Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

No siama, siama :lol2: Mamusia mnie wytrenowała i teraz umiem:wiggle:

Beatko, mazurki są łatwe- spróbuj;)

OO to w takim razie gratulki dla mamci za skuteczne szkolenie:)ja nawet nie mam okazji się zabrać za pieczenie ...zawsze wyręczała mnie mama lub teściowa ,a teraz córka ...wyszkolona przez babcie:D:D

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pomalowałaś Agnieszko meble ogrodowe ( tzn. zaolejowałaś :p ) pogoda bardzo sprzyjająca pracy na powietrzu ;). Mnie też to czeka tylko jakoś nie mogę się zabrać do tej pracy :no:

Andżeliko prawie zaolejowałam:p:lol2: Zostało jeszcze jedno krzesełko;) W sumie to łatwa i szybka praca, więc spokojnie zdążysz w weekend:)

Przybyło mi też kilka roślinek, dostałam na imieniny 6-letni jałowiec szczepiony na pniu:wiggle: oraz sama kupiłam 2 kosodrzewiny- karłowata odmiana i ciągle małoooo:bash: Jeszcze parę brakuje...

No...

Tak, tak, u Ciebie to nic ino takie pyszności na tapecie :rolleyes:

A ty tyj babo, tyj... (to do mnie..)

Od samego patrzenia syta jestem :lol2::lol2::lol2:

Aniu, chyba masz szczęście, że jak wpadasz to jest kulinarnie:lol2:

Teraz były Święta, więc sama rozumiesz...;)

Ale ostatnio to na tapecie jest ogródek, który właśnie tworzymy- parę stron wstecz były foty;):)

Andżeliko prawie zaolejowałam:p:lol2: Zostało jeszcze jedno krzesełko;) W sumie to łatwa i szybka praca, więc spokojnie zdążysz w weekend:)

Przybyło mi też kilka roślinek, dostałam na imieniny 6-letni jałowiec szczepiony na pniu:wiggle: oraz sama kupiłam 2 kosodrzewiny- karłowata odmiana i ciągle małoooo:bash: Jeszcze parę brakuje...

Agawi zawsze czegoś brakuje ja zachorowałam na sosenki takie szczepine na pieńku ale z zamówieniem imieninowym muszę jeszcze trochę poczekać. I najpierw taras pasowałoby zrobić pilnie śledzę Twój wątek bo pewnie coś fajnego wymyślisz. Ostatnio doszliśmy do wniosku że jak się uda to na jesień zrobimy odwodnienie i położymy coś na schody przy wejściu i na tarasie bo fatalnie to wygląda

Edytowane przez anbama

O jak ci zazdroszczę ;) roslinek. Kosodrzewina straaaasznie mi się podoba! Marzę terz o modrzewiu szczepionym na pniu. :wiggle:

Agawi zawsze czegoś brakuje ja zachorowałam na sosenki takie szczepine na pieńku ale z zamówieniem imieninowym muszę jeszcze trochę poczekać. I najpierw taras pasowałoby zrobić pilnie śledzę Twój wątek bo pewnie coś fajnego wymyślisz. Ostatnio doszliśmy do wniosku że jak się uda to na jesień zrobimy odwodnienie i położymy coś na schody przy wejściu i na tarasie bo fatalnie to wygląda

Anbama, wszystkie roślinki na pniu są fajne. :)

Co do tarasu, to my w tym roku chyba się nie wyrobimy, raczej będzie to przyszły rok. Póki co niczego nie znalazłam, tzn jak kupowaliśmy kostkę Libet, to widziałam piękne płyty tej samej firmy, ale ok. 220/m. Nasz taras ma ok 30 m2 + całe mnóstwo schodów i wejście glówne. Same płyty to 7-8 tys bez schodów + hydroizolacja + kleje + fugi i robocizna da piękną okrągłą kwotę 20 tys:bash:Zaraz wkleję foty tych płyt- są naprawdę piękne:rolleyes::rolleyes:

Dziewczynki, chciałyście zdjęć mebli ogrodowych, to proszę.:) Robocza wersja, świeżo pokryta olejem. Brakuje jeszcze poduszek na siedziska.;) Chyba dokupimy jeszcze 2 krzesła:rolleyes:

http://img215.imageshack.us/img215/5374/dsc02406aq.jpg

http://img263.imageshack.us/img263/5642/dsc02404e.jpg

http://img808.imageshack.us/img808/6876/dsc02403j.jpg