agawi74 21.04.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Agusia trwaniczek wyrośnie w mig...ale zastanowiła mnie druga część zadania czyli jak to meble ogrodowe jeszcze nie gotowe przecież kupiliście już je ???? Andżeliko, no kupiliśmy mebelki owszem, ale nadal stoją w kartonach:bash: Tzn stół i ławka już jest, ale krzesła luby musi skręcić... I jeszcze trzeba je zaolejować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.04.2011 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 agawi ja jeszcze z pytankiem ogrodowym. Te duże iglaki przekopywałaś w tym roku ? I czy robiłaś to sama czy zlecałaś jakiejś firmie ?Twoja conica jest większa od mojej więć mam nadzieję że moja się przyjmie oj szkoda by mi jej było ładnie mi się wkomponowała Spojrzałam właśnie w kalendarz i taki kwas TY chyba wczoraj swoje święto miałaś ? Jak tak to spóźnione STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anbama, dziękuję za życzenia... :hug:No owszem miałam wczoraj imieniny, ale cichoooo sza;) Odnośnie iglaków to sami je przekopaliśmy- miały jakieś 5 latek... i chyba tfu, tfu się przyjęły- nadal są zielone i mają już przyrosty. Jakieś tam pojedyncze gałązki są lekko żółtawe, bo nie ma cudów korzonki pewnie trochę się uszkodziły. Jak go przesadziliście z całą bryłą korzeniową, to przyjmie się na pewno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 21.04.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Nie widziałam jak ją przesadzali ale liczę że mój M wiedział co robi czyli jestem dobrej myśli musi przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.04.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Aguś, nie mam fajnie, bo fajnie jest tylko z jednej strony domu, a druga ma tylko ok.4m trawki i resztę rozkopane i sam kamień, piach i glina Czekam na dobrą ziemię - jak będzie okazja, to mam obiecaną, że mi przywiozą w dobrej cenie tzn. po 200zł za wywrotkę. Ostatnio przywieźli nam piękną, czarną, 'tłustą' ziemię, ale starczyło tylko na kilka metrów pod oknami. Reszta cierpliwie czeka na swój czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.04.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Jak to nic po Tobie, zuzanko? Twój ogródek też czeka na urządzenie;) pewnie że czeka i jeszcze dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo sobie poczeka najbardziej małz ubolewa bo chciał od razu po zamieszkaniu fontannę a tu doooooopa z planów, ale to akurat może poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.04.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 :hug:No to ja przybiegłam z krokusami na Imieninki http://swiatnaszkolorowy.blox.pl/resource/krokusy2008.jpg aga wszystkiego naj ,naj Przepięknie już masz wokół domu ,a i domek prześliczny.. jak się moge wymądrzyć w sprawie ogródka ....to radzilabym Ci między iglakami zapełnić miejsce trzmieliną.Ona bardzo szybko się rozrasta i pięknie wygląda.Nawet nie trzeba wysypywać korą i chwastów nie ma .Mam tak w ogrodzie przy starym domu i jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 21.04.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Aguś cudnie już wasz ogródek wygląda! Macie już kawał dobrej roboty za sobą! Świetnie zaaranżowane, brawo. Szczerze zazdraszczam My już kupiliśmy granit na taras i ścieżki(płyty i kostkę). Ziemia pod trawnik już przygotowana, niedługo wysiejemy trawnik i posadzimy iglaki na żywopłot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.04.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 A kwiatki dla wczorajszej Solenizantki ... http://images01.olx.pl/ui/4/41/80/64444180_1-Zdjecie-Kwiaty-Lublin-Bukiety-slubne-transport-pod-wskazany-adres.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.04.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Aga pozwolisz ,że rzucę u Ciebie pytanie ,bo tu więcej osób zagląda .Może ktoś wie ,ile kosztuje montaż wideodomofonu,samego osprzętu?dzisiaj nam facet zaproponował 300zł ,wydaje się to chyba drogo ,co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.04.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 I ja też z kwiateczkiem...... http://img716.imageshack.us/img716/5506/19985344.jpg Uploaded with ImageShack.us Dużo zdrowia, uśmiechu, słońca, spacerów, wycieczek rowerowych, dużo mufinek, jabłek.....i miłości..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.04.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Nie widziałam jak ją przesadzali ale liczę że mój M wiedział co robi czyli jestem dobrej myśli musi przeżyć Przeżyje:D Moja rośnie, to i Twoja da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.04.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Aguś, nie mam fajnie, bo fajnie jest tylko z jednej strony domu, a druga ma tylko ok.4m trawki i resztę rozkopane i sam kamień, piach i glina Czekam na dobrą ziemię - jak będzie okazja, to mam obiecaną, że mi przywiozą w dobrej cenie tzn. po 200zł za wywrotkę. Ostatnio przywieźli nam piękną, czarną, 'tłustą' ziemię, ale starczyło tylko na kilka metrów pod oknami. Reszta cierpliwie czeka na swój czas. Moniu, ale masz za to dużą działeczkę, a nie mini-ogródek jak mój. Zobaczysz z czasem wszystko obrobicie i będziesz zachwycona:) Dobra ziemia nie jest tania niestety, no ale małymi kroczkami... Ja muszę kupić dobrej do kwietników i rabaty pod oknem, gdzie rosną same kwitnące byliny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.04.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 pewnie że czeka i jeszcze dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo sobie poczeka najbardziej małz ubolewa bo chciał od razu po zamieszkaniu fontannę a tu doooooopa z planów, ale to akurat może poczekać Fontannę? WOW! Fajny pomysł i wielka atrakcja latem:) Zrobicie za rok, nie martw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.04.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 :hug:No to ja przybiegłam z krokusami na Imieninki http://swiatnaszkolorowy.blox.pl/resource/krokusy2008.jpg aga wszystkiego naj ,naj Przepięknie już masz wokół domu ,a i domek prześliczny.. jak się moge wymądrzyć w sprawie ogródka ....to radzilabym Ci między iglakami zapełnić miejsce trzmieliną.Ona bardzo szybko się rozrasta i pięknie wygląda.Nawet nie trzeba wysypywać korą i chwastów nie ma .Mam tak w ogrodzie przy starym domu i jest super. Beatko baaardzo dziękuję za życzenie i śliczne kwiatki :hug: Wymądrzaj się ile chcesz, bo ja się dopiero uczę Kupiłam 2 trzmieliny- zielono-białą i zielono-żółtą. Mam nadzieję, że się szybko rozrośnie:) Co do wideodomofonu to nie mam pojęcia, bo mamy domofon i z elektrykiem rozliczaliśmy się całościowo, nawet nie wiem ile policzył za montaż. Twoje 300 zł to chyba sporo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.04.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Aguś cudnie już wasz ogródek wygląda! Macie już kawał dobrej roboty za sobą! Świetnie zaaranżowane, brawo. Szczerze zazdraszczam My już kupiliśmy granit na taras i ścieżki(płyty i kostkę). Ziemia pod trawnik już przygotowana, niedługo wysiejemy trawnik i posadzimy iglaki na żywopłot Dzięki Aguś A ja Ci zazdraszczam kupionego granitu na taras. Ja jeszcze nie zaczęłam nawet myśleć, co tam położyć. Może zgapię coś od Ciebie My jak tylko uporamy się z nawadnianie, też zabieramy się za trawnik:cool: Żywopłot już na szczęście za nami, uffff:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.04.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 A kwiatki dla wczorajszej Solenizantki ... http://images01.olx.pl/ui/4/41/80/64444180_1-Zdjecie-Kwiaty-Lublin-Bukiety-slubne-transport-pod-wskazany-adres.jpg Amtla serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.04.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://img811.imageshack.us/img811/6326/98477405.jpg Uploaded with ImageShack.us Z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych najlepsze życzenia Wesołego Alleluja oraz smacznego jajka Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.04.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 I ja też z kwiateczkiem...... http://img716.imageshack.us/img716/5506/19985344.jpg Uploaded with ImageShack.us Dużo zdrowia, uśmiechu, słońca, spacerów, wycieczek rowerowych, dużo mufinek, jabłek.....i miłości..... Kochana :hug:szczególnie dziękuję za te muffinki :lol2: I za życzenia świąteczne też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.04.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Kochane, wszystkim Wam życzę cudownie rodzinnych i ciepłych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka oraz Wesołego Alleluja http://img268.imageshack.us/img268/3269/wielkanoc0.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 22.04.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Witaj kochana!!! Pięknie dziękuję za życzenia!!:)Zapuściłam się ostatnio z "forumowaniem" :/ Pięknie u Ciebie i bardzo słonecznie i wiosennie!!!! Bardzo podoba mi się kostka którą masz przed domem. Mojemu mężowi podoba się zwykła tradycyjna kostka brukowa, mi granitowa, ale Twoja jest jeszcze inna co to za kosteczka? WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts