anbama 20.04.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Też mi skromne początki, myślę ze wiele osób życzyłoby sobie mieć taaaakie początki jestem pewna że będzie piękniście bo właściwie juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.04.2011 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Agawi, piękny dom, piękne okna!!!! Uwielbiam szprosy:) Czy możesz napisać, jakie wymiary ma okno w kuchni? Hej Anju wielkie dzięki Okno ma wymiar 150x150, i symetrycznie w gabinecie tyle samo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.04.2011 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Też mi skromne początki, myślę ze wiele osób życzyłoby sobie mieć taaaakie początki jestem pewna że będzie piękniście bo właściwie juz jest anbama milutka jesteś wiem, że jeszcze mnóstwo pracy zostało i trochę to potrwa zanim będzie tak jak bym chciała. Najgorsze, że pozostał jeszcze do wyłożenia taras i schody wejściowe i tylne od ogrodniczego:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.04.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Początki zawsze będą owocować w idealnym pięknem......widzę, że kawał roboty macie za sobą i jakoś na serduszku od razu zielono się zrobiło Pięknie......czy dobrze widzę..... to chyba CONICA cudne te sosenki, tyle uroku mają w sobie Okna ze szprosami cudne.... I płot prawie skończony..... pomalowany będzie współgrał z całością.... Aga cudnie u Was.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 20.04.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Przepiękne te Twoje okna.A mogłabyś pokazać je " w całej okazałości" tj. wrzucając zdjęcia prezentujące cały front budynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 20.04.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Dom piękny, okazały! Ten komin z cegły na tarasie baaardzo fajniutki. Robi klimacik! Brawo za pomysł! Zaczątek ogrodu już jest. Ogrodzenie prawie gotowe, alejki i podjazd wyłożony ładną kostką. No to... nie gorączkować się! Tarasiki też się zrobią. Będzie cudnie! Już w krótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.04.2011 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Początki zawsze będą owocować w idealnym pięknem......widzę, że kawał roboty macie za sobą i jakoś na serduszku od razu zielono się zrobiło Pięknie......czy dobrze widzę..... to chyba CONICA cudne te sosenki, tyle uroku mają w sobie Okna ze szprosami cudne.... I płot prawie skończony..... pomalowany będzie współgrał z całością.... Aga cudnie u Was.... Kochana jesteś... Trochę pracy już włożyliśmy, ale zostało to cholerne nawadnianie i trawnik Dobrze widzisz to Conica i w dodatku jest podwójny, bo zrośnięty z siostrą albo bratem Płotek niech sobie poczeka na dokończenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.04.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Przepiękne te Twoje okna. A mogłabyś pokazać je " w całej okazałości" tj. wrzucając zdjęcia prezentujące cały front budynku? Anju, trudno zrobić takie zdjęcie, bo działka jest nieduża, ale coś tam spróbuję pokombinować w najbliższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.04.2011 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Dom piękny, okazały! Ten komin z cegły na tarasie baaardzo fajniutki. Robi klimacik! Brawo za pomysł! Zaczątek ogrodu już jest. Ogrodzenie prawie gotowe, alejki i podjazd wyłożony ładną kostką. No to... nie gorączkować się! Tarasiki też się zrobią. Będzie cudnie! Już w krótce. Indy-k, te cegiełki to niedokończony grill zewnetrzny Będzie obudowany cegłą identyczną jak komin dachowy;) Mam nadzieję, że w najbliższym czasie, bo sezon coraz bliżej:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 20.04.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Dziękuję W projekcie też mieliśmy okna 150 x 150, wymyśliłam sobie większe, 180 x 150, oczywiście otwory już dawno wymurowane, ale porównałam kosztorysy obu wersji, i mało nie zemdlałam. Dlatego raczej wrócę do wymiarów pierwotnych, a każda piękna inspiracja w tym zakresie - pomocna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 20.04.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Indy-k, te cegiełki to niedokończony grill zewnetrzny Będzie obudowany cegłą identyczną jak komin dachowy Mam nadzieję, że w najbliższym czasie, bo sezon coraz bliżej Echhh, to jeszcze lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.04.2011 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Dziękuję W projekcie też mieliśmy okna 150 x 150, wymyśliłam sobie większe, 180 x 150, oczywiście otwory już dawno wymurowane, ale porównałam kosztorysy obu wersji, i mało nie zemdlałam. Dlatego raczej wrócę do wymiarów pierwotnych, a każda piękna inspiracja w tym zakresie - pomocna! Aaa rozumiem:) Zgadzam się, że czym większe okna tym ładniejsze, ale niestety kosztowne. My wydłużyliśmy okno salonowe i w jadalni i niestety też to kosztowało. Ale nic tak nie podnosi ceny okien jak te z łukami- nawet nie chcę już pamiętać ile kosztowały :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.04.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Echhh, to jeszcze lepiej! Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.04.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) My też mamy poteżne okna w salonie ( i nie tylko ) rozmiar okna balkonowego to 232 wysokość i 264 szerokość, do standardowych raczej ich nie można zaliczyć i jeszcze tzw. okno widokowe 170 x 264. Duże okna zawsze nam się podobały i udało się Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 20.04.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Nasze w salonie będzie miało 320 x 230:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.04.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Wysokie będzie na 320 ??? to jak wysoki macie strop???? z 4 metry, to jak w dawnych kamienicach.....U nas wysokość salonu to 285 cm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.04.2011 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 My też mamy poteżne okna w salonie ( i nie tylko ) rozmiar okna balkonowego to 232 wysokość i 264 szerokość, do standardowych raczej ich nie można zaliczyć i jeszcze tzw. okno widokowe 170 x 264. Duże okna zawsze nam się podobały i udało się Ale fajnie:wiggle: Uwielbiam duże okna. My też większość mamy niestandardowe. W salonie 240x230cm, jadalnia 180x180, taras 180x230. Najmniejsze są właśnie w kuchni i gabinecie. I lukarna na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.04.2011 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Nasze w salonie będzie miało 320 x 230:) Ale zaszalałaś Anju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 20.04.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 a nie, nie, skąd, 320 cm to SZEROKOŚĆ.wysokość 230! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.04.2011 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 a nie, nie, skąd, 320 cm to SZEROKOŚĆ. wysokość 230! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts