Juszczakówka 08.04.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Kocurka trzeba pilnować, albo jak u Kargula na sznurek nasz kocurek tylko znosi nam pod drzwi lub na taras trupy: krecie, mysie, ptasie i dzieli się chętnie zdobyczami ( takiego sobie kilera hodujemy pod dachem a cooooo.....) przemyślałam sprawę co do wybebeszonego makekina.....i zdecydowaniechcę takiego.... kocur by się ucieszył :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 08.04.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 nasz kocurek tylko znosi nam pod drzwi lub na taras trupy: krecie, mysie, ptasie i dzieli się chętnie zdobyczami ( takiego sobie kilera hodujemy pod dachem a cooooo.....) przemyślałam sprawę co do wybebeszonego makekina.....i zdecydowaniechcę takiego.... kocur by się ucieszył :lol2: Moja sąsiadka od kawki też ma takiego giganta który jej trofea przynosi kiedyś nawt przyniósł do domu taką żywą myszkę w zębach i mu biedkowi uciekła A z manekina to na bank się ucieszy, kupuj bo napewno jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.04.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 A z manekina to na bank się ucieszy, kupuj bo napewno jeszcze jest dobrze wymyśliłam z tym manekinem i do tego koleżanka Aga jeszcze bardziej mnie polubi za tego manekina i powie dumnie ,że zuch dziewczyna ze mnie :lol2::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 08.04.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Same korzyści z tego zakupu i koleżanka Aga Cię polubi i kotek też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.04.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 :lol2::lol2: a właśnie gdzie koleżanka Agnieszka???? no gdzie pytam się...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.04.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Jak włoskie klimaty, to ja już jestem Skorzystałam z oferty "Groupon" i wysłałam kilka zdjęć włoskich uliczek do wywołania na płótnie. Bardzo jestem ciekawa jak to wyjdzie, jaka jakość i efekt. A czas najwyższy zagospodarować ściany klatki schodowej. Dziś pogoda niestety nie włoska, ale ciepłe pozdrowienia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 08.04.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 :lol2::lol2: a właśnie gdzie koleżanka Agnieszka???? no gdzie pytam się...... Na wagarach pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 08.04.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 a moze jeszcze spi skubana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2011 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Cześć BABY KOCHANE jestem, jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 No to ode mnie na dobry początek dnia włoskie klimaty Bardzooo dziękuję AGA- lejesz miód na moje serce I ten oleander:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2011 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 o od takich zdjęć powinno się dzień zaczynać bo u mnie pogoda taka, że lepiej głowy nie wystawiać U mnie też- wichura już drugi dzień- ciekawe jaki będzie weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2011 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 cześć piwoszki wieje jak cholera, ale i tak jest cudnie boooooo piąteczek..... wczoraj mój kochany małż nareszcie skończył malować płotek i pozostało go jeszcze wbić do ziemi iiiiiii tujki będą odgrodzone od liśćiożernych ślimaczorów ( będą miały jeszcze korę do pokonania i nie dostaną moich piękniastych funki...) .... zakupiłam jeszcze 2 szt wrzosu i 2 szt funki, lawendę i rozmaryn, które muszę posiać ( zobaczymy co z tego wyjdzie ) Ale zakupy Ja też planuję jechać do ogrodniczego w weekend- zobaczę co i jak, bo jakoś nie bardzo mam ochotę zamawiać wysyłkowo... Ale zdjęcia płotka będą, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 nasz kocurek tylko znosi nam pod drzwi lub na taras trupy: krecie, mysie, ptasie i dzieli się chętnie zdobyczami ( takiego sobie kilera hodujemy pod dachem a cooooo.....) przemyślałam sprawę co do wybebeszonego makekina.....i zdecydowaniechcę takiego.... kocur by się ucieszył :lol2: Kochany kocurek Ja Ci dam za tego wybebeszonego manekina, no zobaczysz BATY:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2011 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Jak włoskie klimaty, to ja już jestem Skorzystałam z oferty "Groupon" i wysłałam kilka zdjęć włoskich uliczek do wywołania na płótnie. Bardzo jestem ciekawa jak to wyjdzie, jaka jakość i efekt. A czas najwyższy zagospodarować ściany klatki schodowej. Dziś pogoda niestety nie włoska, ale ciepłe pozdrowienia zostawiam Witaj Tolu Też jestem bardzo ciekawa jak Ci wyjdą te zdjęcia na płótnie- to jest bardzo fajna technika. Robiliśmy tak jedno ze swoich zdjęć ślubnych... ale to nie to samo co Włochy...:rolleyes: Mam nadzieje, że nam zaprezentujesz już gotowe? U nas też pogoda absolutnie nie-włoska Miłego weekendu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2011 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Na wagarach pewnie Zaraz na wagarach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2011 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 a moze jeszcze spi skubana OOo następna- jak nie wagary, to śpi... Człowiek haruje od świtu do nocy... :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.04.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ale zdjęcia płotka będą, co? będą jak się płotek SAM dokończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 08.04.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 oleander piękny acz trujący na miksturkę też się nada :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2011 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 będą jak się płotek SAM dokończy Hmm sam mówisz? Trzeba odprawić jakieś czary-mary:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.04.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Człowiek haruje od świtu do nocy... :lol2: A jak my tu haryjemy.... aż się kurzy z ....:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts