art-e 27.11.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Witam Okazało się że na mojej działce w wyniku różnic wysokości nie mogę mieć kanalizy grawitacyjnej a jedynie ciśnieniową. Szukam informacji jak najtaniej to wykonać. Jakie elementy wchodzą w skład takiej przydomowej przepompowni, i gdzie najtaniej to kupić.Ile to może całe ustrojstwo kosztować Może ktoś się podzielić swoimi doświadczeniami. PozdrawiamArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmkc 27.12.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 U mnie jest podobnie i też szukam informacji na nasz temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek5 29.12.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 To zależy jak daleko sięga brak spadku, czy tylko na kilkunastu metrach działki, czy w ogóle sieć grawitacyjna nie dochodzi w pobliżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts