Beauty 26.04.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 No siama, siama Mamusia mnie wytrenowała i teraz umiem:wiggle: Beatko, mazurki są łatwe- spróbuj;) OO to w takim razie gratulki dla mamci za skuteczne szkolenie:)ja nawet nie mam okazji się zabrać za pieczenie ...zawsze wyręczała mnie mama lub teściowa ,a teraz córka ...wyszkolona przez babcie:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.04.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 OO to w takim razie gratulki dla mamci za skuteczne szkolenie:)ja nawet nie mam okazji się zabrać za pieczenie ...zawsze wyręczała mnie mama lub teściowa ,a teraz córka ...wyszkolona przez babcie:D:D Dziękuję A Ty się dobrze ustawiłaś :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.04.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 A Ty się dobrze ustawiłaś :lol2: Ale to tylko w tym temacie ,niestety:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.04.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Ale to tylko w tym temacie ,niestety:yes: Oj tam, oj tam- pomyśl, może nie jest aż tak źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.04.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 a tak sobie marudzę ...jakaś przybita dzisiaj jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.04.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 a tak sobie marudzę ...jakaś przybita dzisiaj jestem Bidulka- może to zmęczenie poświąteczne? Pomyśl, masz piękny domek, przyszła wiosna, jest cieplutko, potem będzie lato, urlop- życie jest piękne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.04.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Pomyśl, - życie jest piękne:D Terefere,jak miałam tyle lat co ty ,to tez tak mówiłam:D:D a teraz? wlazłam wczoraj na rower ,a dzisiaj nie mogę się ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.04.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Ha, ha- ja po zimie jak idziemy pierwszy raz na rower też nie mogę się ruszać Jak pojeździsz kilka razy będzie lepiej:) Zobaczysz jak będziesz śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 27.04.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Pomalowałaś Agnieszko meble ogrodowe ( tzn. zaolejowałaś ) pogoda bardzo sprzyjająca pracy na powietrzu . Mnie też to czeka tylko jakoś nie mogę się zabrać do tej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 No... Tak, tak, u Ciebie to nic ino takie pyszności na tapecie A ty tyj babo, tyj... (to do mnie..) Od samego patrzenia syta jestem :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Pomalowałaś Agnieszko meble ogrodowe ( tzn. zaolejowałaś ) pogoda bardzo sprzyjająca pracy na powietrzu . Mnie też to czeka tylko jakoś nie mogę się zabrać do tej pracy Andżeliko prawie zaolejowałam:p:lol2: Zostało jeszcze jedno krzesełko;) W sumie to łatwa i szybka praca, więc spokojnie zdążysz w weekend:) Przybyło mi też kilka roślinek, dostałam na imieniny 6-letni jałowiec szczepiony na pniu:wiggle: oraz sama kupiłam 2 kosodrzewiny- karłowata odmiana i ciągle małoooo:bash: Jeszcze parę brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 No... Tak, tak, u Ciebie to nic ino takie pyszności na tapecie A ty tyj babo, tyj... (to do mnie..) Od samego patrzenia syta jestem :lol2: Aniu, chyba masz szczęście, że jak wpadasz to jest kulinarnie:lol2: Teraz były Święta, więc sama rozumiesz... Ale ostatnio to na tapecie jest ogródek, który właśnie tworzymy- parę stron wstecz były foty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 To już jutro muszę się wrócić, dziś niestety już nie...dowidzę :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 To już jutro muszę się wrócić, dziś niestety już nie...dowidzę :lol2: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 28.04.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) Andżeliko prawie zaolejowałam:p:lol2: Zostało jeszcze jedno krzesełko;) W sumie to łatwa i szybka praca, więc spokojnie zdążysz w weekend:) Przybyło mi też kilka roślinek, dostałam na imieniny 6-letni jałowiec szczepiony na pniu:wiggle: oraz sama kupiłam 2 kosodrzewiny- karłowata odmiana i ciągle małoooo:bash: Jeszcze parę brakuje... Agawi zawsze czegoś brakuje ja zachorowałam na sosenki takie szczepine na pieńku ale z zamówieniem imieninowym muszę jeszcze trochę poczekać. I najpierw taras pasowałoby zrobić pilnie śledzę Twój wątek bo pewnie coś fajnego wymyślisz. Ostatnio doszliśmy do wniosku że jak się uda to na jesień zrobimy odwodnienie i położymy coś na schody przy wejściu i na tarasie bo fatalnie to wygląda Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez anbama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 28.04.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Andżeliko prawie zaolejowałam:p:lol2: Zostało jeszcze jedno krzesełko;) W sumie to łatwa i szybka praca, więc spokojnie zdążysz w weekend:) Przybyło mi też kilka roślinek, dostałam na imieniny 6-letni jałowiec szczepiony na pniu:wiggle: oraz sama kupiłam 2 kosodrzewiny- karłowata odmiana i ciągle małoooo:bash: Jeszcze parę brakuje... O jak ci zazdroszczę roslinek. Kosodrzewina straaaasznie mi się podoba! Marzę terz o modrzewiu szczepionym na pniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.04.2011 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Agawi zawsze czegoś brakuje ja zachorowałam na sosenki takie szczepine na pieńku ale z zamówieniem imieninowym muszę jeszcze trochę poczekać. I najpierw taras pasowałoby zrobić pilnie śledzę Twój wątek bo pewnie coś fajnego wymyślisz. Ostatnio doszliśmy do wniosku że jak się uda to na jesień zrobimy odwodnienie i położymy coś na schody przy wejściu i na tarasie bo fatalnie to wygląda Anbama, wszystkie roślinki na pniu są fajne. Co do tarasu, to my w tym roku chyba się nie wyrobimy, raczej będzie to przyszły rok. Póki co niczego nie znalazłam, tzn jak kupowaliśmy kostkę Libet, to widziałam piękne płyty tej samej firmy, ale ok. 220/m. Nasz taras ma ok 30 m2 + całe mnóstwo schodów i wejście glówne. Same płyty to 7-8 tys bez schodów + hydroizolacja + kleje + fugi i robocizna da piękną okrągłą kwotę 20 tys:bash:Zaraz wkleję foty tych płyt- są naprawdę piękne:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.04.2011 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 O jak ci zazdroszczę roslinek. Kosodrzewina straaaasznie mi się podoba! Marzę terz o modrzewiu szczepionym na pniu. Aguś, zobaczysz też będziesz miała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.04.2011 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Dziewczynki, chciałyście zdjęć mebli ogrodowych, to proszę. Robocza wersja, świeżo pokryta olejem. Brakuje jeszcze poduszek na siedziska. Chyba dokupimy jeszcze 2 krzesła:rolleyes: http://img215.imageshack.us/img215/5374/dsc02406aq.jpg http://img263.imageshack.us/img263/5642/dsc02404e.jpg http://img808.imageshack.us/img808/6876/dsc02403j.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.04.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 O ,jak ładnie!!! zapomniałam ,ze istnieją jeszcze ławeczki .Koniecznie muszę dokupić.Kupowałaś w jysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts