aga_domatorka 26.04.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 No i witam wszystkie Panie poświątecznie- jak tam figurki?[/b] :lol2: Ja na figurkę nie nażekam , zwłaszcza,że pogoda dopisała i żal było siedzieć w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 26.04.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 hmmm ja właśnie torta wcinam z kawką....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.04.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 A ja lody i kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.04.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Z figurką chyba nie jest żle wczoraj byłam z M na takim spacerku że mnie nogi do dzisiaj bolą. W drugi dzień świąt pogoda była taka ładna, że grzech było w domku siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.04.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 A u nas na odmnianę deszcz, grad i siedzienie w domuuuuuuuu........za to piąteczek i sobota były cudne.... Dzisiaj też niczego sobie.... a co !!!!!...... i w pracy fajnie ptaszki śpiewają, drzewa zielone listki wychylaja i słońce świeci..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.04.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Ja na figurkę nie narzekam , zwłaszcza,że pogoda dopisała i żal było siedzieć w domu. Ja tyż nie u nas była również pięknaaa pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.04.2011 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 hmmm ja właśnie torta wcinam z kawką....... Nie zazdraszczam tortu bo mam poświąteczny cisto-wstręt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.04.2011 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 A ja lody i kawkę Ooo lody to bym zjadła- szczególnie sorbecik owocowy mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.04.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Ooo lody to bym zjadła- szczególnie sorbecik owocowy mniam Akurat wcięłam bakaliowe, ale sorbety są boskie. Lubię prawie wszystkie za to mąż wszystkie mleczne smaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.04.2011 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Z figurką chyba nie jest żle wczoraj byłam z M na takim spacerku że mnie nogi do dzisiaj bolą. W drugi dzień świąt pogoda była taka ładna, że grzech było w domku siedzieć Nie chyba tylko na pewno jest wszystko OK z Twoją figurką, anbama Widziałam przecież Twoje zdjęcie;) My wczoraj też spacery i rower, za to w pierwszy dzień Świąt miałam mały sajgon w domu- goście, goście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.04.2011 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Akurat wcięłam bakaliowe, ale sorbety są boskie. Lubię prawie wszystkie za to mąż wszystkie mleczne smaki Bakaliowe też lubię- tyle, że w chłodniejsze dni;) No to pięknie się podzieliście z mężem co do smaków- dla każdego coś miłego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.04.2011 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 A u nas na odmnianę deszcz, grad i siedzienie w domuuuuuuuu........za to piąteczek i sobota były cudne.... Dzisiaj też niczego sobie.... a co !!!!!...... i w pracy fajnie ptaszki śpiewają, drzewa zielone listki wychylaja i słońce świeci..... Bidulka:hug:- grad brrrrr- u nas można było w opalaczach chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.04.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 u nas można było w opalaczach chodzić dzisiaj już też można tak chodzić tylko obawiam się reakcji ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.04.2011 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 dzisiaj już też można tak chodzić tylko obawiam się reakcji ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.04.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 aga Ty te mazurki tak siama? no ,no jestem pod wrażeniem ,.Ja tam jestem antytalent ciastowy ,córka ma lepszą rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.04.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Ja tam ciastowstrętu nie mam i właśnie pałaszuję kawałeczek Chyba jestem uzależniona od słodyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.04.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 ...a ja najbardziej uwielbiam ciasto"poświąteczne" ...wtedy dopiero wyczuwam jego prawdziwy smak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.04.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 aga Ty te mazurki tak siama? no ,no jestem pod wrażeniem ,.Ja tam jestem antytalent ciastowy ,córka ma lepszą rękę No siama, siama Mamusia mnie wytrenowała i teraz umiem:wiggle: Beatko, mazurki są łatwe- spróbuj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.04.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Ja tam ciastowstrętu nie mam i właśnie pałaszuję kawałeczek Chyba jestem uzależniona od słodyczy Ooo to smacznego moniu W rozsądnych dawkach słodycze są wskazane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.04.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 ...a ja najbardziej uwielbiam ciasto"poświąteczne" ...wtedy dopiero wyczuwam jego prawdziwy smak. Masz rację Amtla- wcześniej zwykle jest rozgardiasz, szczególnie jak są goście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts