agawi74 12.04.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Podziwiałam dziś, raz jeszcze, balustradę twoich schodów. Piękne są! Ja też chcę poręcze z metaloplastyki. Schody będą wyłożone kaflami (marzenie mojego menia- wybrał duże kafle,żeby nie było łączeń na stopniach),myślę,że z kutą balustradą będą najlepiej wyglądały Bardzo dziękuję, Aga Kafle plus kuta barierka będą bardzo dobrze wyglądały. Bardzo często taki układ widziałam we Włoszech lub Hiszpanii. Miałam gdzieś nawet taką fajną hiszpańską inspirację- jak znajdę, to wpadnę do Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2011 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Taborecik z Ikei? Też taki mam. Ano z Ikei- nie da się ukryć Widzę, że wszystkie go miałyście oprócz mnie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2011 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Co tutaj taka cisza...weszłaś na taborecik i nie ma kto Cię zdjąć ( taborecik przyda się na pewno ..... tylko po co wchodziłaś teraz na niego co??? ) złaź tu do nas w te pędy :lol2: :rotfl: Mało casu kruca bomba, mało casu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2011 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Też mam taborecik bez niego nie dosięgłabym okna dachowego Ooo i mamy następną posiadaczkę taborecika:) Piszcie lepiej, kto go nie ma:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2011 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Chyba naszą Agę gdzieś wywiała tą paskudna pogoda...wracaj dziewczyno,bo jakoś pusto bez ciebie! :hug: U nas dzisiaj ładnie i słoneczko świeci i ciepło:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 12.04.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Słonko świeci powiadasz.... to jak sadzisz te cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.04.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ooo i mamy następną posiadaczkę taborecika:) Piszcie lepiej, kto go nie ma:lol2: Przecież to nic złego, a świadczy jedynie o Twoim przemyślanym i dobrym wyborze skoro służy tylu osobom :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2011 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Słonko świeci powiadasz.... to jak sadzisz te cuda? Może ze 2-3 roślinki dzisiaj, jeśli zdążę. Reszta w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2011 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Przecież to nic złego, a świadczy jedynie o Twoim przemyślanym i dobrym wyborze skoro służy tylu osobom :D:D Zgadzam się w 100%:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 12.04.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Bardzo dziękuję, Aga Kafle plus kuta barierka będą bardzo dobrze wyglądały. Bardzo często taki układ widziałam we Włoszech lub Hiszpanii. Miałam gdzieś nawet taką fajną hiszpańską inspirację- jak znajdę, to wpadnę do Ciebie:) Pewnie Bardzo mi się przyda:wiggle: Muszę znaleść wzór balustrady. Wolałabym niezbyt bogaty,bo moje schody są dość wąskie, z obu stron zabudowane. Nie wiem co na ściany,żeby ocieplić całość i dodać lekkości. Może jakąś tapetę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.04.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ooo i mamy następną posiadaczkę taborecika:) Piszcie lepiej, kto go nie ma:lol2: ja nie mam:D może dlatego, że mam prawie 180 cm wzrostu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 12.04.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Też się wpisuję na listę nieposiadających taborecika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.04.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ooo i mamy następną posiadaczkę taborecika:) Piszcie lepiej, kto go nie ma:lol2: To zgłaszam się pierwsza, nie już trzecia JA GO NIE MAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.04.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 ja nie mam:D może dlatego, że mam prawie 180 cm wzrostu:lol2: Madzia, a tak z ciekawości, ile ma Twój mąż bo my mamy same wielkoludy (chociaż mój uważa że 190 cm to minimum on jest normalnego wzrostu a reszta jest niska ). Nie wiem jak inne żony ale ja malutka przy swoim jestem - jedynie 163. Aga przepraszam za off ale ciekawska z natury jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.04.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Madzia, a tak z ciekawości, ile ma Twój mąż bo my mamy same wielkoludy (chociaż mój uważa że 190 cm to minimum on jest normalnego wzrostu a reszta jest niska ). Nie wiem jak inne żony ale ja malutka przy swoim jestem - jedynie 163. Aga przepraszam za off ale ciekawska z natury jestem Mój mąż to średniak taki:lol2: 186 cm, ja 178, więc między nami "jedynie" 8 cm różnicy. Ale jest okej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.04.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 E to spoko :D:D między nami 30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.04.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 E to spoko :D:D między nami 30 cm to w niektórych sytuacjach musi być ciężko;) żartuję oczywiście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.04.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 to w niektórych sytuacjach musi być ciężko;) żartuję oczywiście;) Nie wiem o jakich sytuacjach piszesz :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.04.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 ja też nie wiem:lol2: wolę nie wiedzieć ale na pewno takie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.04.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Prawdę mówiąc nie zauważyłam na początku musiałam patrzeć do góry ale dziwnie bym się teraz czuła gdyby było inaczej. Oczywiście nie mówimy tu o takich rzeczach jak to, że nie będę sięgać do najwyższej półki w lodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts