Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Podziwiałam dziś, raz jeszcze, balustradę twoich schodów. Piękne są! :cool:

Ja też chcę poręcze z metaloplastyki. Schody będą wyłożone kaflami (marzenie mojego menia- wybrał duże kafle,żeby nie było łączeń na stopniach),myślę,że z kutą balustradą będą najlepiej wyglądały :yes:

Bardzo dziękuję, Aga:D

Kafle plus kuta barierka będą bardzo dobrze wyglądały. Bardzo często taki układ widziałam we Włoszech lub Hiszpanii.;)

Miałam gdzieś nawet taką fajną hiszpańską inspirację- jak znajdę, to wpadnę do Ciebie:)

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo dziękuję, Aga:D

Kafle plus kuta barierka będą bardzo dobrze wyglądały. Bardzo często taki układ widziałam we Włoszech lub Hiszpanii.;)

Miałam gdzieś nawet taką fajną hiszpańską inspirację- jak znajdę, to wpadnę do Ciebie:)

Pewnie :D Bardzo mi się przyda:wiggle: Muszę znaleść wzór balustrady. Wolałabym niezbyt bogaty,bo moje schody są dość wąskie, z obu stron zabudowane. Nie wiem co na ściany,żeby ocieplić całość i dodać lekkości. Może jakąś tapetę...;)

ja nie mam:D może dlatego, że mam prawie 180 cm wzrostu:lol2:

:o

Madzia, a tak z ciekawości, ile ma Twój mąż bo my mamy same wielkoludy (chociaż mój uważa że 190 cm to minimum ;) on jest normalnego wzrostu a reszta jest niska :lol2:). Nie wiem jak inne żony :D ale ja malutka przy swoim jestem - jedynie 163.

Aga przepraszam za off ale ciekawska z natury jestem ;)

:o

Madzia, a tak z ciekawości, ile ma Twój mąż bo my mamy same wielkoludy (chociaż mój uważa że 190 cm to minimum ;) on jest normalnego wzrostu a reszta jest niska :lol2:). Nie wiem jak inne żony :D ale ja malutka przy swoim jestem - jedynie 163.

Aga przepraszam za off ale ciekawska z natury jestem ;)

Mój mąż to średniak taki:lol2: 186 cm, ja 178, więc między nami "jedynie" 8 cm różnicy. Ale jest okej;)