krad 27.11.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Witam,mam kocił saunier douval semia F21 i nie jestem z niego zadowolony - ciągle się z nim coś dzieje. Zaczynam rozmawiać z deweloperem o jego wymianie na inny model lub w ogóle zmianę producenta.Ktoś podpowiadał mi viessmanna. No i teraz mam pytanie, czy wymienić na inny - wyższy (i jeśli tak to jaki) model z sauniera, czy wymienić np. na tego viessmanna no i też na jaki model. mieszkanie 110 m2, WC, łazienka i kuchnia.Proszę o fachowe rady, podanie w miarę możliwości modelu.W rozmowie z deweloperem ustaliłem ,że jestem skłonny dopłacić do innego - lepszego pieca.PROSZĘ o radę bo naprawdę jestem już na ten piec uczulony. W zeszłym roku we wrześniu zmienił mi instalator płytę główną, a wczoraj mi padła (dokładnie transformator od zapalnika) - koszt 620 zł. Do tego jakoś we wrześniu/październiku tego roku musiałem go resetować bo przestał działać. Pozdrawiam użytkowników FORUM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts