TK 21.02.2004 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 witam czy mozna spokojnie malowac mieszkanie po polozeniu parkietu? co sie kogo spytam to mowi co innego, mam metlik w glowie z jednej strony: lepiej zrobic przed, bo nic sie nie zachlapie z drugiej: przeciez przy cyklinowaniu sie zabrudzi, jakby sie parkieciarz nie staral...w dodatku przeciez maluje sie z zalozenia pare razy czesciej niz cyklinuje... malowanie dopiero po polozeniu parkietu by mnie urzadzalo, gdyz niedlugo mija termin odbioru zamowionego drewna piszcie jak bylo u Was z gory dziekuje parkiet bedzie olejowany, z tego co mowil jeden sprzedawca, to nie mozna folia przykrywac, tylko pewnie kartonem albo jakims materialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 22.02.2004 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Najpierw parkiet, potem malowanie! Justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK 22.02.2004 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej Jutrzenka 20.03.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Zrobic pierwsze malowanie po ułozeniu parkietu (jak prakiet sezonuje), potem olejowanie. Jak olej juz się troch utwardzi 3-5 dni, to przykryc podłogę katronem galistym i posklejać taśmą aby się nie rozjeżdzał i na wierzch można położyć folie. Pomalowac ostatecznie ściany i ...... mieszkać pozdrawiam Maciek J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.03.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Napiszcie proszę czy lepiej na parkiet dać olej czy lakier. Niedługo czeka mnie decyzja na ten temat a nie mam pojęcia co zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts