loskamilos007 27.11.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Witam, mam do przygotowania prezentację na dowolny temat budowlany (inżynierski, ew. z elementami architektonicznymi) na zajęcia, i nie mogę wymyślić żadnego ciekawego tematu. Może ktoś z was mi podpowie, o czym można przygotować 10-minutową prezentację, żeby nie zanudzić słuchaczy a równocześnie nie gadać o głupotach (do tej pory ludzie mieli takie tematy jak: pompy ciepła, Capital Gate, stropy Swedeck, folia ETFE, Burj Khalifa, Taipei 101). Liczę na waszą wyobraźnię.Pozdrawiam.Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_p 28.11.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 może oddychanie ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marika77 28.11.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 może oddychanie ścian? :D a tak bardziej serio to może pogadaj o domach energooszczędnych domach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts