trafyc 27.11.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Witam, Czy ktos moze buduje Dom w budlejach z pracowni Archon? Na jakim jesteście etapie budowy? Jakie materialy? I ile to wszystko Was kosztowało. Foty mile widziane. Ja mam na razie wyciągnięte ściany fundamentowe... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trafyc 06.12.2010 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 no to zaczne z fotami.....nizej zdjecie z pazdziernika, fundamenty przed zasypaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobiepan 23.01.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Witam... Przymierzam się do tego projektu... jak życie da :) Bylbym wdzięczny za kontynuację Twojej budowy na tym forum / w sensie zdjęć,może krótkiego opisu itp./ Mam nadzieje że nauka nie pójdzie w las. :) Pozdrawiam mając nadzieję że dom już stoi :) patrząc na datę wpisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trafyc 30.01.2011 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Witam... Przymierzam się do tego projektu... jak życie da :) Bylbym wdzięczny za kontynuację Twojej budowy na tym forum / w sensie zdjęć,może krótkiego opisu itp./ Mam nadzieje że nauka nie pójdzie w las. :) Pozdrawiam mając nadzieję że dom już stoi :) patrząc na datę wpisu. czesc, niestety musze Cie troche rozczarowac, wstrzymalem prace w pazdzierniku, bo troche sie pogoda sypnela, a nie chcialem zostac tylko z wylana podloga na gruncie przez zime... czekam teraz na cieple dni i az ekipa sie obudzi, no i do dziela.. postaram sie wrzucac fotki z postepu budowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trafyc 13.03.2011 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 no i mury pna sie do gory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trafyc 21.03.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 no i dalej w gore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trafyc 24.04.2011 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 strop, mam i ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trafyc 03.05.2011 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 pietro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość masterkula 08.05.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 (edytowane) _ Edytowane 1 Listopada 2019 przez masterkula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trafyc 17.05.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 wiezba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trafyc 23.05.2011 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 folia dachowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trafyc 23.05.2011 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 zachod... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trafyc 07.06.2011 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 dach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastinax 17.09.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Witam Odświeżam wątek, właśnie wystartowaliśmy z budową opartą na tym projekcie, precyzując mamy indywidualny projekt gdyż dom podobał nam się jednak wymiary (szerokości) były dla nas nie do przyjęcia. Nasz dom to wersja zbliźniaczona, szerokość domu wzrosła do 8,5 m, garaż 1 stanowiskowy szer. na 4 m. W środku kilka zmian np. wejście do garażu jest z przodu budynku zamiast pralni, na piętrze są 3 pokoje, zamiast pokoju na przeciw schodów jest garderoba z oknem dachowym. Oto pierwsze zdjęcia, wykop ze zbrojeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciekawski83 18.09.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 nie wiem w jakim regionie budujesz ale w około 260.000 netto stan deweloperski będzie bez problemów. Zastanów się nad wysokością okna w kuchni i ścianka w łazienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta i Łukasz 04.12.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 witam my też poważnie zastanawiamy się nad kupnem tego projektu, jak Wam się mieszka? czy w czasie budowy wyszły jakieś "kwiatki",czy ktoś buduje taki dom w mazowieckim? pozdrawiamM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arabella40 30.10.2016 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Witam,Czy ktoś tu jeszcze zagląda?Jak Wam się mieszka w budlejach? Przymierzamy się do kupna tego domu w stanie surowym otwartym. Jakieś rady? Co jest ok a co zmienić? Byłabym wdzięczna za każdą informację, ew. Zdjęcia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts