wojtaski 26.11.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Witam,to mój pierwszy post na forum więc witam wszystkich i mam pytanie: - jeśli w domu jest rozbiegane dziecko to czy dobrym pomysłem poza naklejeniem pasków antypoślizgowych na schody jest obudowa ich(schody betonowe) panelami z korka?Korek kojarzy mi się z czymś sprężynującym więc może bezpieczniejszym dla dziecka,co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtaski 27.11.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Nikt nie ma takich schodów?A może jakieś pomysły na inne bezpieczne schody?To są schody bez podestów na początku i nakońcu są jakby skręcane ze 2 stopnie i dalej prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 30.11.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 A może łatwiej byłoby zamocować barierki zabezpieczające, aby dziecko nie miało możliwości biegania po schodach samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtaski 02.02.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Dzięki ale dziecko ma już 4 latka i umie sobei otworzyć bramki,zresztą ja też kiedyś wywlaiłam się na schodach i mam obawy,ciekawa byłam czy taki pomysł jest fajny czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts