Juszczakówka 20.04.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) też pięknie, ale już Ci zazdrościłam takiej wysokości...cudnie to wygląda ( tylko potem ogrzać te pomieszczenia to już inna bajka ) a szprosy będą ???? U mnie są okna znanej (i już chyba na dzień dzisiejszy zbankrutowanej firmy )do których można dokupić szprosy nakładane , ale cena tego cacka już całkiem nie po m ojej myśli Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.04.2011 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 O tak szprosy nakładane to fajna sprawa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.04.2011 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Dziewczynki jeszcze dwie foty roślinek- hiacynty zakwitły i zaczyna kwitnąć rododendron:wave: http://img196.imageshack.us/img196/9104/dsc02384z.jpg http://img860.imageshack.us/img860/2969/dsc02395g.jpg http://img13.imageshack.us/img13/5283/dsc02385ax.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.04.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Hiacynty zauważyłam na poprzednich zdjęciach aż czuję ich zapach Ale tego rododendrona to szczerze zazdroszczę:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.04.2011 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Hiacynty zauważyłam na poprzednich zdjęciach aż czuję ich zapach Ale tego rododendrona to szczerze zazdroszczę:hug: Dzięęęęęki A rodo miałaś kupić? I cooooo? Ostatnio widziałam rodo w rozmiarze XXL tzw wielkokwiatowe, PIĘKNE:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.04.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Piękna ta twoja chałupka z zewnątrz:yes: Bardzo mi się podoba. jeszcze tylko tej zieleni (mam na myśli - trawnika) brakuje, i będzie cudnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.04.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Mało zielono, ale się rozrośnie, w końcu największa przyjemność to patrzeć jak wszystko rośnie Roll. z tworzywa bym nie polecała, ale skoro Wam odpowiadają to ok na zdjęciach wyglądają jak drewniane Domek się ładnie prezentuje, ogrodzenie też zazdroszczę podrośniętych choineczek wszystko wsadzaliście w tym roku? sporo tego ! czy ktoś Wam projektował ogród czy wsadzanie "wg uznania"? ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.04.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Piękna ta twoja chałupka z zewnątrz:yes: Bardzo mi się podoba. jeszcze tylko tej zieleni (mam na myśli - trawnika) brakuje, i będzie cudnie:D Dzięki Madziu brakuje trawnika i nie tylko- wiem, wiem... Na wszystko brak czasu, nawet meble ogrodowe jeszcze nie gotowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.04.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Trawnik chwila-moment i będziesz miała tak zielono, że oaza spokoju Ci wyrośnie zobaczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.04.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Mało zielono, ale się rozrośnie, w końcu największa przyjemność to patrzeć jak wszystko rośnie Roll. z tworzywa bym nie polecała, ale skoro Wam odpowiadają to ok na zdjęciach wyglądają jak drewniane Domek się ładnie prezentuje, ogrodzenie też zazdroszczę podrośniętych choineczek wszystko wsadzaliście w tym roku? sporo tego ! czy ktoś Wam projektował ogród czy wsadzanie "wg uznania"? ))) No mało zielono, ale roślinkom trzeba zostawić trochę miejsca, bo potem jest kłopot;) Te roll z tworzywa to niestety alternatywa dla drewnianych, które próchnieją. Wyglądają w realu bardzo porządnie- mam nadzieję, że trochę wytrzymają. Jak nie, to przyjdzie nam zrobić betonowe palisady:) Większość wsadziliśmy w tym roku, oprócz tuj, które kupiliśmy jesienią. Świerk conica, świerk srebrny i sosenka to drzewka z odzysku wykopane z naszego poprzedniego ogródka- mam nadzieję, że się przyjmą tfu, tfu. Nie zazdrość yokasta choineczek, tylko szybciutko wsadzaj u siebie. Każdy rok to parę cm w górę i ani się nie obejrzysz jak urosną Projekt ogrodu jest nasz i mam nadzieję, że sobie poradzimy, bo nie ma go aż tak dużo;) Aaa i dziękuję za pochwały domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.04.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Trawnik chwila-moment i będziesz miała tak zielono, że oaza spokoju Ci wyrośnie zobaczysz! Trzymam za słowo i zapraszam do pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.04.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Ju łelkam. No o miejscu to ja wiem dlatego napisałam, że przyjemność patrzeć jak rosną. Za rok albo dwa wrzucisz nam tu zdjęcia tego samego miejsca, takie samo ujęcie i będziemy oczy przecierać, że to niemożliwe. My czekamy do jesieni jeszcze czeka nas odchwaszczanie, wyrównywanie i inne przyjemności (czyt. oranie, bronowanie....). Na razie jedna maluśka tujka sobie rośnie (mam nadzieję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.04.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Trzymam za słowo i zapraszam do pomocy Mogę kciuki trzymać - myślisz, że pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.04.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Mogę kciuki trzymać - myślisz, że pomoże? No mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.04.2011 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Aga, trawnik posiałam przed domem 3tyg. temu i już jest zieloniutki. Teraz wyrośnie dużo szybciej, bo jest znacznie cieplej z każdym dniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.04.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 a tu ogrodowo - czyli nic tu po mnie, lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.04.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 brakuje trawnika i nie tylko- wiem, wiem... Na wszystko brak czasu, nawet meble ogrodowe jeszcze nie gotowe... Agusia trwaniczek wyrośnie w mig...ale zastanowiła mnie druga część zadania czyli jak to meble ogrodowe jeszcze nie gotowe przecież kupiliście już je ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 21.04.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) agawi ja jeszcze z pytankiem ogrodowym. Te duże iglaki przekopywałaś w tym roku ? I czy robiłaś to sama czy zlecałaś jakiejś firmie ?Twoja conica jest większa od mojej więć mam nadzieję że moja się przyjmie oj szkoda by mi jej było ładnie mi się wkomponowała Spojrzałam właśnie w kalendarz i taki kwas TY chyba wczoraj swoje święto miałaś ?Jak tak to spóźnione STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 21 Kwietnia 2011 przez anbama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.04.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Aga, trawnik posiałam przed domem 3tyg. temu i już jest zieloniutki. Teraz wyrośnie dużo szybciej, bo jest znacznie cieplej z każdym dniem OOo ale masz już fajnie z trawką My tylko zrobimy to nieszczęsne nawadnianie i też siejemy czym prędzej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.04.2011 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 a tu ogrodowo - czyli nic tu po mnie, lecę dalej Jak to nic po Tobie, zuzanko? Twój ogródek też czeka na urządzenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts