Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Ale mi narobiłaś smaku aż mi ślinka pociekła :lol2:

Nareszcie nie wieje!!!!!! Więc dzisiaj posadzimy małe co nieco ;)

A wczoraj posadziłam lawendę i rozmarym z nasion ( zobaczymy co z tego sadzenia wyjdzie :jawdrop: ) i pomałowałm kosz wiklinowy na biało :wiggle:

W takim razie częstuj się Andżeliko :D:lol2:

U nas tez nie wieje już tak mocno, ale kropi deszcz i tak ma być cały tydzień :bash:

Kiedy ja to wszystko posadzę??

A czym malowałaś ten kosz? też mam ze dwa, które wymagają renowacji;)

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A czym malowałaś ten kosz? też mam ze dwa, które wymagają renowacji;)

Kupiłam w Casroramie farbę białą w spreju taką do 20 zł, a potem czyli po wyschnęciu maluje się akrylową farbą białą (ja miałam resztki duluxa ) miękkim pędzlem ( cała czynność trwa ok 1 godziny nie licząc schnięcia pierwszej warstwy farby :) ). Polecam.... robiłam to pierwszy raz i nie jest to tak straszna czynność jak myslałam :no:

5 koszy to całkiem sporo ich masz:) Ja na próbę zrobię taki średniej wielkości, chciałam w nim roślinki na Wielkanoc włożyć:wiggle:

Ja też robiłam pierwszy na próbę, a że wyszło całkiem znośnie to pomaluję więcej :yes:( głównym winowajcą jest kosz w pokoju Klary , którego chcę pomalować, a ponieważ bałam się efektu ;) tej pracy to spróbowałam na mniej pokaźnym modelu....) iiii zdecydowanie pomaluję jej duży kosz na zabawki....:)

Podziwiałam dziś, raz jeszcze, balustradę twoich schodów. Piękne są! :cool:

Ja też chcę poręcze z metaloplastyki. Schody będą wyłożone kaflami (marzenie mojego menia- wybrał duże kafle,żeby nie było łączeń na stopniach),myślę,że z kutą balustradą będą najlepiej wyglądały :yes: