kolor . I Ty Brutusie przeciwko mnie :cry: A gdzie trzymaliście te mebelki ogrodowe zimą? Ciekawe dlaczego wyblakły... Ja dostałam taką wskazówkę, że przed użytkowaniem trzeba je jeszcze raz zaolejować i nawet dostałam butlę tego oleju gratis:cool: No zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.04.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Na polu czyli w ogrodzie .... właśnie tej czynności nie zrobiliśmy i to musiało się tak skończyć czyli wyblaknąć a na zimę chowamy do...........mamy antresolę w garażu i tam mieszczą się rowery, meble ogrodowe, a teraz narty i sanki, hokeje, bramki itp dziady Ja przeciwko Tobie ALEŻ SKĄD... CI TO PRZYSZŁO DO GŁOWY jednak zdjecia dla ukojenia moich zszarganych nerwów MILE widziane :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2011 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 A TAK W OGÓLE TO GNIEWAM SIĘ NA WAS WSZYSTKIE, STRZELAM FOCHA I IDĘ STĄD... http://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/smutasek2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.04.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 nie strzelaj focha tylko chdź na chwilkę do googulka na komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.04.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 nooo ka jesteś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2011 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 nooo ka jesteś.... No dobra, już idę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2011 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Na polu czyli w ogrodzie .... właśnie tej czynności nie zrobiliśmy i to musiało się tak skończyć czyli wyblaknąć a na zimę chowamy do...........mamy antresolę w garażu i tam mieszczą się rowery, meble ogrodowe, a teraz narty i sanki, hokeje, bramki itp dziady Ja przeciwko Tobie ALEŻ SKĄD... CI TO PRZYSZŁO DO GŁOWY jednak zdjecia dla ukojenia moich zszarganych nerwów MILE widziane :yes: Acha na polu- to wszystko wyjaśnia No kiedyś będą te zdjęcia Póki co zaraz wkleję wczorajsze ogrodowe kwiatki, własnoręcznie wyhodowane:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.04.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 No to ja czekam i tupię niecierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2011 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Wczorajsze kwiatki z własnego ogródka WIOSNA! http://img859.imageshack.us/img859/2491/dsc02339v.jpg http://img816.imageshack.us/img816/1301/dsc02336y.jpg http://img819.imageshack.us/img819/322/dsc02340n.jpg http://img560.imageshack.us/img560/1306/dsc02342h.jpg http://img703.imageshack.us/img703/7597/dsc02343q.jpg http://img26.imageshack.us/img26/940/dsc02344z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2011 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 No to ja czekam i tupię niecierpliwie. Już są Na razie to tylko te pierwsze- na tulipany i rozwinięte hiacynty trzeba poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.04.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Aaaaale SUUUUPER !! Gleba piaszczysta? Pytam wszędzie o glebę bo ja mam bagno na działce - glina strasznie grząski teren i nie wiem jeszcze co z tym fantem zrobić. Kwiatki piękne, żywy dowód na przyjście wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.04.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 matko kochana, chwilkę mnie nie było a tu wiosna i święta i tyle nowości jak ja mam to nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2011 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Aaaaale SUUUUPER !! Gleba piaszczysta? Pytam wszędzie o glebę bo ja mam bagno na działce - glina strasznie grząski teren i nie wiem jeszcze co z tym fantem zrobić. Kwiatki piękne, żywy dowód na przyjście wiosny Dzięęęęki:D:D Ogólnie gleba jest piaszczysta, a wokoło są lasy sosnowo-liściaste, także iglaki rosną super. W kwietnikach po przekwitnięciu wszystkich cebul zamierzam sypnąć ziemi ogrodowej:) Hmm bagno na działce macie- to nie za dobrze... Jak podsypiesz nawozu roślinkom to powinno być lepiej. Piwnicy chyba nie macie więc woda Wam nie grozi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.04.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 no sliczniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2011 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 matko kochana, chwilkę mnie nie było a tu wiosna i święta i tyle nowości jak ja mam to nadrobić Hej Zuza- co Ty opowiadasz? U mnie nowości? U Ciebie to dopiero codziennie jest coś nowego:D:lol2: Moje nowości nadrobisz w parę minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2011 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 no sliczniutkie A dziękuję Angie Nic tak nie cieszy, jak swoje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.04.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Acha na polu- to wszystko wyjaśnia No kiedyś będą te zdjęcia Póki co zaraz wkleję wczorajsze ogrodowe kwiatki, własnoręcznie wyhodowane:cool: a wiesz ,że na Podhalu mówi się na polu czyli na dworze :lol2: własnoręcznie wyhodowane..... to się nazywa farciara, piękne wyhodowałaś te kwiateczki ..... u nas leje i wieje jak cholera to się trawka zazieleni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts