Podlasianka 27.11.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Chciałabym ułożyć na podłodze w przedpokoju płytki z naturalnego granitu. Chcę tylko najpierw poznać opinie osób, które maja taka podłogę. Jakoś nie znalazłam na forum takiego tematu. Jeśli ktoś pamięta o takim wątku byłabym wdzięczna za skierowanie do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 27.11.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Watek na ten temat: Posadzki granitowe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 28.11.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Ostatnio architekt zamówił u mnie płytki na posadzkę w korytażu biurowca w następujących rozmiarach: 60x60x3 i 30x60x3cm. W Poznaniu warto przejść się po Starym Browarze. Tam podłogi wykonane są z płytek i kostek granitowych. Polecam także Plac Wolności nad parkingiem podziemnym.U mnie na stronce są płytki a także małe płaskie otoczaki granitowe (grubość 3cm) nadające się na mozaikową podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts