michalsiak 27.11.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 (edytowane) Cześć Może dziwne pytanie ale właśnie zmotywowałem się do schowania trampoliny ogordowej i tak się zastanawiam czy wogóle ją chować. Zdemontowałem siatkę z góry i została sama rama i membrana ze spręzynami. Szkoda pewnie byłoby to zostawić na mrozie i śniegu ale może przykryć grubą folią i zostawić? Niby reklamowana jako całoroczna ale nie wiem. Co myślicie ? Może ktoś już ćwiczył to i wie czy się zniszczy. Nie chce mi się tego demontować michalsiak Edytowane 27 Listopada 2010 przez michalsiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 29.11.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Zapewne juz podjales decyzje. Ja chowam wszystkie ogrodowe zabawki na zime (nawet drewniana piaskownice). No ale skoro Ci sie nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalsiak 29.11.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 brak odpowiedzi świadczył że wszyscy temat traktują jako oczywisty:-) Masz rację schowałem Dzięki michalsiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuja 29.11.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Teoretycznie nic się z nią nie powinno stać. Rozumiem, że nie chodzi tu o 'dziecięcą zabawkę', która ma 1 metr średnicy... Przykrycie siatki chyba jest bez sensu, bo wtedy zrobi się basen. Nasza trampolina wylądowała w niewykończonym garażu pod dachem, ale od przyszłego roku pewnie będzie zimować na trawniku. Trzeba by się dowiedzieć, co Norwegowie robią na zimę ze swoimi trampolinami, bo tam ogromne trampoliny stoją w każdym ogródku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts