Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Kocurka trzeba pilnować, albo jak u Kargula na sznurek :rotfl:

nasz kocurek tylko znosi nam pod drzwi lub na taras trupy: krecie, mysie, ptasie i dzieli się chętnie zdobyczami ( takiego sobie kilera hodujemy pod dachem a cooooo.....) ;)

przemyślałam sprawę co do wybebeszonego makekina.....i zdecydowaniechcę takiego.... kocur by się ucieszył :lol2::lol2::lol2:

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nasz kocurek tylko znosi nam pod drzwi lub na taras trupy: krecie, mysie, ptasie i dzieli się chętnie zdobyczami ( takiego sobie kilera hodujemy pod dachem a cooooo.....) ;)

przemyślałam sprawę co do wybebeszonego makekina.....i zdecydowaniechcę takiego.... kocur by się ucieszył :lol2::lol2::lol2:

Moja sąsiadka od kawki też ma takiego giganta który jej trofea przynosi kiedyś nawt przyniósł do domu taką żywą myszkę w zębach i mu biedkowi uciekła :)

A z manekina to na bank się ucieszy, kupuj bo napewno jeszcze jest ;)

Jak włoskie klimaty, to ja już jestem :)

Skorzystałam z oferty "Groupon" i wysłałam kilka zdjęć włoskich uliczek do wywołania na płótnie.

Bardzo jestem ciekawa jak to wyjdzie, jaka jakość i efekt.

A czas najwyższy zagospodarować ściany klatki schodowej.

Dziś pogoda niestety nie włoska, ale ciepłe pozdrowienia zostawiam :)

cześć piwoszki :lol2:

wieje jak cholera, ale i tak jest cudnie boooooo piąteczek.....

wczoraj mój kochany małż nareszcie skończył malować płotek i pozostało go jeszcze wbić do ziemi iiiiiii tujki będą odgrodzone od liśćiożernych ślimaczorów ( będą miały jeszcze korę do pokonania i nie dostaną moich piękniastych funki...) .... zakupiłam jeszcze 2 szt wrzosu i 2 szt funki, lawendę i rozmaryn, które muszę posiać ( zobaczymy co z tego wyjdzie :stirthepot::lol2: )

Ale zakupy :wiggle: Ja też planuję jechać do ogrodniczego w weekend- zobaczę co i jak, bo jakoś nie bardzo mam ochotę zamawiać wysyłkowo...

Ale zdjęcia płotka będą, co? :wiggle::cool:

Kochany kocurek :lol2:

Ja Ci dam za tego wybebeszonego manekina, no zobaczysz BATY:rotfl::rotfl:

Jak włoskie klimaty, to ja już jestem :)

Skorzystałam z oferty "Groupon" i wysłałam kilka zdjęć włoskich uliczek do wywołania na płótnie.

Bardzo jestem ciekawa jak to wyjdzie, jaka jakość i efekt.

A czas najwyższy zagospodarować ściany klatki schodowej.

Dziś pogoda niestety nie włoska, ale ciepłe pozdrowienia zostawiam :)

Witaj Tolu:)

Też jestem bardzo ciekawa jak Ci wyjdą te zdjęcia na płótnie- to jest bardzo fajna technika.

Robiliśmy tak jedno ze swoich zdjęć ślubnych... ale to nie to samo co Włochy...:rolleyes::rolleyes:

Mam nadzieje, że nam zaprezentujesz już gotowe?;)

U nas też pogoda absolutnie nie-włoska :mad:

Miłego weekendu:)