Master1988 08.12.2010 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Ale UD to tylko przy podłodze tak??A i jescze jedno pytanie bo mam zamiar zrobić ogrzewanie podłogowe i co lepiej pierw zrobić sciany czy podłogowe czy wrazie czego nie bedzie przeszkadzac to ze wylewka zajdzie na regips?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_B. 27.04.2011 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Witam, potrzebuję pomocy w zagadnieniu[/b] - stelaż kartongips a wylewka. Wykonawca prubuje zrobić najpierw zabudowę, a dopiero potem wylewkę na podłogę. Dodam iż remontowany budynek ( z lat 50 ) ma podłogę lecz bez izolacji i widać że wychodzi wilgoć. Czy robić jego metodą, czy najpierw dać folię, steropian, siatkę zbrojeniową i wylewkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.04.2011 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Witam, potrzebuję pomocy w zagadnieniu[/b] - stelaż kartongips a wylewka. Wykonawca prubuje zrobić najpierw zabudowę, a dopiero potem wylewkę na podłogę. Dodam iż remontowany budynek ( z lat 50 ) ma podłogę lecz bez izolacji i widać że wychodzi wilgoć. Czy robić jego metodą, czy najpierw dać folię, steropian, siatkę zbrojeniową i wylewkę ?? Tak dobrze i tak dobrze. Są zwolennicy obu metod, ale wylewkę przy większych wymiarach i tak należy wykonywać dylatacje. Ja jestem za wykonaniem zabudowy i wylewki. Oczywiście pod ścianką też izolacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts