agawi74 11.04.2011 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ale mi narobiłaś smaku aż mi ślinka pociekła Nareszcie nie wieje!!!!!! Więc dzisiaj posadzimy małe co nieco A wczoraj posadziłam lawendę i rozmarym z nasion ( zobaczymy co z tego sadzenia wyjdzie ) i pomałowałm kosz wiklinowy na biało W takim razie częstuj się Andżeliko :lol2: U nas tez nie wieje już tak mocno, ale kropi deszcz i tak ma być cały tydzień Kiedy ja to wszystko posadzę?? A czym malowałaś ten kosz? też mam ze dwa, które wymagają renowacji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.04.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 A czym malowałaś ten kosz? też mam ze dwa, które wymagają renowacji;) Kupiłam w Casroramie farbę białą w spreju taką do 20 zł, a potem czyli po wyschnęciu maluje się akrylową farbą białą (ja miałam resztki duluxa ) miękkim pędzlem ( cała czynność trwa ok 1 godziny nie licząc schnięcia pierwszej warstwy farby ). Polecam.... robiłam to pierwszy raz i nie jest to tak straszna czynność jak myslałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2011 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ooo dzięki za info:) Farba akrylowa jeszcze jakaś stoi w garażu, może pomaluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.04.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ooo dzięki za info:) Farba akrylowa jeszcze jakaś stoi w garażu, może pomaluję Maluj maluj Mi też zostało do pomalowania jakieś 5 koszy i już wiem jak to się robi ( początki są całkiem łatwe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.04.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 W takim razie częstuj się Andżeliko :lol2: Dziękuję bardzo za poczęstunek tylko nie wiedzieć czemu ni jak smaku nie czuję ( jakaś taka bez smaku Ci wyszła :lol2: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2011 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Dziękuję bardzo za poczęstunek tylko nie wiedzieć czemu ni jak smaku nie czuję ( jakaś taka bez smaku Ci wyszła :lol2: ) :rotfl:Ja ci dam bez smaku :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2011 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Maluj maluj Mi też zostało do pomalowania jakieś 5 koszy i już wiem jak to się robi ( początki są całkiem łatwe ) 5 koszy to całkiem sporo ich masz:) Ja na próbę zrobię taki średniej wielkości, chciałam w nim roślinki na Wielkanoc włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.04.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 5 koszy to całkiem sporo ich masz:) Ja na próbę zrobię taki średniej wielkości, chciałam w nim roślinki na Wielkanoc włożyć Ja też robiłam pierwszy na próbę, a że wyszło całkiem znośnie to pomaluję więcej ( głównym winowajcą jest kosz w pokoju Klary , którego chcę pomalować, a ponieważ bałam się efektu tej pracy to spróbowałam na mniej pokaźnym modelu....) iiii zdecydowanie pomaluję jej duży kosz na zabawki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2011 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Dobry pomysł,taki biały będzie ładnie wyglądał w pokoiku dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2011 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Nabyłam dzisiaj taki taboret ze schodkiem:wiggle: Bardzo przyda się w spiżarni;) http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/15/33/92/99/1533929945 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2011 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Nabyłam dzisiaj taki taboret ze schodkiem:wiggle: Bardzo przyda się w spiżarni;) http://www.ikea.com/PIAimages/0108609_PE258291_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 11.04.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ale mi narobiłaś smaku, tą sałatką Chyba zrobię dziś podobną... Taborecik, rzecz praktyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ale mi narobiłaś smaku, tą sałatką Chyba zrobię dziś podobną... Taborecik, rzecz praktyczna Zrób, zrób:) to samo zdrowie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.04.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 hi ,hi ,mam taki sam taborecik!I przyznam....bardzo się przydaje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 12.04.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Podziwiałam dziś, raz jeszcze, balustradę twoich schodów. Piękne są! Ja też chcę poręcze z metaloplastyki. Schody będą wyłożone kaflami (marzenie mojego menia- wybrał duże kafle,żeby nie było łączeń na stopniach),myślę,że z kutą balustradą będą najlepiej wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 12.04.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Taborecik z Ikei? Też taki mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.04.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Co tutaj taka cisza...weszłaś na taborecik i nie ma kto Cię zdjąć ( taborecik przyda się na pewno ..... tylko po co wchodziłaś teraz na niego co??? ) złaź tu do nas w te pędy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.04.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Też mam taborecik bez niego nie dosięgłabym okna dachowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 12.04.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Chyba naszą Agę gdzieś wywiała tą paskudna pogoda...wracaj dziewczyno,bo jakoś pusto bez ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2011 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 hi ,hi ,mam taki sam taborecik!I przyznam....bardzo się przydaje:) No właśnie mam nadzieję, że się sprawdzi i już nie będę musiała wołać lubego, żeby mi podał coś z ostatniej półki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts