Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Ten zestawik mioooodzio:D Poproszę real-photo!!!

Bo ja to kochna zauważyłam, że wszystkich pilnujesz z tymi zdjęciami, dopominasz się, upominasz, nawet yokasty obecne mieszkanie chciałaś oglądać;), a swoje to tak już niechętnie:no: Ja to połowy twojego domu nie znam, gdzie, chyba w ogóle go nie znam:o Jedynie kuchnię pamiętam + jakieś szczegóły + ogrodzenie i kostkę (to ostatnio;))

Proszę nadrobić straty!!! Tym razem nie żartuję!!!

;)

Chcę zobaczyć sypialnię, o której ostatnio mowa. Nawet jak już były foty, to proszę o aktualizację:yes:

A teraz miłego dnia życzę:D

Madziu, kochana- wszystkie moje foty są od 1 strony mojej galerii (łącznie z rozkładem pomieszczeń)- wpadnij tam na chwilkę:) Obfociłam już wszystkie pomieszczenia ukończone...;) Na razie meble nam nie przybyły, więc takie same foty nie mają sensu. Jak coś przybywa, to natychmiast Wam pokazuję :lol2:

A zestawik meblowy kupiłam głównie dzięki Tobie... Jak będzie coś nie tak, to już wiesz do kogo się zwrócę...:rotfl:

A real foto będzie, ale na razie meble są w paczkach i trzeba je skręcić, a to może troszkę potrwać :bash:

Edytowane przez agawi74

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda :yes: racja ! Agawi uraczyła nas schodami, cegiełkami, kominkiem, kuchnią ale tylko 1 zdjątko od strony barku :mad: ja nie wiem co to ma znaczyć. Obcykaj Aga domek dookoła, pokaż pokoiki :D nawet jak masz nie wszystko skończone (coś mówiłaś o meblach do salonu) to przecież o to chodzi, zobaczymy postęp. Tylko że Wasz dom pewnie jest na tp-top a Ty nam dawkujesz to szczęście :lol2:

Komplecik bardzo fajny, szczególnie ławka i krzesła :yes:

yokasta, jak Wam zależy na pustych pokojach, to cyknę w wolnej chwili...:D

Jak chcesz więcej zdjęć barku, to nie ma sprawy ;) Na meble do salonu to ja zbieram, a raczej do salonu i jadalni:)

Kochana jesteś:hug:, ale nasz domek to żadne tip-top, tylko kupa kompromisów z brakującymi meblami póki co:bash:

A za komplecik ogrodowy dziękować, dziękować:cool:

Aga bardzo fajny ten zestawik.Ja mam bardzo podobny już kilka lat i kompletnie się z nim nic nie dzieje. Chętnie dokupiłabym ławeczkę.I tez dopominam się o kolejne odsłony Twojego domu .Dawkujesz nam wrażenia po aptekarsku:)

Dzięki Beatko:). No to samo napisała mi wcześniej Magda, że ma podobne i nic się z nimi nie działo, dlatego zdecydowaliśmy się na ten komplet. Sezon zaraz się zaczyna i nie miałam siły już dłużej szukać.

Ooo następna... co ja mam Wam pokazać, kochaniutkie? Może coś wymyślę, może kawałek nieskończonego ogródka:lol2:

Aga zgadzam się z dziewczynami ....no to Ci się dostało :lol2::D teraz czekamy spokojnie na nowe foty :wiggle:

A co do mebelek ogrodowy to mam podobne też są olejowane tylko firmy DLH meble ogrodowe iGARDEN i po dwóch sezonach musimy je pomalować, odnowić poniweaż kolor zszedł i wyblakł. Ogólnie mają się dobrze tylko ten kolor ;) .

I Ty Brutusie przeciwko mnie :cry::cry:

A gdzie trzymaliście te mebelki ogrodowe zimą? Ciekawe dlaczego wyblakły... Ja dostałam taką wskazówkę, że przed użytkowaniem trzeba je jeszcze raz zaolejować i nawet dostałam butlę tego oleju gratis:cool:

No zobaczymy...;)

Na polu czyli w ogrodzie :rotfl::lol2:.... właśnie tej czynności nie zrobiliśmy i to musiało się tak skończyć czyli wyblaknąć :( a na zimę chowamy do...........mamy antresolę w garażu i tam mieszczą się rowery, meble ogrodowe, a teraz narty i sanki, hokeje, bramki itp dziady ;)

Ja przeciwko Tobie ALEŻ SKĄD... CI TO PRZYSZŁO DO GŁOWY ;):hug: jednak zdjecia dla ukojenia moich zszarganych nerwów MILE widziane :D:yes:

Na polu czyli w ogrodzie :rotfl::lol2:.... właśnie tej czynności nie zrobiliśmy i to musiało się tak skończyć czyli wyblaknąć :( a na zimę chowamy do...........mamy antresolę w garażu i tam mieszczą się rowery, meble ogrodowe, a teraz narty i sanki, hokeje, bramki itp dziady ;)

Ja przeciwko Tobie ALEŻ SKĄD... CI TO PRZYSZŁO DO GŁOWY ;):hug: jednak zdjecia dla ukojenia moich zszarganych nerwów MILE widziane :D:yes:

Acha na polu- to wszystko wyjaśnia :yes::D

No kiedyś będą te zdjęcia :rotfl:

Póki co zaraz wkleję wczorajsze ogrodowe kwiatki, własnoręcznie wyhodowane:cool:

Aaaaale SUUUUPER !!:wave:

Gleba piaszczysta? Pytam wszędzie o glebę bo ja mam bagno na działce - glina ;) strasznie grząski teren i nie wiem jeszcze co z tym fantem zrobić.

Kwiatki piękne, żywy dowód na przyjście wiosny :lol:

Dzięęęęki:D:D Ogólnie gleba jest piaszczysta, a wokoło są lasy sosnowo-liściaste, także iglaki rosną super. W kwietnikach po przekwitnięciu wszystkich cebul zamierzam sypnąć ziemi ogrodowej:)

Hmm bagno na działce macie- to nie za dobrze... Jak podsypiesz nawozu roślinkom to powinno być lepiej.

Piwnicy chyba nie macie więc woda Wam nie grozi?

Acha na polu- to wszystko wyjaśnia :yes::D

No kiedyś będą te zdjęcia :rotfl:

Póki co zaraz wkleję wczorajsze ogrodowe kwiatki, własnoręcznie wyhodowane:cool:

a wiesz ,że na Podhalu mówi się na polu czyli na dworze :lol2::lol2:

własnoręcznie wyhodowane..... to się nazywa farciara, piękne wyhodowałaś te kwiateczki ..... u nas leje i wieje jak cholera to się trawka zazieleni;)